» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 1 Mei 2016

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je gevoelsleven zit in een dalletje. Daardoor ben je kribbig en kortaf. Pas op dat je geen dingen zegt die je eigenlijk helemaal niet meent. Je zult daarmee de mensen die echt om je geven diep kunnen kwetsen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je krijgt een financiële meevaller. Daar moet je beslist iets meedoen zodat je daar lang plezier van hebt. Geef niet alles in één keer uit, maar beleg en beheer je geld met beleid. Daar krijg je geen spijt van.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Voor jou staan vandaag geen grote en/of schokkende dingen op het programma. Je kunt dus een rustig dagje houden vandaag en genieten van het leven. Alsof dat geen groot en belangrijk iets in het leven is.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij hebt energie voor tien, zorg er dus voor dat je niet de hele dag binnen zit. Je moet die energie lekker kunnen gebruiken, vooral in fysieke vorm. Dat wordt dus minstens een avondwandeling.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij hebt vandaag veel behoefte aan contact met anderen. Niet alleen om lol te hebben. Een goed gesprek zal je een nieuwe kijk op het leven en op je eigen toekomst verschaffen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je bent nu eenmaal erg nieuwsgierig van aard. Ontken dat maar niet. Geeft ook helemaal niets, je gaat gewoon graag op onderzoek uit. Probeer het nuttige met het aangename te combineren.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je bent heel creatief vandaag. Je bedenkt voor elk probleem een oplossing. Zo kun je ook je relatieproblemen op een hele bijzondere manier oplossen. Je partner is onder de indruk.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Zoek wat meer activiteiten buitenshuis. Je (nieuwe?) uiterlijk vervult je met trots en je wilt gezien worden. Ga naar buiten, je zelfvertrouwen zal een heerlijke oppepper krijgen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Niet alleen lichamelijke ontspanning is belangrijk. Vooral mentale ontspanning zal voor de noodzakelijke rust zorgen. Neem de tijd!

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij bent niet in de stemming voor moeilijkheden. Sommige dingen laten zich echter niet wegschuiven. Uitpraten dus, anders blijven de problemen terugkomen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij hebt het waanzinnig druk, zowel op het werk als privé. Neem zo nu en dan toch even de tijd om te ontspannen. Dat zal uiteindelijk een beter resultaat opleveren.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je hebt een positieve uitstraling vandaag. Dat helpt jou om je opdracht voor vandaag met links te doen. Men vecht bijna om bij je in de buurt te zijn en het jou naar de zin te maken.