» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 18 April 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij krijgt weinig rust in je beroepsleven. Men staat je in de nek te hijgen. Laat je niet gek maken, stressen kan altijd nog.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Er komt binnenkort een belangrijke plek vrij waar je wel oren naar hebt. Aarzel niet, trek de stoute schoenen aan en ga ervoor. Als jij er een beetje moeite voor doet maak je een hele goede kans.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij moet problemen niet zo laten liggen. Voortslepende problemen worden steeds moeilijker op te lossen, tot ze uiteindelijk niet meer op te lossen zijn. En dat geldt zeker voor relatieproblemen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Laat jouw stem horen bij een belangrijke bespreking. Houd je mond niet tot er naar wordt gevraagd, neem zelf het initiatief. Jouw mening wordt met zekerheid gewaardeerd door de andere partij.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Het is belangrijk dat jij vandaag belangrijke beslissingen goed overdenkt. Beslissingen die zomaar vanuit het gevoel worden genomen kunnen hele nare gevolgen hebben. Probeer de consequenties zoveel mogelijk te overzien.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij ontmoet nieuwe mensen en leert nieuwe culturen en gewoontes kennen. Dat fascineert je. Het zal je leven verrijken en je persoonlijkheid enorm beļnvloeden, in positieve zin wel te verstaan.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je zult moeten vechten om jouw plannen te kunnen waarmaken. Daarbij zul je met je relatie nog eens heel voorzichtig moeten omgaan om geen brokken te maken. Niet makkelijk, maar wel te doen.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

In jouw gevoelsleven komen positieve veranderingen die je openstellen zodat je aan je relatie kunt werken. Vooral voor alleenstaande, die zoekende zijn, is er goed nieuws.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij leeft op een grote roze wolk samen met je geliefde. Het lijkt wel te mooi om waar te zijn, zo goed voelen jullie elkaar aan. Ook de plannen voor de toekomst sluiten perfect op elkaar aan.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Vandaag is een dag dat jij het beste kunt opschieten met vrouwen. Als je iets gedaan wilt hebben of gewoon een gezellige avond wilt hebben, kies een vriendin uit en geen vriend.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Seksueel beleef je een frustrerende periode. Je wilt graag meer en anders en ook gewoon. Je zult nog even geduld moeten hebben, veranderingen komen wel, maar het duurt nog even.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Hecht niet te veel waarde aan uiterlijkheden. Het gaat immers om de binnenkant, om iemands bedoelingen. Moet je eens kijken hoeveel nieuwe vrienden jij vindt.