» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 3 Maart 2015

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je hebt het gevoel dat je wordt beperkt in je groei. Probeer beperkingen uit de weg te ruimen of de mensen te ontlopen die jou beperkingen opleggen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij hebt vandaag een leuke dag. Alles wat je gaat doen zul je met succes afhandelen. Laat daarom vandaag geen kans onbenut, dit is de manier om te scoren.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij hebt een zeer zware periode achter de rug. Helaas is deze periode nog niet afgelopen, al is het einde al wel in zicht. Dat laatste geeft je de kracht om er nog een keer de schouders onder te zetten.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je kunt plannen wat je wilt, er komt gewoon telkens iets tussendoor. Dat zul je moeten accepteren en je moet gewoon doorblijven gaan met nieuwe plannen maken. In de liefde daarentegen loopt alles weldegelijk volgens plan.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als jij de behoefte hebt een lekker potje te janken, doe dat dan. Een goede huilbui zal je zeer veel lucht geven. En het is heel normaal!

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij kunt je vandaag goed ontspannen en er ontstaat een evenwicht tussen lichaam en geest. Deze wisselwerking kun je laten voortduren als je daar een beetje aandacht aan schenkt.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Vandaag ben je zelfbewust en weet je precies wat je wilt. Gebruik deze dag om lang uitgestelde beslissingen te nemen. Beslissingen die jij vandaag neemt zijn blijvend van aard.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je partner probeert dingen met je vast te leggen. Dat maakt je prikkelbaar en je reageert dat af op hem/haar. Wees eerlijk tegen jezelf en je partner. Als jij je niet op die manier wilt binden, zeg dat dan.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jouw verwachtingen stemmen niet overeen met de werkelijkheid. Jij zult je mening moeten bijstellen, anders raak je teleurgesteld en de mensen om je heen gefrustreerd omdat ze nooit voldoen aan de verwachting.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij gaat de laatste tijd wat onzorgvuldig met gevoelige informatie om en dat krijg je te horen. Wees niet gepikeerd maar neem de kritiek aan en doe er je voordeel mee. Het is toch waar?

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Vandaag kun jij je draai niet vinden. Je bent binnenin onrustig en straalt dat uit. Tijd voor een zelfonderzoek naar de oorzaak.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag voel jij je misschien niet helemaal op en top. Laat je je gevoel wel toe? Of heb je bedacht dat dat vandaag niet zo heel goed uitkomt? Dat is vragen om moeilijkheden.