» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 29 Juni 2017

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je hebt een glashelder doel voor ogen. Je moet alleen jouw argumenten op de juiste manier brengen en inzetten om de benodigde medewerking van anderen te verkrijgen. Maar dan kan niets jou meer van jouw doel afhouden.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jouw leven is op het moment wel heel erg gezellig, vooral in de nachtelijke uurtjes. Pas op dat je nog wel aan slapen toekomt. Je werk kan hier sterk onder gaan lijden. Dat is toch zeker niet de bedoeling?

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je beschikt over zeer goede inzichten. Je neemt vandaag de juiste beslissing en dat merk jij niet alleen. Men zal je in de toekomst zeker vaker om raad gaan vragen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Vandaag voel jij je niet helemaal honderd procent. Bovendien heb je het gevoel dat iedereen je voor de voeten loopt en dat is uitermate vermoeiend. Neem maar een dagje vrijaf.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jouw zorgzaamheid voor je medemens is bewonderenswaardig. De misbruik die daarvan wordt gemaakt wellicht ook. Zorg ook goed voor jezelf en pas op voor mensen die je voor hun karretje spannen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Als jij onderhandelingen voert vandaag, van wat voor aard ook, ga dan af op je gevoel. Het kan goed zijn dat de schijn je bedriegt, jouw gevoel zal echter goed zitten. Raar? Maar waar!

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij moet je neiging tot "interessant doen" vandaag goed onder controle houden. Je verliest je gezicht als je niet gewoon zegt waar het op staat. En echt, je bent zoals jij bent al interessant genoeg.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Minder is niet altijd slechter. Leg je voorstellen vandaag niet te breedvoerig uit. Beperk je tot de kern van de zaak. Dan komt de boodschap beter over.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

In jouw beroepsleven gaat alles als vanzelf. Je klaart een paar zeer moeilijke klussen. En dat blijft niet onopgemerkt deze keer.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Vriendinnen die altijd voor een ander klaarstaan, vragen zelf nooit om hulp. Zorg dus dat jij die hulp gewoon geeft als een van jouw beste vriendinnen jouw hulp nodig heeft.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij weet wat jouw beperkingen zijn in je leven. Daar denk je immers vaak over na. Maar denken alleen helpt niet; ga over tot actie en ontdoe je van jouw beperkingen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Wees niet zo stoer! Iedereen weet en begrijpt dat dat moeilijk is. Het is niet erg om toe te geven dat het even allemaal niet zo goed loopt. Daar kom je heus wel weer overheen, met een beetje geduld en hulp van vrienden.