» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 17 Oktober 2017

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je gaat heel gericht met mensen om. Je zoekt ook precies de juiste mensen uit. Eerlijkheid en loyaliteit staan hierbij bij jou momenteel hoog in het vaandel. Je kunt daardoor weer in contact komen met oude vrienden of geliefden.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij bent uiterst strijdlustig vandaag. Je wilt de waarheid boven tafel krijgen en het lijkt wel of je dat het liefst zo provocerend mogelijk doet. Een diplomatiekere aanpak verkleint jouw kans op blijvende schade.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je hebt het gevoel dat je leven momenteel echt op alle fronten onzeker is. Dus ga je op zoek naar meer zekerheid in het leven. Je partner geeft je daarbij gelukkig alle steun die jij nodig hebt.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij bent noodgedwongen wat meer op jezelf aangewezen. Je ontdekt dat je dat eigenlijk helemaal niet zo vervelend vindt als jij in eerste instantie had verwacht. Geniet van jezelf en de rust.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Iemand moet het eerst een stap in de goede richting doen. Waarom jij niet? Jij hoeft daarvoor toch niets te vergeten, alleen te vergeven. Je kunt het best, probeer het maar eens.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Keer eens terug naar de aarde. Jouw dromerijen zijn leuk maar hebben niets met het leven van alledag te maken. Probeer de realiteit wel onder ogen te blijven zien. Geef je dromen handen en voeten.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

De liefde kan wat problemen opleveren. Maar waarschijnlijk heb je die zelf veroorzaakt. Keuzes maken is altijd moeilijk maar ook heel belangrijk voor het geluk van jou en je geliefde.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je bent een geestdriftig mens. Dat werkt aanstekelijk en veel mensen zullen daar de komende dagen gebruik van willen maken. Veel plezier!

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

In een belangrijke kwestie kun jij vandaag beter niet alleen beslissen. Je kunt waarschijnlijk het geheel niet overzien. Het is verstandig een vriend met kennis van zake om raad te vragen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Er is een ontmoeting georganiseerd, gewoon voor de gezelligheid. Je wilt niet gaan, maar het is goed voor jou om nieuwe mensen te leren kennen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Het wordt echt tijd die nare gewoonte van je de deur uit te gooien. Dat weet je toch. Je zou het ook al zo vaak doen. Vandaag kun jij het.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je bent teleurgesteld in jezelf vandaag, omdat je niet voldoet aan jouw eigen ideaal beeld. Onzin! Dat beeld leg je jezelf op, niemand verwacht dit van jou behalve jij. Kijk eens wat objectiever en eerlijker naar je handelen.