» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 27 Mei 2016

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt vandaag een toevalstreffer. Het is echt een gouden zet en het mooiste daaraan is dat je er helemaal geen erg in hebt. De waarde van jouw handelen zal pas veel later blijken.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Vertel vandaag duidelijk wat je op je lever hebt. Jij kunt je goed uiten en dat is te merken aan de reacties die je krijgt. Je kunt echt een stap vooruit komen met deze reacties. Wees daarom heel eerlijk en open.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Verrassingen op alle fronten staan er voor vandaag gepland. Op het werk en in je privé-leven zullen positieve veranderingen plaatsvinden. Een ontmoeting met een wel heel interessant persoon is de topverrassing.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je komt in een heftige discussie of ruzie terecht vandaag. Als de partijen niet bepaald zachtzinnig met elkaar omgaan, is aan jou de taak te laten zien hoe men werkelijk een boodschap overbrengt.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je bent in een jaloerse bui. Pas op dat jij je partner niet beknelt met jouw liefde. Als je partner dat gevoel krijgt kan hij/zij wel eens losbreken. Laat precies dat gaan wat je het liefste wilt behouden.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Vandaag speelt het lekkere eten je weer eens parten. Als je moeite hebt met de lijn, dan kun je vandaag rekenen op een pondje extra. Maar ook andere klachten kunnen opkomen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Ontspan je vandaag een beetje. De laatste tijd ben je erg aan het graven in emoties van jezelf en van anderen. Tijd om de boel weer eens te laten vieren en vrolijke kant van het leven te onderzoeken.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij beschikt vandaag over een enorme prestatiedrang en je wilt je echt in alles bewijzen. Houd je vooral niet in, maar ga direct aan de slag.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Het wordt tijd weer eens actief te worden. Misschien een goed moment weer eens over een lidmaatschap bij een sportvereniging na te denken?

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Vandaag loopt alles zoals jij het wenst. Leun maar eens een dagje lekker achterover en geniet van de dingen die komen gaan.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Dromen hebben is gezond. Pas op dat je echter niet te vaak wegdroomt en je doel uit het oog verliest. Blijf doorgaan want jij hebt sterkwaliteiten.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je voelt je moe en lusteloos. Ondanks nieuwe uitdagingen in je werk, kun jij je niet opladen. Probeer een langweekendje weg te plannen. Daar kom je beslist van bij.