» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 25 Juli 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij windt je vreselijk op over iets dat er gebeurt. Eigenlijk had je dit toch kunnen verwachten. Ben je echt zo naef of doe je zo naef?

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Er is iets dat jou heel veel moeite zal kosten. Maar diep in je hart weet je ook dat het heel veel voldoening zal opleveren. Houd dat voor ogen en jij kunt de hele wereld aan.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je bent zeer wantrouwend tegen iedereen. Daardoor kan men maar niet of zeer moeilijk met jou in contact komen. Snij jij je daarmee uiteindelijk niet zelf in de vingers? Probeer eens voor een goede vriend de deur op een kiertje te zetten.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Probeer vandaag eens extra goed te luisteren naar anderen en verander niet te snel van onderwerp. Dat zou je vandaag wel eens een bijzonder interessant gesprek kunnen opleveren.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je krijgt een aantal mooie kansen de komende tijd. Probeer deze kansen volledig te benutten, dat is belangrijk voor je persoonlijke groei. Je laat anders beslist een paar nuttige ervaringen liggen, die je verder hadden kunnen brengen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je speelt vandaag het spelletje "voor je eigen bestwil". Laat je niet in met deze machtsspelletjes. Laat iedereen zelf beslissen wat voor hem of haar het beste is en zelf de feiten interpreteren.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Als de laatste tijd niet alles is gelopen zoals jij dat had gewenst neem dan vandaag eens de tijd om daar over na te denken, want dit is iets dat heel diep zit. Wat is het, wat je heeft tegengehouden?

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je neiging om te veel te kopen of anderszins veel geld uit te geven is sterk vandaag. Je wilt van alles kopen wat je ineens heel mooi vindt. Pas op want morgen kijk je daar heel anders tegenaan.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Ik zou er alles voor geven om... Waarschijnlijk hoef jij helemaal niet alles te geven. Misschien kan een klein beetje lef je het gewenste resultaat al opleveren.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij hebt het druk met van alles en nog wat. Gelukkig is je partner bereid je allerlei kleine klusjes uit handen te nemen. Ontspan je een beetje en vertrouw er op dat wat de ander doet ook goed is.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag kun je veel bereiken alleen al door je charmante houding. Neem daarbij de kwaliteit van jouw voorstellen en je kunt doen wat je wilt, zonder dat iemand je ook maar iets in de weglegt.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Als een overeenkomst iedereen ten goede moet komen, zul jij concessies moeten doen. Je zult zien dat de anderen daar dan ook toebereid zijn.