» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 29 November 2015

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Oppassen vandaag. Er zijn kapers op de kust. Wellicht een ex van je vriendje? Tijd om je zaken veilig te stellen, iets wat jij eigenlijk eerder had moeten doen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Houd jouw impulsieve handelen een beetje in toom. Het is, zeker op het moment, verstandiger om minder vanuit het gevoel te handelen en meer vanuit het verstand.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent erg spontaan vandaag en je kunt je mening niet voor je houden. Dat kan tot zeer kritische uitspraken leiden. Zorg dat je jouw mening wel een beetje diplomatiek ventileert en neem geen spontane beslissingen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij bent niet op en top aan de gang. Vooral op het werk laat je een paar steekjes vallen. Als je collega's met jouw puinhopen komen te zitten, doet dat de sfeer geen goed. Je zult er iets aan moeten doen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als jij de sprong waagt en met je partner open over je gevoelens praat, zul je versteld staan over de reacties die jij krijgt. De kettingreactie die ontstaat, zullen jullie gevoelens zeer intens maken.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij hebt een idee, maar durft er niet mee naar buiten te komen. Twijfel niet, je idee is niet zo raar als je denkt. Zoek iemand in je omgeving die open staat voor vernieuwingen en stort je hart uit.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Vandaag straal jij vriendelijkheid en harmonie uit. Je geniet zelf ook meer dan gewoonlijk van de mooie dingen in het leven. Je bent wel wat ijdeler dan anders en je snoept te veel. Maar voor een dag is dat niet erg.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Ga niet mee met de stroom. Zwem er tegenin als het moet en nodig is om jouw dromen te realiseren. Laat je niet door allerlei praktische problemen van je plannen afbrengen. Zet ze door.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Houd vandaag je doel goed voor ogen. Een tegenslag kan zich voordoen, maar daardoor hoef jij je niet uit het veld te laten slaan. Integendeel, je kunt van deze bedreiging een kans maken.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jouw enorme enthousiasme werkt vandaag wel heel aanstekelijk. Je brengt overal waar je komt leven in de brouwerij met jouw sprankelende persoonlijkheid. Ga zo door!

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je mist spanning en sensatie in je leven. Je wilt je weer verliefd voelen. Nog even geduld, want wie zoekt zal vinden. En dat geldt ook voor jou.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Voorkom dat je partner van een mugje een olifant gaat maken. Zorg voor duidelijkheid, wees eerlijk en open. Jouw relatie is veel te kostbaar om zomaar op het spel te zetten.