» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 28 Augustus 2016

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jouw energie is vandaag prima in orde. Je kunt meer dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Een goede opsteker voor je zelfvertrouwen en dat is altijd mooi meegenomen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

De spanningen van de laatste tijd zullen eindelijk minder worden. Jij kunt jouw oude leven weer oppakken. Pas echter op, want door dat gedrag zijn die spanningen nu juist ontstaan. Probeer ze deze keer te voorkomen.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je kunt een (korte) vakantie nemen en daardoor kun je jouw opgebouwde spanningen gelukkig weer afbouwen. Jij en je partner kunnen genieten van een rustige periode en je hebt alleen elkaar nodig.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Er is een nieuw iemand in jouw omgeving opgedoken die je bewegingsvrijheid inperkt. Althans zo ervaar jij dat. Maak het bespreekbaar en je zult zien dat het allemaal reuze meevalt.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

De situatie is er vandaag helemaal naar om jouw kennis eens flink op te frissen. Maak daar dus gebruik van. Zo'n gelegenheid laten schieten is erg dom. Je zult er sneller gemak van hebben dan je denkt.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

In de werksfeer zijn enkele problemen te verwachten. Zorg dat duidelijk is wat jij doet. Vertel van tevoren al wat je doet en wat niet. Dan kan men jou niets in de schoenen schuiven.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Vandaag ben je veel te lief voor jezelf. Je mag alles en dat is op de lange termijn niet goed voor je. Denk ook eens aan de toekomst. Dingen die nu fijn zijn, zijn later misschien helemaal niet fijn.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je houdt niet van veel verantwoordelijkheid. Toch kun je best trots zijn als je vandaag verantwoordelijkheid krijgt. Dat betekent toch dat men vertrouwen in je heeft, nietwaar? En daar mag je best trots op zijn.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Hecht niet te veel waarde aan uiterlijkheden. Het gaat immers om de binnenkant, om iemands bedoelingen. Moet je eens kijken hoeveel nieuwe vrienden jij vindt.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Het is vandaag een goede dag voor de communicatie, vooral schriftelijk vloeit het vandaag erg makkelijk bij jou. Als dat zo blijft kun jij aan een boek beginnen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Er is iets gebeurd dat je aan het denken zet. Het bevalt je helemaal niet en voorlopig blijf jij hier nog even mee rondlopen. Op termijn zul je waarschijnlijk je mening wel bijstellen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Er staat jou vandaag een leuke verrassing te wachten. Bedenk dat het niet alleen om de inhoud gaat, het gaat vooral om het gebaar. Reageer niet te overdreven.