» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 20 Juli 2018

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij kunt pas openheid en eerlijkheid van anderen verwachten als je zelf ook open en eerlijk bent. Vertel jouw wensen en hoe jij die wilt realiseren. Niets zal jouw geluk dan nog in de weg staan.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Er komen veranderingen aan in de privé-sfeer. Daar heb je al heel lang op gewacht. Laat je er niet door verrassen en/of uit het veld slaan, nu het eindelijk zover is. Wees geduldig en al je twijfels zullen verdwijnen.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je komt in een lastige situatie terecht vandaag. Je hebt al je volwassenheid en al je beleid nodig om daar keurig doorheen te komen. Maar het geeft je na afloop wel een goed gevoel.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Houd rekening met de gevoelens van anderen. Neem af en toe eens de tijd om te praten over dingen die voor jou nutteloos en belangeloos lijken te zijn. Je kunt niet altijd alleen maar over diepzinnige zaken praten.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Vandaag zul jij je beslist niet vervelen. Er gebeurt van alles en het meeste is zeer aangenaam. Ook in de liefde kun jij één en ander verwachten. Blijvend of niet, leuk vind je het wel.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jouw vriendschappen bloeien helemaal op. Nog nooit had je zoveel en zulke dierbare vriendschappen. Bedenk wel dat echte vriendschappen onderhouden moeten worden. Wees dus kieskeurig.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij wacht op iets en daar heb je bovendien hoge verwachtingen van. Raak maar niet in de stress, het iets heeft zijn tijd nodig maar komt met zekerheid.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Als er zich vandaag een goede mogelijkheid voordoet, twijfel dan niet maar pak die kans met beide handen aan. Vertraging kan in deze situatie alles verpesten.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij wilt zo graag bij een ander in de smaak vallen dat je daar alles voor over hebt. Pas op dat je daarbij je oude vrienden niet tegen het hoofd stoot.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Zet je vandaag liever iets meer in dan normaal, zodat je vast vooruit kunt werken. Nu heb je de energie daarvoor en dat kan binnenkort wel eens veranderen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je zult een gelukkige tijd tegemoet gaan. Jouw gevoelens voor je partner zullen worden beantwoord met zeer veel genegenheid. Dat is iets om van te genieten en zuinig op te zijn. Blijf dus alert!

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag probeert iemand jou flink voor schut te zetten, maar dat zal hem of haar beslist niet lukken. Je innerlijke evenwicht is dik in orde en daarmee je zelfvertrouwen. Knappe schurk die jou omver kan werpen.