» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 21 Oktober 2018

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Als jij je gelukkig en tevreden wilt voelen, zul je andere zaken moeten leren waarderen. Het zijn niet de materiŽle zaken in het leven die je gelukkig zullen maken, maar juist de immateriŽle zaken.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Wees niet teleurgesteld als vriendschapsbanden uit het verleden voorgoed worden afgesloten. Het zal de banden in de toekomst meer kans geven om tot een ware vriendschappen uit te groeien.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Als je vandaag je zenuwen in bedwang kunt houden, kun je tot een creatieve oplossing komen voor de dingen die je zo diep van binnen bezighouden. Maar dan moet je wel rustig blijven.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Praat niet alleen over problemen als ze er zijn. Praat er vooral over als ze er even niet zijn. Een constructief gesprek, waar jij echt wat aan hebt, kan pas plaatsvinden als de emoties niet torenhoog oplaaien.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Lees en luister vandaag tussen de regels en zinnen door. Op die manier kun jij belangrijke informatie opvangen die van invloed is op de beslissing die je moet nemen. Dat heeft grote uitwerkingen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Als er slechte dingen over jou worden verteld, zou het goed zijn nog eens over bepaalde gewoonten na te denken. De oplossing ligt bij jezelf.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je houdt het einddoel goed in de gaten. Houd de details echter ook in de gaten, want die zijn op de weg naar jouw einddoel van levensbelang.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Er gebeurt vandaag plotseling iets ongewoons. Het brengt je misschien even uit je evenwicht, maar het zal jou vooral in de komende dagen een totaal nieuwe kijk op bepaalde zaken geven.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij bent vandaag uit op confrontaties met andere mensen. Vooral op het werk kun jij het niet laten overal tegen in te gaan, om je ontevredenheid te tonen. Vergeet niet om constructief te blijven.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Vandaag behaal jij het succes waar je al zo lang op wacht en wel op een gebied waar je eigenlijk de moed al had opgegeven. Het leven zit werkelijk vol verrassingen, nietwaar?

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij kunt vandaag rustig een gokje wagen. Als je wint zul je veel van je toekomstige problemen al uit de weg hebben geruimd. Dat is dus zeker de moeite waard, niet geschoten is altijd mis.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Het zou verstandig zijn je eisen een beetje terug te schroeven. Het zou je een heleboel teleurstellingen besparen. Als je echt realistisch tegen je eisen aan durft te kijken, dan zul je dat zelf ook best inzien en kunnen inschatten.