» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 25 September 2017

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

In je dagelijkse werkzaamheden word je in een slecht daglicht geplaatst. Laat dat niet over je heen gaan, maar zeg degene die daar verantwoordelijk voor is, duidelijk hoe je er over denkt. En daarbij hoef je niet diplomatiek te zijn.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je hebt een prima idee. Zorg echter dat je met sterke plannen komt om je idee te realiseren. Dan zal er niemand zijn die je ook maar een haarbreed in de weg zit.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vandaag komt het er op aan je gezonde verstand te gebruiken. Er moeten beslissingen worden genomen, die je leven sterk zullen beÔnvloeden. Zorg dat het een positieve invloed wordt.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je bent geneigd tot luiheid. Ben je normaal niet zo actief, dan ben je geneigd helemaal niets meer te doen. Ben je wel actief, dan zul jij jezelf iets meer ontspanning gunnen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Vandaag wikkel jij met een paar vriendelijke woordjes iedereen om jouw vinger. Jij krijgt dan ook probleemloos alles gedaan wat je wilt.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Om een lastig misverstand uit de wereld te helpen, is een objectieve en rechtvaardige kijk op de situatie nodig. En die heb jij vandaag als geen ander. Dus dit is je kans om er wat aan te doen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Het is een goede dag om nieuwe vrienden te maken. Jij hebt een zonnig en open humeur vandaag wat mensen natuurlijk aantrekt. Verwacht geen wonderen van je partner, blijf realistisch.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij hebt een beetje de neiging mensen te manipuleren om dat gedaan te krijgen wat je wilt. Als je open en eerlijk je mening geeft, doen mensen vaak vanzelf al dat wat je wilt.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij wilt vandaag veel te snel. Rome is ook niet in een dag gebouwd. Heb wat meer geduld met jezelf en de mensen om je heen. Wat maken die paar dagen nou uit?

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Soms moet men investeren. Voor jou is vandaag een goede dag om te investeren. Geld, tijd of energie het maakt niet uit, wat vandaag wordt gezaaid, kan morgen worden geoogst.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Krijg jij dat waar je tevreden mee bent of ben je tevreden met dat wat je krijgt? Stel je eigen doelen en probeer die te realiseren. Dat zal pas echt een gevoel van tevredenheid opleveren.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij denkt de laatste tijd een beetje te veel aan je eigen doelen in het leven en walst daarbij over de doelen en ideeŽn van je partner heen. Jouw partner zal dat niet lang meer tolereren. Je bent gewaarschuwd.