» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 10 Oktober 2015

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Als jij de dag begint met het afwerken van alle dagelijkse beslommeringen en het afhandelen van de nodige praktische zaken, heb je aan het einde van de dag nog wat vrije tijd om te genieten van een gezellig etentje.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Probeer je eisen omtrent een mogelijke nieuwe partner iets terug te brengen. Daardoor sta je veel opener voor anderen en ontdek je misschien eigenschappen waar je tot nu toe alleen maar van kon dromen.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je kunt op het moment heerlijk van het leven genieten. Je bent zeer tevreden en hebt een harmonische relatie. Je bent zelfs in staat je seksleven een extra impuls te geven door nieuwe dingetjes uit te proberen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij gaat graag voor de volle honderd procent? Houd je vandaag dan vooral niet in. Gas geven is het motto. Alles wat je aanpakt loopt zoals jij het wilt en... het levert je ook nog een hele sympathieke reactie op.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als jij een vervelende ontmoeting niet meer kunt ontlopen, kun je er maar beter vol in gaan. Dan maar een flinke ruzie om de sfeer te zuiveren. Het geeft in ieder geval een stukje duidelijkheid.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Romantiek en erotiek voor de komende tijd, of jij nu een partner hebt of niet. Er breken een paar goede dagen aan. Geniet daarvan en zorg ervoor dat deze periode zolang mogelijk duurt.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je hebt een grote aantrekkingskracht op personen van het andere geslacht. Een nieuwe verovering is snel gemaakt. Pas op als dit niet is wat je wilt, want dan zijn de problemen niet te overzien.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

FinanciŽle problemen lijken in jouw leven thuis te horen. Of dat nu zo is omdat je aan het einde van de maand geen brood meer kan kopen, of omdat je beleggingen slecht gaan, jij hebt problemen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je krijgt vandaag te maken met allerlei ruzies en dat levert veel stress op. Je hebt de meeste problemen echter zelf veroorzaakt, dus is het niet meer dan normaal dat je ze ook zelf moet oplossen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Kijk vooruit in het leven. Verander nu al de dingen die niet goed zijn. Wacht daarmee niet tot de situatie uit de hand gelopen is en jij er toe gedwongen wordt.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Iemand probeert een spelletje met je te spelen. Laat je waardigheid zien. Ga niet in discussie maar vertel beleefd dat je daar niet van gediend bent.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je hebt het gevoel dat je aan handen en voeten gebonden bent. Als jij je echter zou bewegen zou je merken dat dat reuze meevalt. Er zijn genoeg mogelijkheden om je waar te maken.