» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 6 December 2016

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Vandaag is een goede dag om nieuwe banden aan te knopen. Je ontmoet hartelijke en sympathieke mensen en wordt aantrekkelijker gevonden dan normaal. Geen misbruik van maken, hoor!

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je hebt je doelen erg hoog gesteld, maar dat geeft je de kans je talenten volop te tonen en te benutten. Zorg wel dat je niet te veel hooi op je vork neemt. Je loopt namelijk al aan het absolute randje van het voor jou haalbare.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Er komt altijd wel iets tussen, er is altijd wel een excuus te bedenken waarom jij beter morgen kunt beginnen, nietwaar? Daarom is het beter toch maar vandaag te beginnen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je onzekerheid zorgt ervoor dat je je partner onder vuur neemt. Je wilt alles over zijn/haar doen en laten weten. Gelukkig kan je partner hier goed mee omgaan. Hij/zij ziet de oorzaken duidelijker dan jij.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij voelt je vandaag een beetje eenzaam of buitengesloten. Terecht of onterecht, je bent zelf de enige die daar iets aan kan veranderen. Blijf dus niet in dat hoekje zitten.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Houd rekening met de gevoelens van anderen. Neem af en toe eens de tijd om te praten over dingen die voor jou nutteloos en belangeloos lijken te zijn. Je kunt niet altijd alleen maar over diepzinnige zaken praten.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Vandaag zul jij je beslist niet vervelen. Er gebeurt van alles en het meeste is zeer aangenaam. Ook in de liefde kun jij één en ander verwachten. Blijvend of niet, leuk vind je het wel.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij krijgt veel sympathie en liefde van jouw vrienden en dat zonder dat je er voor je gevoel iets bijzonders voor hebt gedaan. Dat is nog eens een meevaller, geniet er maar lekker van.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Alle dingen die jij vandaag wilt afwerken, lijken wonderbaarlijk goed te lukken. Dat ligt aan de goede samenwerking met je partner, die aan je zijde staat.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Met een beetje moeite kun jij een ontmoeting organiseren, die voor alle partijen gunstig is. Het gaat niet vanzelf, zorg dat je goed bent voorbereid.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij bent de laatste tijd een beetje wantrouwend. Je moet niet meteen het slechtste verwachten van anderen. Je omgeving is er niet op uit jou ten val te brengen. Laat zien dat je tegen een stootje kunt.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij voelt je eindeloos moe en lusteloos. Je denkt dat je misschien ziek bent. Dat kan natuurlijk, maar naast een lichamelijk onderzoek, zul je ook moeten onderzoeken of je wel gelukkig bent.