» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 23 September 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hoort vandaag goed nieuws over iemand uit je vriendenkring. Dat dat goede nieuws mede dankzij jou tot stand is gekomen geeft je een geweldig goed gevoel.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Door jouw objectieve, positieve en vooral onafhankelijke houding, lukt het je om een moeilijke en slepende kwestie naar ieders tevredenheid op te lossen. Zeer goed gedaan!

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Als je vandaag alles op alles zet om een situatie in goede banen te leiden, dan weet men in de toekomst precies wat men aan jou heeft. Dat zal je met zekerheid veel opleveren.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij krijgt te maken met irritaties. Krop jouw ongenoegen niet op, maar lucht je hart. Je zult merken dat dit een zeer goede periode is om deze zaken te bespreken. Zowel thuis als op het werk.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Vergis je niet, met leuke uiterlijke zaken kun jij geen goede indruk maken. Wat er aan de binnenkant zit, dat is het enige dat uiteindelijk telt. Misschien niet meteen, maar op de lange duur met zekerheid.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je kunt rustig een beetje guller zijn. Natuurlijk is het verstandig op de centjes te letten, maar je kunt het ook overdrijven. Het zal de stemming in je omgeving aanmerkelijk verbeteren.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je bent erg lief tegenover iedereen in je omgeving, maar vooral tegenover over geliefden. Dat wil je uiten door het geven van presentjes en complimentjes. Jouw geliefde is in de zevende hemel.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij hebt vandaag een bijzondere ontmoeting met een bijzonder mens. Het contact zal waarschijnlijk niet van lange duur zijn, maar kan daardoor wel eens extra veel indruk op je maken.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij bent een echte gezondheidsfreak aan het worden. Pas op dat je het allemaal niet overdrijft. Je kunt hier gemakkelijk van overspannen raken. Genieten van het eten is minstens zo gezond.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Vandaag is jouw geluksdag. Je wordt verleid en je raakt in de ban van de liefde. Je voelt je in één woord geweldig. Je kunt de wereld aan en je kunt niet meer helder denken, maar dat komt wel weer.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je twijfelt? Een leuke dag om het lot te tarten. Neem een beslissing en doe dan precies het tegenovergestelde. Je zult verstelt staan van het resultaat.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij bent iemand die de stemmingen van mensen in je omgeving opzuigt. Vandaag pakt dat gunstig uit omdat iedereen in jouw omgeving goede zin heeft.