» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 29 Augustus 2015

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jouw geduld wordt danig op de proef gesteld. De mensen om je heen nemen het niet zo nauw vandaag. Of ligt het ook een beetje aan jezelf?

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jouw nieuwe opgave zou veel beter van start zijn gegaan, als je naar de raad van een goede vriend had geluisterd. Maar het is nog niet te laat, deze vriend is niet zo koppig als jij.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Laat je vandaag niet van de wijs brengen. Jouw omgeving heeft wellicht wat kritiek op je maar dat het allemaal tegelijk komt, wil niets zeggen. Weeg de kritiek en bepaal zelf of je het er mee eens bent of niet. Ga er dan pas wat mee doen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Bepaalde dingen die tot nu toe maar een beetje voortkabbelde, komen plotseling in een stroomversnelling. Deze nieuwe ontwikkelingen kunnen gevolgen hebben voor jou op allerlei gebieden. Zorg dat je je aanpast.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij hebt een heerlijke sensuele uitstraling. Daardoor heb jij het voor het uitkiezen en niet alleen in je liefdesleven. Ook in de werksfeer zullen zich verschillende mooie kansen voordoen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Vecht tegen slechte berichten en laat het hoofd niet hangen. Je staat er niet alleen voor, al denk je dat maar al te vaak. Kijk goed om je heen en durf hulp en de consequenties daarvan te aanvaarden.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Vandaag is een dagje om eens lekker rustig aan te doen. Geen moeilijke dingen, gewoon ontspannen met je partner genieten van het leven en van elkaar. Morgen kun je de hele wereld weer aan.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je gezondheid laat een beetje te wensen over de laatste tijd. Ga voor jezelf na of er stress in het spel is of dat een bepaalde situatie je niet lekker zit. Dan kun je er zelf iets aan doen, echt waar.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij bent in harmonie met de mensen om je heen. Jouw contacten verlopen zeer soepel en bestaande vriendschappen worden verdiept. Ook een flirt is zeker aan de orde.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je beschikt vandaag over een enorme prestatiedrang en jij wilt je in alles bewijzen. Hou je vooral niet in, ga direct aan de slag.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je kunt het niet aanzien als iemand onrecht geschiedt. Je vecht voor je eigen waarheid en je bent niet bang daarvoor uit te komen. Vandaag is het zo'n dag.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij wordt tot je grote ergernis in de wacht gezet. Je kunt daar niets tegen beginnen. Bedenk of het wel de moeite waard is om te wachten. Er komen wel weer nieuwe kansen.