» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 21 September 2019

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Sluit vandaag die vervelende gebeurtenis voorgoed af, zowel rationeel als emotioneel. Moeilijk? Absoluut, maar ook de enige manier om verder te gaan. Dus waarom niet vandaag?

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je bent niet zo oprecht geweest tegen iemand. Als je iets beloofd moet je het menen, anders kun je beter niets zeggen. Nu heb jij je in een lastige situatie geplaatst. Je zult je woord moeten houden.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vandaag ontstaan er gemakkelijk misverstanden. Het is dus aan te raden dat jij jouw bedoelingen uiterst zorgvuldig formuleert. Duidelijk en correct woordgebruik kan een hoop ellende voorkomen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij trekt het avontuur aan. Iets dat je normaal gesproken met open armen zou ontvangen. Vandaag voel je echter meer voor degelijkheid en vastigheid, vooral in de liefde.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Een moeilijke dag, gebruik je gezond verstand vandaag zoveel mogelijk. Laat je niet door jouw emoties onderuit halen, maar blijf objectief denken.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jouw koppige houding zal je niet ver brengen. Geef liever een keer toe. Daar zul je ooit iets voor terugkrijgen dat de moeite waard is.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij bent oververmoeid en gestrest. Je moet nodig op een veilige manier stoom aflaten anders gebeuren er ongelukken. Zorg met spoed dat jij je ontspant.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij wilt ook wel eens in het middelpunt van de belangstelling staan, nietwaar? Dat mag ook best, zorg alleen dat je niet met andermans veren pronkt.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je ontmoet vandaag interessante personen, die je behoefte aan een gesprek "op niveau" en nieuwe ervaringen zullen invullen. Er kan zelfs een wel heel interessant (en lief) persoon tussen zitten.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Probeer je kennis up-to-date te houden. Probeer mee te groeien met de ontwikkelingen. Zodra het nodig is, ben jij dan in ieder geval goed voorbereid. Zo hoef je ook niet meer bang te zijn voor de toekomst.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Als mensen iets anders willen dan jij, is dat niet omdat ze een hekel aan je hebben. Betrek toch niet altijd alles op jezelf. Als je andere mensen respecteert, respecteren zij jou ook. De volgende keer krijg jij je zin weer.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je krijgt de mogelijkheid een nieuwe weg uit te stippelen. Daarbij moet je wel in de gaten houden dat te impulsief gedrag jouw huidige relatie in gevaar kan brengen. Niet alles hoeft te veranderen.