» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 30 September 2016

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent hard toe aan een beetje ontspanning. Plezier maken met een paar goede vrienden, je zult merken hoe zeer je dat hebt gemist. Laat je dus rustig overhalen tot een losbandig uitje.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij loopt veel te hard van stapel. Pak je zaakjes liever wat voorzichtiger en diplomatieker aan. Als je doorgaat zoveel risico's te nemen, krijg je gegarandeerd een keer de kous op de kop. Je moet leren wat meer geduld te hebben.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je hebt het gevoel dat iedereen je loopt te controleren en daar word jij, op zijn zachts gezegd, kriebelig van. Laat je gedrag niet zo sterk beļnvloeden door de dingen die andere mensen zeggen. Ga je eigen weg.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jouw relatie komt in een stroomversnelling. Laat deze comfortabele periode niet gelijk weer schieten als het eerste ongemakje zich aandient. In de gevoelens kunnen niet alleen maar bergen blijven.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je moet vandaag goed naar jezelf kijken. Weet wat je wilt en wat je aan kan. Bedenk goed waar jouw grenzen liggen. Als jij die kunt accepteren dan staat niets een succesvolle dag in de weg.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je ontmoet iemand die bij jou heftige gevoelens opwekt. Jij stelt je beschermend en verzorgend op. Op die manier hoop je deze speciale persoon voor je te winnen. Dikke kans dat dat zo lukt.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je hebt zoveel ervaring dat je deze klus met links doet. Dat dat niet voor iedereen geldt is iets wat jij niet in kunt zien. Logisch ook, voor jou is het allemaal zo eenvoudig. Heb wat meer geduld met je omgeving.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Vrouwen zorgen voor onrust om je heen. Waarschijnlijk word je er tegen je zin in bij betrokken. Kies geen partij als je dat niet wilt. Bewaar afstand en maak duidelijk hoe jij er over denkt.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Vandaag is een goede dag voor een evaluatie, jij kunt open en eerlijk zijn tegen jezelf. Wat leer jij van je daden in het verleden? Bedenk wat je beter kunt doen in de toekomst.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je hoeft niet te schrikken als het vandaag opeens tot je doordringt dat jij niet zonder de mensen waar je heel veel van houdt kunt leven. Dat is toch heel normaal.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij zit niet lekker in je vel. Je reageert overdreven op allerlei zaken en dat is niets voor jou. Neem een pauze en ga op zoek naar de oorzaak. Dit kan zo echt niet langer.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jouw vrienden zullen verbaasd zijn als je de dingen waar je anders nooit interesse in hebt, vandaag vol overgave doet. Niets veranderlijker dan een mens, gelukkig maar.