» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 16 Februari 2019

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je beschikt over zeer goede inzichten. Je neemt vandaag de juiste beslissing en dat merk jij niet alleen. Men zal je in de toekomst zeker vaker om raad gaan vragen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Er is een vriend die zich niet zo gedraagt als jij het graag ziet. Wind je daar maar niet te veel over op, waarschijnlijk is dit van korte duur. Bovendien is het een vriend van je en vrienden hebben toch wel wat krediet bij jou.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

De drukte van de laatste tijd dreigt jou boven het hoofd te groeien. Blijf kalm en trek op tijd aan de bel, men zal dat waarderen. Het is echt geen schande om eens om hulp te vragen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij kunt vandaag leren dat er nog meer is in het leven dan zorgen dat jij je zin krijgt. Dit klinkt misschien wat negatief, maar het resultaat is dat zeker niet en ook het gevoel dat je er aan overhoudt is heel positief.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je werk vergt al je aandacht. Eigenlijk vind jij dat niet erg voor een tijdje. Bedenk wel dat je jouw privť-leven niet helemaal de rug toe kunt draaien, dat kan onverwachts nare consequenties hebben.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij hebt geen zin om hard te lopen vandaag en blijft liever een dagje luieren. Jammer want je zou heel veel kunnen bereiken. Kom op, aan de slag!

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij krijgt vandaag die informatie te horen waar je al zolang en vol spanning op wacht. Er valt een steen van je hart als blijkt dat alles in orde is.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Trek je vandaag eens een paar keer terug om de situatie van een afstandje te kunnen beoordelen. Je zult tot verbazingwekkende conclusies komen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Lief, dat jij je zo inzet voor iemand die je niet eens zo goed kent en daarbij afziet van je eigen uitje. Maar het geeft ook wel een heel goed gevoel, nietwaar?

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je hebt het geluk aan jouw zijde. Vandaag kan er echt niets mislopen. Je kunt dus gerust een extra risico lopen, zolang het tenminste binnen de normale grenzen ligt.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij moet nu nog niet beslissen, stel die beslissing rustig nog even uit. Hoe meer tijd jij hebt, hoe meer je weet en dus hoe groter de kans wordt dat je de juiste beslissing neemt. De situatie kan er alleen maar beter op worden.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij vertelt je partner iets van je diepste geheimen en fantasieŽn. Dat kost je een hoop moed, maar het gebaar wordt zeker op waarde geschat. Dit zal een nieuwe dimensie aan je relatie geven.