» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 27 Mei 2015

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je hebt vandaag een koppige bui en dat merkt iedereen om je heen. Je bent een echte ruziemaker vandaag. Probeer een beetje water bij de wijn te doen, morgen heb jij er weer spijt van.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Dat misverstand schat je wellicht verkeerd in. De andere partij stapt er waarschijnlijk niet zo lichtzinnig overheen als jij. Houd er rekening mee dat dit verhaal nog een vervolg krijgt.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je kunt vandaag beter in de gekozen richting verder gaan. Het is misschien niet de ideale manier, maar om nu van richting te veranderen zou wel eens grotere problemen met zich mee kunnen brengen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Laat je niet uit het veld slaan. Schouders recht en borst vooruit! Het klinkt afgezaagd, maar je lichamelijke houding kan je heel goed helpen om letterlijk en figuurlijk niet omvergelopen te worden. Probeer het maar eens uit!

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Vandaag kun je ontdekken hoe je energie samenwerkt met die van anderen. Kun je constructief samenwerken of valt hier nog het één en ander te verbeteren? Een spannende dag voor de oplettende mens.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je bent erg gericht op anderen in deze periode. Je let meer op wat anderen nodig hebben, dan op wat je zelf nodig hebt. Een lieve en bewonderenswaardige eigenschap, maar vergeet jezelf niet.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Laat je niet door iemand uit je omgeving afbrengen van datgene waar je mee bezig bent. Doe dat wat op dit moment belangrijk is voor jou en laat al het andere maar rustig even wachten.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je bent op het moment emotioneel erg stabiel. Maak van deze stabiliteit gebruik om een paar emotionele zaken nog eens onder de loep te nemen. Praat er over met een vertrouwd iemand.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Om een lastig misverstand uit de wereld te helpen, is een objectieve en rechtvaardige kijk op de situatie nodig. En die heb jij vandaag als geen ander. Dus dit is je kans om er wat aan te doen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Een goede dag om te reizen en voor buitenlandse contacten. Begin een studie in een vreemde taal, dat is iets wat jij binnenkort goed kunt gebruiken met jouw internationale contacten.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Als je van mening bent de juiste oplossing voor een probleem te hebben, moet je daar wel mee voor de dag komen. Men kan niet op je voorhoofd lezen dat jij het antwoord hebt.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je krijgt het gevoel dat je omgeven bent door idioten. Jij legt je eisen echter niet alleen voor jezelf zo hoog maar ook voor anderen. Wellicht liggen die eisen een beetje te hoog?