» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 23 December 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Sommige dingen kun jij niet voorzien, ook al bereid je alles nog zo goed voor. Dat is geen schande, dat is de realiteit. Een flexibele houding om op verrassingen in te spelen is het enige wat hier tegen helpt.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Het zou niet onverstandig zijn als jij eens stil zou staan bij je gezondheid. Die kan wel wat aandacht gebruiken. Je moet uiteindelijk ook tot actie overgaan natuurlijk.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je bent veeleisend en dat brengt de nodige spanningen met zich mee in de relatie. Je doet er verstandig aan wat meer tijd voor jezelf te nemen en de eisen die je aan je partner stelt iets terug te schroeven.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je kunt wel wat nieuwe ervaringen gebruiken. Trek er dus op uit om die ervaringen op te doen. Ontmoet nieuwe mensen, nieuwe culturen en nieuwe gewoontes. Kun je een paar van je nare gewoontes gelijk afleren.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jouw communicatie kan vandaag gemakkelijk tot misverstanden leiden. Denk goed na voordat je iets zegt. Als je iets wilt, kom er dan eerlijk vooruit. Dat voorkomt misverstanden en leidt tot een beter begrip.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Alles gaat zijn gangetje en je bent eigenlijk best tevreden, maar ook een beetje ingeslapen. Denk je niet dat je meer in je mars hebt? Het wordt hoog tijd dat je eens wat meer uitdaging opzoekt.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Blijf rustig en laat je niet uit je evenwicht brengen door die vervelende gebeurtenis. Je emoties kunnen de situatie verslechteren. Juist met een beheerste reactie krijg je alles onder controle.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

In de beroepssfeer is het geen gunstige periode voor veranderingen. Blijf zitten waar je zit en bewaar de punten ter verbetering die jij graag zou aanbrengen, tot een geschikter tijdstip aanbreekt.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij wordt min of meer gedwongen om over je leven na te denken. Dat is maar goed ook, want uit jezelf doe jij dat niet. Bepaal de richting die jij je leven wilt geven. De richting die je leven zin kan geven.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jouw hersens werken vandaag op volle toeren. Je tong is daarbij zo scherp als een mes. Een optimale dag om mensen over te halen jou te helpen. Maak geen ruzie, daar krijg je spijt van.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Mis je enige opwinding in je leven? Denk nog eens goed na, het is toch niet zo lang geleden dat je naar deze rust verlangde. Geniet ervan zolang het duurt.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Een vriendschap loopt gevaar. Als jij de vriendschap iets waard vindt, moet je echt actie ondernemen. Jij weet wel wat er uitgesproken moet worden.