» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 2 September 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je leeft in de veronderstelling dat men jouw manier van leven accepteert. Vandaag kun je wel eens tot de conclusie komen dat dat helemaal niet zo is.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Er liggen nog veel dingen die jij moet afhandelen. Wacht het juiste tijdstip af voor je stappen onderneemt. Dat kan je zeer veel tijd en energie schelen.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Bij het nemen van beslissingen heb je telkens tal van keuzemogelijkheden. Maar jij hoeft je geen zorgen te maken, je hebt vandaag een neusje voor het uitkiezen van het beste alternatief.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je hebt zeer veel energie over, waarmee je probeert je projecten te versnellen. Niet iedereen die meewerkt kan dat echter aan. Wellicht gebruik je jouw teveel aan energie beter door iets geheel nieuws te beginnen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Luister vandaag naar de goede raad die je krijgt. Als je dat doet kun je je taken zonder veel problemen afronden en loop je niet eerst in een groot aantal valkuilen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Probeer vandaag je krachtige persoonlijkheid wat te temperen. Je sterke kant is namelijk tegelijk je zwakke kant. Geef anderen meer de ruimte om zich te uiten.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Voor je ligt een financiŽle meevaller in het verschiet. Een promotie met loonsverhoging of je kunt een top opdracht binnenhalen. Je zult er echter wel voor moeten werken, het komt je niet aanwaaien.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Doe rustig aan, maak je niet druk om je financiŽle situatie. Het gaat momenteel iets minder goed, maar dat is van korte duur. Neem de tijd om je positie te verbeteren, alleen dan zul jij daarin slagen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Als je iemand wilt versieren vandaag, zul je al je kunstjes uit de kast moeten halen. Dan lukt het wel, maar verwacht geen langlopende of diepgaande relatie. Het is slechts van korte duur.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Doe dat wat je wilt doen en trek je niets aan van wat andere mensen zeggen. Het gaat er in dit geval toch om dat jij er een goed gevoel aan overhoudt en niet hoe anderen zich voelen. Het is tenslotte jouw leven.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

De liefde kan wat problemen opleveren. Maar waarschijnlijk heb je die zelf veroorzaakt. Keuzes maken is altijd moeilijk maar ook heel belangrijk voor het geluk van jou en je geliefde.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je bent een geestdriftig mens. Dat werkt aanstekelijk en veel mensen zullen daar de komende dagen gebruik van willen maken. Veel plezier!