» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 13 December 2017

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je moet je heel goed realiseren dat als je een bepaalde beslissing neemt, je daar ook de volle verantwoordelijkheid voor moet dragen. En dat kan wel eens moeilijker zijn dan het op het eerste gezicht leek.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jouw arrogante houding moet je snel veranderen. Het staat een gelukkige periode in de weg. In je liefdesleven kun je, als je je daarvoor openstelt, een hele nieuwe ervaring beleven.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vooral de mensen die je aan het hart gaan krijgen het moeilijk bij jou. Je kunt van hen geen kritiek verdragen en je zult dingen zeggen die je niet meent. Wees dus op je hoede en uit je ware gevoelens.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je bent nu eenmaal erg nieuwsgierig van aard. Ontken dat maar niet. Geeft ook helemaal niets, je gaat gewoon graag op onderzoek uit. Probeer het nuttige met het aangename te combineren.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je bent heel creatief vandaag. Je bedenkt voor elk probleem een oplossing. Zo kun je ook je relatieproblemen op een hele bijzondere manier oplossen. Je partner is onder de indruk.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Als je op zoek bent naar iets, dan kun je vandaag geluk hebben. Dat wat je al lange tijd probeert te bemachtigen kan als je goed oplet wel eens in je handen terechtkomen. Lang niet gek gedaan.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Neem eens wat tijd om je te ontspannen. Misschien een goed moment voor een lang uitgesteld bezoek aan een oude vriend of kennis.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je energie lijkt onuitputtelijk vandaag. Gebruik die energie goed. Richt je energie op een of twee dingen en probeer versnippering te voorkomen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij hebt een fout gemaakt, so what? Er is niets aan de hand zolang je de moed hebt de consequenties te dragen. Leer ervan voor de volgende keer.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je voelt je een beetje onzeker. Om deze onzekerheid te verbloemen probeer jij juist extra zeker over te komen. Pas op dat dat niet leidt tot hardheid en botheid.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij zit niet lekker in je vel de laatste tijd. Dit mag je natuurlijk uiten, maar je partner zal geen emotionele uitbarstingen accepteren. Blijf redelijk, dan komen jullie er samen wel uit.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij denkt veel na over jezelf. Bepaalde karaktertrekjes kunnen wel wat beter, vind je zelf. Vergeet niet dat elk karaktereigenschap op bepaalde momenten handig is en op andere momenten onhandig. Wat is goed?