» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 24 Juli 2016

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je voelt je niet gelukkig, maar je hebt ook geen zin de oorzaak van je ontevredenheid op te sporen. Dat kun je natuurlijk niet eeuwig voor je uitschuiven. Je zult daarmee aan de slag moeten.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Er is vandaag iets in je omgeving dat je op de zenuwen werkt. Jouw humeur zakt onder het absolute nulpunt. Ga opzoek naar de oorzaak en neem die zo gauw mogelijk weg, want dit kan zo echt niet langer.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Zonder je niet af, overwin jezelf. Als mensen je kwetsen mag je dat best zeggen. Veel mensen kwetsen anderen zonder het in de gaten te hebben. Maak mensen attent op hun kwetsende gedrag. Het zal je enorm opluchten.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Verwarring alom vandaag. Probeer doelen te stellen zodat je weet wat je wilt en waar je naar toe gaat. Ook je partner heeft duidelijkheid over wat jij wilt nodig, jaloezie ligt op de loer.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Pas op je woorden. Met een flapuitopmerking kun je gemakkelijk het gevoel van eigenwaarde van je partner kwetsen. De gevolgen daarvan zijn heel wat groter dan je nu kunt overzien.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Wees duidelijk in je communicatie met je partner. Probeer geduldig te vertellen wat jouw gevoelens van ongenoegen opwekt. Blijf diplomatiek en probeer niet in een verwijtende sfeer te komen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij bent altijd bereid een ander te helpen als dat nodig is. Dat weet iedereen maar al te goed. Pas op dat hier niet zoveel gebruik (of misbruik) van wordt gemaakt, dat je niet meer aan jezelf toekomt.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Problemen zijn er om opgelost te worden zeg je altijd. Nu kun je je vrienden tonen hoe jij dat doet. Ga niet bij de pakken neerzitten maar praat veel over je problemen. Zo kom je er uit.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Wie niet luisteren wil blijft dom. Dat vertelde de lerares vroeger op school. Vandaag zul je goed moeten luisteren, want wat de lerares je leerde geldt nog steeds.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Van dit slordigheidje van jouw kant hoef je geen drama te maken. Maar je kunt er ook niet zomaar overheen stappen. Zoek een midden weg.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij krijgt de kans om de basis voor een geheel nieuwe toekomst te leggen. Pak die kans en laat hem niet onbenut. Het kan wel een beetje moeite kosten, maar het levert meer dan een beetje op.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij staat in het middelpunt van de gebeurtenissen. Als je slim bent, probeer je hier je voordeel mee te doen. De situatie kan bijna niet gunstiger worden.