» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 25 Maart 2019

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij verovert harten door over je gevoelens, ideeŽn en wensen te praten. Niet iedereen durft daar zo open mee om te gaan. Als jij je dromen gaat delen, kunnen jouw dromen wel eens uit gaan komen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij hebt het erg druk en laat je door iedereen van alles opdragen. Bepaal zelf wat jij nog wel en niet aankunt. Stel prioriteiten en laat je niet gek maken.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent in een goede stemming. Levenslustig en luidruchtig breng je de avond door met goede vrienden. Je hebt het prima naar je zin, dus geniet er maar van. Wie weet wat je tegen het lijf loopt...

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Vandaag kun jij wat overdreven reageren op opmerkingen van anderen. Reageer je stress niet af op anderen. Neem als het te gek wordt vrij om weer een beetje tot rust te komen. Dat is voor iedereen fijner.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Er komen veranderingen aan, maar laat je daardoor niet uit het veld slaan. Bedenk dat elke bedreiging ook nieuwe kansen brengt. Het is even moeilijk, maar het kan heel goed uitpakken, aan jou de keuze.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij toont je zoals meestal, zeer meelevend en betrokken bij de problemen van andere mensen. Je hebt zelf echter ook een leven en eigen problemen, verlies dat niet uit het oog.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij beschikt de komende dagen over een bepaalde fijngevoeligheid. Dit stelt je in staat om jezelf en de dingen die jij wilt bijzonder aantrekkelijk te presenteren.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij hebt nieuwe plannen. Bereid je maar voor op geduchte tegenstand. Want hierover is het laatste woord nog niet gesproken. Gelukkig maar dat jij je eigenlijk altijd goed voorbereidt.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je hebt een bewonderenswaardig uithoudingsvermogen, wat overigens ook als koppigheid beschouwd kan worden. Hoofdzaak is dat jij jouw doel bereikt.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij borrelt van de energie, dat is niets nieuws. Wel nieuw zijn je plannen om je beroepsleven opnieuw vorm te geven. Je zult deze plannen met zorg uitwerken en voorbereiden. Succes is dan ook verzekerd.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag moet jij eens de tijd nemen om je gedachten te ordenen om weer precies te weten wat jij wilt. Vooral in je liefdesleven is dat noodzakelijk, al lijkt dat op het eerste gezicht niet zo omdat alles zo ontzettend lekker loopt.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag roept een plotselinge gebeurtenis leuke herinneringen op. Deze herinneringen in gedachten nog eens beleven zal jou goed doen. Hoe kon je dat nou vergeten.