Astro-Online

Astro-Online is een open source astrologie programma, waarmee iedereen snel en eenvoudig een professionele astrologie site kan ontwikkelen. Download van de volledige source code is mogelijk, maar het gebruik van de software in de cloud wordt eveneens ondersteund. De download packages zijn voorzien van voldoende content om in no-time een complete astrologie site in de lucht te hebben.

Geschiedenis

Astro Share begon in 1998 met de ontwikkeling van de eerste Astro-Online versie. De eerste versie werd ontwikkeld in Visual Basic en C. Later werd Astro-Online gemigreerd naar Visual Basic.NET en vervolgens naar C#.NET. In 2007 besloot Astro Share de software naar een platform onafhankelijke omgeving over te zetten en als open source software aan te bieden.

Open Source

De huidige versie van Astro-Online is open source, zodat naast een binary download ook de source code kan worden gedownload. De Astro-Online download packages zijn al voorzien van een uitgebreide hoeveelheid content in meerdere talen. Deze content mag onder bepaalde voorwaarden worden gebruikt. De voorwaarden zijn beschreven in de licentie overeenkomst. Voor hulp en ondersteuning bij de installatie, de configuratie en uitbreiding van de software en/of content is uitgebreide documentatie beschikbaar.

Cloud Computing

Cloud Computing is een concept waarbij een aanbieder via het internet een applicatie of een deel van een applicatie beschikbaar stelt. Het voordeel van dit concept is dat de gebruiker van de applicatie zelf geen software hoeft te installeren en hier ook geen kennis van hoeft te hebben. Astro-Online kan op elke willekeurige site worden gebruikt zonder een zelfstandige installatie (software as a service). Dat scheelt een hoop tijd en energie.

Lees hier hoe je onze software op je eigen website kunt gebruiken zonder installatie