Daghoroscoop voor bedrijven

Astro Share levert daghoroscopen voor radio, TV, internet, kranten, tijdschriften en mobiele diensten. Heel veel mensen kijken graag in de toekomst en zijn nieuwsgierig naar wat hen te wachten staat. De daghoroscoop zijn een absolute publiekstrekker!

Werkwijze

De invulling en beschikbaarstelling van deze informatie wordt geheel verzorgd door Astro Share. U kunt deze dienst simpel door middel van een URL aanroepen. De content wordt standaard in XML formaat geleverd en kan indien gewenst in andere formaten worden aangeleverd, zodat het toevoegen van daghoroscopen aan uw eigen content snel en eenvoudig kan worden gerealiseerd.

Vaste kosten

Voor slechts 320,- per maand excl. BTW beschikt u elke dag over nieuwe astrologische content. Een ideale oplossing voor kranten en tijdschriften: wisselende content zonder hoge kosten.

Revenue sharing

Deze content kan ook op basis van revenue sharing worden geleverd. Zo heeft u de mogelijkheid om onze Astro-Services naadloos in uw eigen diensten te integreren zonder een contract met maandelijkse vaste kosten aan te gaan.

Auteursrechten

De daghoroscopen worden geschreven door Mieke van Kooten. De auteursrechten blijven ten allen tijden eigendom van Astro Share.

Download contract
Neem contact op