» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 27 Mei 2017

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent nog niet tevreden met het beoogde resultaat, maar als jij jouw plannen en doelen nog eens goed bekijkt en bewerkt, krijg je dat echt wel voor elkaar. Je bent een doorzetter en weet ook heel goed wat je wilt.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Houd ook rekening met de gevoelens van anderen. Neem af en toe ook eens de tijd om te praten over dingen die voor jou nutteloos en belangeloos lijken te zijn. Je kunt niet altijd alleen maar over diepzinnige zaken praten.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Maak meer tijd vrij om aan je eigen belangen te werken. Het zal niet vanzelf wel goed komen, jij moet daarvoor vechten. Breng eerst maar eens je eigen gevoelens voor jezelf onder woorden.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je uit je fantasieŽn en je partner reageert daar, tot je grote vreugde, zeer teder op. Bovendien krijg je nu de fantasieŽn van je partner te horen, iets dat je beider fantasie nog meer aanwakkert.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Wees duidelijk in je communicatie met je partner. Probeer geduldig te vertellen wat jouw gevoelens van ongenoegen opwekt. Blijf diplomatiek en probeer niet in een verwijtende sfeer te komen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Vandaag kunnen er goede zaken worden gedaan. Dat weet je, je voelt dat helemaal aan. Wees op je hoede want er zijn natuurlijk nog meer kapers op de kust en die kunnen uit onverwachte hoek komen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Een teleurstelling in de liefde. Je partner vertelt halve waarheden of je begrijpt hem/haar verkeerd. Jij leeft in ieder geval met verkeerde verwachtingen. Probeer duidelijkheid te krijgen voordat je actie onderneemt.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

De verantwoordelijkheid voor de wereld begint en eindigt bij jezelf. Je bent zelfs de enige die iets aan jouw eigen situatie kan veranderen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Met die fantastische prestatie van jou mag je best even op de voorgrond treden. Je hebt het tenslotte toch maar mooi gedaan.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Vandaag moet je bijzonder goed oppassen. Er gebeuren dingen om je heen die niet door de beugel kunnen. Zorg dat jij daar niet bij betrokken raakt.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Doe het vandaag maar lekker rustig aan. Wat jij vandaag ook doet, het levert toch niets op. Daarom is het misschien beter vandaag helemaal niets te doen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je emoties razen weer eens. Zorg dat je geen agressie in je relatie brengt. Het zou verstandig zijn als je jouw kritische tong in toom zou houden en je iets toleranter zou opstellen, vooral tegenover je partner.