» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 28 April 2015

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Soms is het beter bepaalde problemen even te laten rusten. De omstandigheden kunnen dusdanig wijzigen door invloeden van buitenaf, dat je jouw handelen daar op aan moet passen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij voelt je eindeloos moe en lusteloos. Je denkt dat je misschien ziek bent. Dat kan natuurlijk, maar naast een lichamelijk onderzoek, zul je ook moeten onderzoeken of je wel gelukkig bent.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vandaag is een dag waarop je veel tegenwerking kunt verwachten. Dat kan geen kwaad, het houd je alert en zorgt dat jij kritisch naar je eigen plannen blijft kijken. Gewoon doorgaan dus, je bent toch overtuigd van jouw ideen?

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij bent erg enthousiast in je bezigheden. Pas op dat je niet te enthousiast wordt, want dan kan het weer te veel van het goede zijn. Het is de uitdaging voor vandaag om op tijd te stoppen. Niet te veel en niet te weinig.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je zit vandaag in de situatie dat iedereen gelooft in zijn of haar eigen gelijk, en dat geldt ook voor jou. Trek dus maar wat extra tijd uit, het zal waarschijnlijk wel even duren voordat iedereen op n lijn zit.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Nieuwe en spannende dingen trekken je aan. Ga voorzichtig om met deze dingen, je kunt jouw partner gemakkelijk op de tenen gaan staan. Openheid is het sleutelwoord in dit geval.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij bent ongeduldig en onrustig vandaag. Jij wilt afwisseling en je bent daardoor erg nerveus en humeurig. Een ongewone situatie voor jou en je naasten. Geef gehoor aan je gevoel.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Vandaag wikkel jij met een paar vriendelijke woordjes iedereen om jouw vinger. Jij krijgt dan ook probleemloos alles gedaan wat je wilt.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Pas op je gezondheid. Jij kunt gemakkelijk iets oppikken waar je flink ziek van kunt worden. Ook psychische spanningen kunnen gemakkelijk tot lichamelijke klachten leiden. Zorg voor voldoende rust.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Ben jij een relatie aan het opbouwen, doe dat dan kalm aan. Neem de tijd, die ander loopt niet weg. Leg in je enthousiasme niet te veel druk op de ander, dat kan op een bittere teleurstelling uitlopen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij bent zeer gedreven in al je handelen. Doe vandaag maar eens rustig aan. Je kunt de top wel bereiken, maar als dat een dag later gebeurt is dat toch geen ramp.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je komt in aanraking met een geheel andere manier van leven. Zo heb je het nog nooit bekeken. Denk er maar eens over na of jij (een deel van) jouw leven daar niet op aan wilt passen.