» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 24 Oktober 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Het is vandaag belangrijk te weten dat jij niet gelukkig wordt door te dromen, maar door met twee voeten op de grond te blijven staan.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Op het werk en op school zal vandaag alles op rolletjes lopen. Geen zorgen, geniet daar maar eens lekker van.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je straalt je liefde uit vandaag. Je krijgt dan ook een bijzonder aangename dag. Iedereen is je gunstig en vriendelijk gestemd, omdat men weet dat je daar vandaag zeker geen misbruik van zult maken.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Blijf jij wel een beetje realistisch vandaag? Je hebt de neiging op een wolk te fietsen en onrealistische voorstellen te doen. De praktijk zal jou tot de orde roepen, maar dan kan het al te laat zijn.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je hebt het nog niet in de gaten, maar er is iemand die een oogje op je heeft. Vandaag komt die persoon er opeens mee op de proppen. Wat een verrassing is dat voor je. Ben je wel toe aan een flirt? Bepaal dat van tevoren.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je uit je bijzonder kritisch de laatste tijd, met name in je gevoelsleven. Je moet uitkijken dat je geen dingen zegt tegen je partner waar je later spijt van krijgt, omdat je het eigenlijk niet meent.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Er is iemand die jou stevig onder druk zet en dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Treed energiek op tegen deze persoon en laat zien dat je jezelf nog steeds prima onder controle hebt.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Vandaag ontmoet je een ruziemaker. Laat je niet tot een gevecht verleiden, maar loop weg voor deze nutteloze energieverspilling. Daar heb jij toch helemaal geen tijd voor.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij bent vandaag een sterke partner in de onderhandelingen. Jij verrast daarmee vriend en vijand, maar je bereikt wel wat je wilt. Dat is waar het uiteindelijk om draait. Goed gedaan!

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij bent optimistisch gestemd en dat zal je voornemens kracht bijzetten. In alles wat je vandaag aanpakt zal jouw positieve houding je helpen. Dat financiŽle voordeeltje helpt natuurlijk ook leuk mee.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Af en toe een beetje lef zou ook jou best goed doen. Als je niet uitkijkt droom jij je leven. Het zou beter zijn je droom te leven. Vanaf vandaag dan?

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je moet rustig blijven, ook al voel jij je nog zo kwaad worden. Jouw onbeheerste uitbarstingen zullen je zeker niet verder helpen. Integendeel zelfs.