» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 17 Augustus 2018

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij wilt vandaag alles naar je eigen hand zetten. Op het werk zal dat geen problemen opleveren, omdat je daar rustig de baas kunt spelen. Je partner denkt daar duidelijk anders over.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij hebt het gevoel dat er iets is dat jou ontgaat. Vooral in je relatie kan dat bij jou tot paniek gevoelens leiden. Wees niet bang, maar blijf wel goed opletten, je partner geeft zelf aan wat er is.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je bent vandaag tamelijk ongeremd in je uitlatingen. Je kunt gemakkelijk dingen zeggen die je helemaal niet zo hard bedoelt als ze bij de ontvanger overkomen. Pas op dat je geen spijt krijgt van je harde woorden.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Het risico bestaat dat jij je partner totaal verkeerd inschat op een bepaald gebied. Vraag naar de bekende weg want of deze weg werkelijk bekend is, is maar zeer de vraag. Neem hierin geen risico.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je dreigt het doel dat jij je gesteld had niet te halen. Slechts met enkele zeer slimme zetten zul je jouw doel bereiken. Denk daar goed over na en plan je stappen zorgvuldig. Vooral in de liefde is tegenwerking te verwachten.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Vandaag dient zich een familiebezoek aan. Omdat je vandaag wat prikkelbaar bent zal het niet altijd even gemakkelijk zijn vriendelijk en begripvol te reageren. Probeer jezelf van je beste kant te laten zien.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je bent vandaag in een overmoedige bui. Je hebt echt zin eens lekker gek te doen en risico's te nemen. Maak het niet te gek want je brengt jezelf (en anderen) in gevaar.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je leeft in de veronderstelling dat men jouw manier van leven accepteert. Vandaag kun je wel eens tot de conclusie komen dat dat helemaal niet zo is.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij moet in gaan zien dat jouw onderneming helemaal misloopt. Red wat er te redden valt en begin daarmee opnieuw. Jouw eigen ideeŽn zijn goed en daarmee heb je uiteindelijk meer kans op slagen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Met de gebeurtenissen van vandaag is het verstandig om goed om je heen te kijken en de details niet over het hoofd te zien. Ook dat wat onbelangrijk lijkt, is dat zeker niet.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij hebt het gevoel dat je de wereld aankan. Je zult toch een beetje moeten oppassen en niet te hard van stapel moeten lopen. Pas op in huis en in de tuin, een ongelukje zit in een klein hoekje.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je gaat heel gericht met mensen om. Je zoekt ook precies de juiste mensen uit. Eerlijkheid en loyaliteit staan hierbij bij jou momenteel hoog in het vaandel. Je kunt daardoor weer in contact komen met oude vrienden of geliefden.