» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 20 Januari 2017

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Vandaag heb je de charme aan jouw kant staan. Daardoor kun je op het juiste moment, op de juiste persoon, de juiste indruk maken. En dat is juist wat je wilde. Kan het nog mooier vandaag?

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je hebt een positieve instelling. Heel goed, dat zul je merken vandaag. Jij volbrengt een opgave waarvan jezelf niet geloofde dat het mogelijk was. Laat dit maar eens goed doordringen, geniet van je succes. Daar leer je namelijk van.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vandaag probeert iemand een loopje met je te nemen. Laat dat niet toe. Treed assertief op en laat duidelijk blijken waar jij voor staat. Jij hebt toch evenveel recht.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

De dagelijkse beslommeringen vragen jouw aandacht, maar stel een limiet. Als je de limiet hebt bereikt, ga je lekker achterover zitten om te genieten van je welverdiende rust. De rest kan wachten tot morgen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Het is vandaag een goede dag om een familiebezoek af te leggen. De sfeer is harmonieus en daar moet jij gebruik van maken. Breng dat ter sprake waar je al zolang mee rondloopt.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Een opleving in je liefdesleven kun je zelf in de hand werken. Als je denkt dat het allemaal van een kant komt, loop dan eens iets minder hard. Je partner zal dan zeker van zich laten horen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Vandaag zit je niet lekker in je vel, dat is duidelijk. Waarom laat je je bij het minste of geringste uit je evenwicht brengen? Zorg voor een goede nachtrust en veel lichamelijke ontspanning. Ga weer sporten.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Vandaag dient zich een familiebezoek aan. Omdat je vandaag wat prikkelbaar bent zal het niet altijd even gemakkelijk zijn vriendelijk en begripvol te reageren. Probeer jezelf van je beste kant te laten zien.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Schuif jouw twijfels aan de kant, daar heb jij nu echt geen tijd voor. Het wordt misschien hard werken, maar het doel dat jij je stelt, zul je zeker behalen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je bent optimistisch over bepaalde zaken. Je kunt jouw enthousiasme en optimisme beter nog een paar dagen inhouden. De tijd om te handelen is nog niet optimaal.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Verdraai de woorden van je partner niet. Accepteer dat jij een fout hebt gemaakt en bied je excuses aan. Je partner zal je zeer waarderen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je doet het goed op je werk en dat blijft niet onopgemerkt bij je directe leidinggevende. De weg lijkt vrij voor de volgende stap in je carrière.