» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 17 Juli 2019

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij ziet dat de situatie zich in je voordeel ontwikkelt en dat geeft je een positievere kijk op de wereld. Je zelfvertrouwen neemt toe en jij durft je kwetsbaarder op te stellen in je relatie.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Er staat vandaag een belangrijke ontmoeting in de persoonlijke sfeer op het programma. Wellicht een nieuwe vriend(in) of zelfs een nieuwe geliefde? Zorg dat jij optimaal ten tonele verschijnt.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je kunt maar moeilijk met je partner op één lijn komen. Probeer het eens met een paar intieme onthullingen of bekentenissen. Je zult zien dat er een wereld voor je opengaat en voor jouw partner ook.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je artistieke oog laat je niet in de steek. Doe er iets mee. Word zelf creatief of ga handelen met mooie dingen. In beide gevallen kun je er erg rijk mee worden, maar misschien niet op het materiële vlak.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Iemand moet het eerst een stap in de goede richting doen. Waarom jij niet! Je hoeft niets te vergeten, alleen te vergeven. Je kunt het best, gewoon proberen.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Mensen uit je omgeving lijken je te willen verwennen vandaag. Dat komt goed uit want dat is precies wat je nodig en verdiend hebt.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij loopt al zolang met een idee rond. Je hebt het helemaal uitgewerkt en verbeterd. Het is goed! Nu moet je er ook mee voor de dag durven komen.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Probeer in je relatie meer rekening te houden met je partner. Hij/zij voelt zich de laatste tijd een beetje verwaarloosd. Die aandacht van jou is echt reuze belangrijk.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Zet jouw plannen om in daden. Nu is de juiste tijd daarvoor. Zowel in de beroepssfeer als in de persoonlijke sfeer, succes verzekerd.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je uitdrukkingsvaardigheid is de laatste tijd enorm verbeterd. Je kunt zeer goed onder woorden brengen wat je wilt. Dat is een goed teken, nu kun jij ook je gevoelens onder woorden gaan brengen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag kun je eindelijk jouw remmingen loslaten. Je gaat je bezighouden met zaken waar je tot nu toe niet naar omkeek. En dat zal steeds verder gaan, als een kraan die open is gedraaid en niet meer dicht gaat.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag sta je misschien wel een uur voor de spiegel om er weer beeldschoon en piekfijn uit te zien. Moet kunnen, als je maar niet vergeet dat het echte mooie aan de binnenkant zit.