» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 22 Mei 2019

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Op het eerste gezicht lijkt het slechts een klein voorval, maar neem er toch de tijd voor. Een ander kan dit voorval wel eens veel ernstiger opvatten dan je verwacht. Een escalatie ervan hangt in de lucht.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Vandaag krijg je de kans om te ontdekken hoe jij je eigen handelen ziet. Handel je vaak zoals anderen van je verwachten of handel je echt altijd naar eigen inzicht?

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij dreigt in paniek te raken als je in een vreemde situatie terechtkomt. Wees niet bang, je kunt deze situatie met gemak aan als je tenminste het hoofd koel houdt en dat kun je.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Die verliefdheid kun jij wel vergeten. Die ander heeft totaal geen oog voor jou. Je zult een beetje gefrustreerd en humeurig zijn, maar dat waait wel weer over. Bedenk dat elke bedreiging ook een nieuwe kans is.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

De contacten verlopen erg stroef vandaag. Zorg ervoor dat jij belangrijke gesprekken goed voorbereidt en daarbij niets aan het toeval overlaat. Probeer weer contact te krijgen met je gevoel.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Schuif jouw twijfels aan de kant, daar heb jij nu echt geen tijd voor. Het wordt misschien hard werken, maar het doel dat jij je stelt, zul je zeker behalen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij maakt je zenuwachtig over een afspraak. Dat is volkomen onzinnig. Hoe de ander reageert valt niet te voorspellen. Maar als het zover is weet je precies wat je wel en niet moet doen.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij moet in gaan zien dat jouw onderneming helemaal misloopt. Red wat er te redden valt en begin daarmee opnieuw. Jouw eigen ideeŽn zijn goed en daarmee heb je uiteindelijk meer kans op slagen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je hebt vandaag alleen maar goede ideeŽn. Nu is het zaak het beste idee uit te zoeken en dat te realiseren. Maar hoe je dat doet? Daarvoor heb jij vast wel een goed idee.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je voelt je thuis in je relatie. Jouw partner geeft je precies dat gevoel van geborgenheid en liefde, dat jij zoekt. Reageer niet te impulsief, daarmee kun je alles dat je hebt opgebouwd in gevaar brengen. Blijf diplomatiek!

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij kunt je vandaag echt ongestoord aan je hobby wijden. Is dat niet mooi? Zomaar een dag waar niets "nog moet gebeuren", maar waarin alles gewoon "nog mag gebeuren". Vergeet niet te genieten van jouw onverwachte rust.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Verzet je toch niet zo tegen die veranderingen. Op het eerste gezicht is het misschien allemaal heel anders en eng, maar je zult algauw merken dat dat reuze meevalt. Het levert je veel goeds op.