» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 5 Juli 2015

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Er is iemand die jouw plannen dreigt te dwarsbomen. Als jij overtuigd bent van je ideeŽn, laat je dan niet van je plannen afbrengen, maar ga het gevecht aan.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij voelt je vandaag overmoedig. Daar moet je iets mee doen. Doe die dingen die je anders niet durft of waar je anders bang voor bent. Een ideale gelegenheid.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij krijgt te maken met irritaties. Krop jouw ongenoegen niet op, maar lucht je hart. Je zult merken dat dit een zeer goede periode is om deze zaken te bespreken. Zowel thuis als op het werk.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Wees verstandig en volg de raad van een goede vriend op. Je gevoel zegt wellicht iets anders, maar diep van binnen weet je wat je moet doen. Het kan je een hoop verdriet en vergeefse moeite besparen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Iets dat goed is voor jou hoeft nog niet goed te zijn voor iemand anders. Houd dus rekening met de behoeften van anderen en in het bijzonder met die van je partner.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij ziet dat de situatie zich in je voordeel ontwikkelt en dat geeft je een positievere kijk op de wereld. Je zelfvertrouwen neemt toe en jij durft je kwetsbaarder op te stellen in je relatie.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Er staat vandaag een belangrijke ontmoeting in de persoonlijke sfeer op het programma. Wellicht een nieuwe vriend(in) of zelfs een nieuwe geliefde? Zorg dat jij optimaal ten tonele verschijnt.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij staat in het middelpunt van de belangstelling, vooral van mensen van het andere geslacht. Houd je hoofd er wel bij, ga niet zomaar met een ander op stap. Of heb jij geen vaste relatie?

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij kunt vandaag beter elke vorm van ruzie uit de weg gaan. Je bent overgevoelig en zult ook zo reageren. Daar heb jij later dan weer spijt van. Komt je dat bekend voor? Dit is vast niet de eerste keer.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Emoties zijn vaak moeilijk te verklaren. Accepteer je gevoelens en probeer ze niet te bewijzen. Je gevoel zegt je precies wat je nodig hebt.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je bent erg genereus. Je vrienden profiteren daar graag van. Pas wel op dat je weet wie je echte vrienden zijn. Wanneer helpen zij jou?

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Met jouw overvloedige energie bereik je veel. Je verwachtingspatroon is daarop aangepast. Bedenk echter wel dat niet iedereen daaraan kan voldoen.