» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 18 September 2018

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je hebt een vooruitziende blik die je goed van pas zal komen als niet alles zo loopt zoals je het je had voorgesteld. Probeer echter niet te serieus te worden, blijf glimlachen naar de toekomst.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je bent op zoek naar veranderingen in je leven. Ander werk kan maar zo verschijnen en ook de vriendenkring kan drastisch veranderen. Je staat er open voor en dus zul je vinden wat je zoekt.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vandaag heb jij echt geluk. Alles verloopt zoals jij dat het liefst hebt en iedereen zegt precies dat wat jij zo graag wilt horen. Vergeet niet intens van deze dag te genieten.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jouw zelfvertrouwen is prima in orde vandaag. Als jij vervolgens ook nog eens een vet compliment krijgt, kan de dag helemaal niet meer stuk. Jij gaat alleen nog maar harder werken.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je krijgt het niet gemakkelijk in de liefde. De bergen zijn hoog en hartstochtelijk maar de dalen zijn diep en de ruzies zijn heftig. Toch vind je het de moeite waard want het is ook wel heel bijzonder.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Af en toe een beetje lef zou ook jou best goed doen. Als je niet uitkijkt droom jij je leven. Het zou beter zijn je droom te leven. Vanaf vandaag dan?

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Vandaag gebeurt er iets dat heel interessant is. Het is wellicht belangrijk voor de rest van je leven. Laat die gebeurtenis dus niet aan jouw aandacht ontsnappen.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij houdt niet van verantwoordelijkheden en gaat ze tot nu toe met succes uit de weg. Binnenkort gebeurt er iets waardoor dit niet meer lukt. Tijd om volwassen te worden.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Het lijkt een wonder, want diplomatiek zijn is niet je sterkste kant. Maar vandaag vind jij op tijd de juiste woorden om je partner gerust te stellen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Vandaag zal er iemand zijn die jou met complimentjes overlaat en je het hof maakt. Je kunt daar niet tegen op en komt in de verleiding hieraan toe te geven. Denk aan een eventuele partner.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je krijgt steeds meer opdrachten te verwerken. Je bent echter nu al tegen je grens aangelopen. Neem daarom niet nog meer hooi op je vork, daar gaat iets of iemand met zekerheid onder lijden.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Een familielid zal het één en ander aan te merken hebben op je leven. Vergeet niet dat het jouw leven is en dat er altijd wel iemand wat te klagen heeft. Laat je daardoor dus niet uit het veld slaan, maar geef gerust je eigen mening.