» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 27 Juli 2017

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent in een creatieve fase van je leven aangekomen. Dat kan zich op allerlei manieren uiten, niet alleen op een kunstzinnige manier. Misschien bedenk jij wel hele creatieve oplossingen voor problemen op het werk.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij kunt niet zo goed samenwerken als anders. Tijd voor een zelfonderzoek naar de oorzaak hiervan. Jouw veranderende houding zal uiteindelijk een absoluut positief resultaat opleveren.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent de uitputting nabij, maar de vermoeidheid is gelukkig van puur fysieke aard. Een nachtje goed slapen en jij voelt je weer een ander mens. Wel doen, anders ontstaan er echte problemen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jouw communicatie kan tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat je iets zegt. Als je iets wilt (of juist niet wilt), kom er dan eerlijk vooruit. Dat voorkomt misverstanden en leidt tot een beter begrip.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

De drukte van de laatste tijd dreigt jou boven het hoofd te groeien. Blijf kalm en trek op tijd aan de bel, men zal dat waarderen. Het is echt geen schande om eens om hulp te vragen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Vandaag handel jij vanuit je gevoel. Je voelt haarscherp aan wat aan de hand is en kunt daar op een zeer diplomatieke manier op reageren.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Ook al kun jij niet zoveel geld sparen, vergeet niet dat alle kleine beetjes helpen. Je spaart dan wel wat langer, maar uiteindelijk kom je er toch en dat is waar het omgaat, toch?

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen laat je iedereen verstelt staan. Je kunt er zeker van zijn dat dit je geen windeieren zal leggen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je hebt waarschijnlijk helemaal gelijk als je denkt dat sommige dingen niet zo gaan als het eigenlijk zou horen. Toch kun je jouw kritiek beter nog even voor je houden.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Vandaag moet jij beslist eens een andere aanpak uitproberen. Je oude vertrouwde aanpak werkt sowieso niet zo goed, dus het kan eigenlijk alleen maar beter worden.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Het lijkt soms wel of jij niets liever doet dan alles en iedereen in jouw omgeving te provoceren. Denk je wel over de gevolgen van jouw uitspraken na?

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij hebt prima werk afgeleverd en daar mag je best trots op zijn. Het succes zet je aan tot nog meer acties en jij verzet meer werk dan je voor mogelijk had gehouden.