» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 29 Maart 2017

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent een echte regelneef vandaag. Het is knap zoals je alles wat je gepland had ook tot uitvoer brengt. Dit zal nog wel even voortduren.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij kunt moeilijk voor jezelf opkomen. Toch zul je moeten leren duidelijk te zijn in wat je wilt. Schaam je daar niet voor, ook jij hebt het recht om dat te doen wat jij leuk vindt. Natuurlijk wel in goed overleg met je partner.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij gedraagt je stug en nors. Als jij je relatie wilt verbeteren zul jij je minder gespannen moeten opstellen. Sta open voor een goed gesprek. Aan je partner zal dat, zoals je weet, niet liggen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij veroorzaakt een crisis in de familie, maar gelukkig ben je slim genoeg om de partijen te sussen voordat de zaak werkelijk escaleert. Maak duidelijke keuzes en wees daarin eerlijk.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Het vrouwelijk aspect van het leven trekt vandaag jouw aandacht. Ben je bang om te veranderen of ben je juist bang om niet te veranderen maar jezelf te zijn? Het is een erg belangrijk onderwerp voor je.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je bent wel erg koppig vandaag. Misschien is het verstandig eens echt te luisteren naar de argumenten van de ander in plaats van je zo stoer aan je eigen mening vast te klampen. Probeer maar eens.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

De waarheid kan hard en kwetsend zijn, maar halve waarheden of leugens zijn op den duur nog vele malen kwetsender. Laat de ander zijn of haar eigen keuzes maken in het leven.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Kijk uit dat je niet te agressief reageert. Jij hebt het een en ander met hard werken opgebouwd maar zou dat snel kunnen verliezen als je nu niet voldoende tactvol te werk gaat.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Als je vandaag rebelse neigingen krijgt, probeer dan eens te zwijgen. Dat kan ook heel leerzaam en nuttig zijn. En met zachte hand kun je ook veranderingen doorvoeren, echt waar.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Vandaag krijg jij alles gedaan. Je bent optimistisch en dat laat je zien ook. Ga vooral zo door.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je vertrouwt vandaag op jouw gevoel; en je voelt je uitermate romantisch. Tot grote vreugde van je vriend, die daar vandaag de vruchten van plukt.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag behaal jij het succes waar je al zo lang op wacht en wel op een gebied waar je eigenlijk de moed al had opgegeven. Het leven zit werkelijk vol verrassingen, nietwaar?