» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 17 December 2018

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij kunt je vandaag werkelijk heel goed concentreren. Je verstand werkt op volle kracht en het is echt een dag om al die moeilijke dingen op te pakken, die je telkens weer voor je uitschuift.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je bent lichtgeraakt vandaag en dat is op alle fronten te merken. Maar degene om wie jij werkelijk geeft is natuurlijk het meest de dupe van jouw slechte humeur. Dat vraagt om een goedmakertje.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Wees duidelijk in je communicatie met je partner. Probeer geduldig te vertellen wat jouw gevoelens van ongenoegen opwekt. Blijf diplomatiek en probeer niet in een verwijtende sfeer te komen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij hebt sinds lange tijd weer het gevoel dat je alle problemen de baas bent. Je kunt weer aan de toekomst denken en plannen smeden om die toekomst er zo goed en zo mooi mogelijk uit te laten zien.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Die houding van je is een beetje te optimistisch geweest. Nu moet je zien hoe je je leven weer op de rit krijgt. Gelukkig heb je een aantal goede vrienden die altijd voor je klaar staan.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Zin in een feestje? Het is tijd voor gezellig samen zijn. Zoek wel gelijkgestemde mensen uit, maar dan kan er echt niets meer fout gaan.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Als je wilt dat alles loopt zoals jij dat wilt, komt het er op aan alles precies te plannen. Denk dus heel goed na over je volgende stap.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent vandaag overmoedig. Je neemt zeer hoge risico's en dat kan wel eens verkeerd aflopen. Doe toch maar een stapje terug voor alle zekerheid.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij wilt ook wel eens in het middelpunt van de belangstelling staan, nietwaar? Dat mag ook best, zorg alleen dat je niet met andermans veren pronkt.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

In je vriendschap heerst onbegrip. Waarschijnlijk omdat je je doelen wel heel hoog stelt. Stel je doelen wat realistischer en laat dat vuur van de vriendschap niet uitgaan.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jouw energie bruist en dat komt goed uit. Je hebt volop plannen en die moeten tot uitvoer worden gebracht. Jij hebt dus een drukke tijd voor de boeg, maar genoeg energie om daar heel erg goed doorheen te komen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij hebt het gevoel dat je meer wilt, maar komt er op de een of andere manier niet toe. Blijf niet zo lang zitten denken. Doen is het motto. Alleen door actief te worden kan en zal er daadwerkelijk iets veranderen.