» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 28 Augustus 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Er gebeuren vandaag dingen die een lang uitgestelde beslissing forceren. Zorg dat jij daar op voorbereid bent, zodat je bliksemsnel kunt reageren als dat nodig is.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Soms moet men eerst iets leren, voordat een doel kan worden bereikt. Dat geldt ook voor jou. Vandaag kun je echter dat leren wat jij nodig hebt om te groeien. Sta daar voor open!

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Het is verstandig om nieuwe opgaven die je opgedragen krijgt af te wijzen. Je takenpakket is immers vol genoeg, dat weet jij zelf het beste. Nog meer gaat ten koste van jou en je werk.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Vandaag moet jij oog hebben voor de details. Schijnbaar kleine en onbelangrijke dingetjes kunnen zich ontpoppen tot reuze grote problemen. Probeer dat te voorkomen, dat scheelt je een hoop extra kopzorgen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Ergens in de toekomst zie jij een lichtpuntje. Richt je leven daarop, want wat daar op jou ligt te wachten zal elke inzet van jouw kant dik belonen. Dit mag je gerust tot één van de doelen in je leven maken. Ga ervoor!

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Vandaag probeert iemand een loopje met je te nemen. Laat dat niet toe. Treed assertief op en laat duidelijk blijken waar jij voor staat. Jij hebt toch evenveel recht.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

De zin van het leven is niet altijd even duidelijk. Vaak zijn processen veel interessanter en uitdagender dan doelen. Als het bereiken van een doel jou is tegen gevallen, kijk dan of het proces de moeite waard was.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je bent vandaag tamelijk ongeremd in je uitlatingen. Je kunt gemakkelijk dingen zeggen die je helemaal niet zo hard bedoelt als ze bij de ontvanger overkomen. Pas op dat je geen spijt krijgt van je harde woorden.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij dreigt in paniek te raken als je in een vreemde situatie terechtkomt. Wees niet bang, je kunt deze situatie met gemak aan als je tenminste het hoofd koel houdt en dat kun je.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Een goede vriend van je komt vandaag in de problemen. Aan jou de eer om hem als eerste de helpende hand toe te steken. Dat doet een mens goed, echt probeer het maar eens en ervaar het zelf.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij kunt gemakkelijk in de problemen komen vandaag. Wees extra op je hoede voor dieven en denk aan je gezondheid. Met wat extra oplettendheid kom je de dag echter wel heelhuids door.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij besteedt de laatste tijd veel aandacht aan lichamelijke ontwikkeling. Je maakt de indruk lekker en ontspannen in je vel te zitten, heel goed!