» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 19 Februari 2018

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Zeg wat je wilt. Als je iets wilt of als je iets juist niet wilt, laat de ander dat dan duidelijk weten. Mensen kunnen toch geen gedachten lezen en de reactie die je krijgt zal best meevallen, maak je daar maar geen zorgen over.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Laat vandaag eens zien wat je allemaal in huis hebt. Daarmee kun je juist nu op die ene belangrijke persoon een goede indruk maken. Dat kan je leven een hele andere wending geven.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Toon vandaag dat je verder kijkt dan de korte termijn. Laat zien dat je weet waar je heen wilt. De bereidheid om tot een compromis te komen kan wel eens als zwaktebod worden uitgelegd.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Doe rustig aan met verwijten en zelfverzekerde acties. Ook al vind jij dat je gelijk hebt, je partner kan daar heel anders over denken. Pas op voor acties die de ander gewoonweg pijn doen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je staat niet zo sterk in je schoenen vandaag. Je ligt met jezelf in de knoop. Neem de tijd om deze knoop zo snel mogelijk te ontrafelen, zodat je je eigen persoonlijkheid weer durft te tonen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij bent erg met jouw gezondheid bezig de laatste tijd. Een gezonde zaak natuurlijk, maar overdrijf het niet. Ga met sporten of lijnen niet van 0 op 100 maar bouw je prestatie behoedzaam op.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Verwacht geen applaus vandaag. Jouw bemoeienissen worden weldegelijk op prijs gesteld, maar je hoort alleen de negatieve dingen. Gewoon volhouden.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Pas op dat jij je vandaag niet in de vingers snijdt. Dat kan snel, zowel letterlijk of figuurlijk...

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je hebt het gevoel dat je aan handen en voeten gebonden bent. Als jij je echter zou bewegen zou je merken dat dat reuze meevalt. Er zijn genoeg mogelijkheden om je waar te maken.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij maakt er vandaag een potje van. Je houdt je hoofd er niet bij en daardoor weet je al gauw niet meer waar je eigenlijk mee bezig was. Tijd voor bezinning.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Het wordt tijd dat je plannen maakt voor de toekomst. Laat de toekomst niet op je afkomen, maar ga gericht op de toekomst af. Dat kan alleen als je precies weet wat je wilt met jouw toekomst.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je bent een stijfkop met een ijzeren willetje. Je geeft geen haarbreed toe en hebt het zelf nog niet eens door ook. Op elk voorstel van je partner heb jij iets aan te merken. Wordt het niet eens tijd iets toegefelijker te worden?