» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 1 November 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Met jouw charmes kun jij vandaag vele deuren openen. Gebruik ze niet om er je eigen voordeel mee te doen. Juist als je ze gebruikt om anderen van dienst te zijn, zal dat later alsnog in je voordeel werken.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij hebt een beslissing genomen die zoals nu blijkt niet juist was. Vandaag krijg je de kans deze beslissing terug te draaien en een nieuwe weg te gaan. Deze keer kies je de juiste weg.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vandaag ben jij erg gereserveerd. Waarom toch? Er is iemand in jouw geļnteresseerd, maar jij geeft niet thuis. Ben je bang opnieuw gekwetst te worden? Neem uit ervaringen het goede mee, niet het slechte.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je zult je een weinig zwaarmoedig voelen, terwijl je daar absoluut geen reden toe hebt. Het zal misschien nog heel even duren, maar de zon komt weer achter de wolken vandaan en dan wordt het echt stralend weer.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij zegt waar het op aan komt. Heel goed, op het werk doe je dat ook zeer tactvol en met beleid. Thuis laat je echter alle etiketten varen en lucht jij je hart zoals het jou uitkomt. Zo kwets je precies die mensen waar je het meest omgeeft.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je verdient het vertrouwen van een dierbare vriend of vriendin. Vervolgens zul je met hem of haar een bijzondere avond doorbrengen in een bijzondere omgeving. Hoe jij dat verder invult...

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je bent geneigd je gevoelens tegenover je partner te verbergen of ze zo te draaien dat ze - volgens jou - beter zijn voor je partner. Beslis niet wat goed is voor een ander, laat dat aan die ander zelf over.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Als je vandaag je zenuwen in bedwang kunt houden, kun je tot een creatieve oplossing komen voor de dingen die je zo diep van binnen bezighouden. Maar dan moet je wel rustig blijven.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je kracht ligt vandaag in samenwerken. Probeer de dingen dus niet alleen te doen, maar ga opzoek naar een partner. Het resultaat zal verbluffend zijn, in allerlei opzichten.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Houd je vandaag eens in. Je neemt zo vaak het beste voor jezelf. Mensen uit jouw omgeving zullen het zeer waarderen als ze jouw veranderde gedrag zien. Want geloof maar niet dat je gedrag niet opvalt.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Het wordt tijd weer eens actief te worden. Misschien een goed moment weer eens over een lidmaatschap bij een sportvereniging na te denken?

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Berouw komt na de zonde. Pas op dat jij vandaag niet iets doet waar je later spijt van krijgt. Ook al lijkt het op het eerste gezicht zo onschuldig.