» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 2 Augustus 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Er komt vandaag onverwacht bezoek. Dat gooit weliswaar jouw hele planning in de war, maar als jij daar flexibel mee om kunt gaan, zal de vreugde van het weerzien enorm zijn.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij hebt je doel in zicht, maar ga voor jezelf eens na of dat nog steeds het doel is dat je eigenlijk nastreven wilt. Zijn de omstandigheden niet te veel gewijzigd?

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Ga eens op stap en kom weer wat meer onder de mensen. Jij hebt dringend behoefte aan nieuwe gezichten, interessante gesprekken en vriendschappen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij hebt het gevoel dat je de wereld aankan. Je zult toch een beetje moeten oppassen en niet te hard van stapel moeten lopen. Pas op in huis en in de tuin, een ongelukje zit in een klein hoekje.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je krijgt de mogelijkheid jouw vriendschappen te verdiepen. Ook je relatie met je geliefde valt daar onder. Dat kan echter betekenen dat er ruzies ontstaan. Daar moet je niet van schrikken, zo kom je, als jij je best doet, juist dichter bij elkaar.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij maakt vandaag gemakkelijk vrienden, zelfs op het werk verlopen de sociale contacten probleemloos. Alleen jouw partner krijgt het zwaar te voorduren. Waarom? Of juist daarom?

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je voelt je aangetrokken tot iemand die je te gelijke tijd afstoot. Bij hem of haar in de buurt voel jij je ongemakkelijk en toch ook prettig. Als je eerlijk bent kom je er achter wat er aan de hand is.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Vandaag leer jij jezelf kennen. Je wordt je bewust van je onbewuste en vooral van dat wat je onbewust onderdrukt. Laat het naar boven komen en leer er mee omgaan.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Vandaag is het geen goede dag beslissingen te nemen. Indien mogelijk doe jij er goed aan je beslissingen uit te stellen. Neem vandaag gerust de tijd om eens lekker te dromen over jouw idealen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Als jij je zaken vandaag goed aanpakt en een beetje een financiŽle wind mee hebt, dan kun je dingen bereiken waar je tot nu toe nog niet van durfde te dromen. Je weet na vandaag dat je het kunt.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je relatie heeft ook onderhoud nodig, begrijp je dat niet? Ook het gevoelsleven moet gepoetst worden, niet alleen het zilver. Jouw partner zal je dankbaar zijn voor een paar romantische uurtjes.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij belandt in een crisis met je partner. Het zal binnenkort blijken of de relatie de moeite waard is om te overleven. Zware tijden dienen om uiteindelijk gelukkiger te worden.