» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 24 Mei 2018

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent erg trouw en eerlijk als het gaat om het opvolgen van de regels. Het is echter in sommige situaties gedoogd om "burgerlijk ongehoorzaam" te zijn. Is dat idee is bij jouw nog nooit opgekomen?

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij steekt je bewondering voor die ene persoon niet onder stoelen of banken. Als je een relatie hebt kan dit gemakkelijk tot jaloezie leiden. Wees naar iedereen duidelijk in je bedoelingen.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Probeer vandaag eens wat afstand te nemen en zie de dingen eens wat ruimer. Misschien kom jij dan wel tot een oplossing. Grijp je kans als zich vandaag een mogelijkheid aandient.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij zult je niet kunnen beheersen en iemand die een fout maakt in zijn werk, de ongecensureerde waarheid zeggen. Dat leidt natuurlijk tot nog meer spanningen en jij hebt het toch al zo druk.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Vandaag moet jij op je tellen passen. Je kunt gemakkelijk in de boot worden genomen. Opzettelijk of niet, het resultaat is hetzelfde. Een na´eve houding brengt jou in de problemen. Wees gerust een beetje achterdochtig.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je ontmoet vandaag veel tegenslag, maar jij bent uiteindelijk de sterkere partij. Gebruik al je intu´tie om de ander goed aan te voelen, voor jou toch een koud kunstje. Als je de ander kent is de overwinning nabij.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij probeert altijd je verplichtingen na te komen, ook als de situatie uit de hand loopt. Soms is opgeven niet verkeerd en kun je toch stellen dat jij je uiterste best hebt gedaan.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Als de dingen jou vandaag een beetje tegenvallen, komt dat waarschijnlijk omdat je teveel verwacht hebt. Wees niet teleurgesteld in de mensen die je lief hebt.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij moet niet blijven wachten tot die vervelende situatie misschien vanzelf oplost. Neem het heft in eigen hand en los die vervelende situatie nu eens zelf op.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je hebt erg veel bereikt. Je hebt daarmee ook het respect gewonnen van mensen die tot nu toe nog wat reserves hadden tegenover jou. Nu is de kans gekomen je oorspronkelijke doel te bereiken.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Er staat een rustig dagje voor de deur. Op het werk geen spannende dingen en in de relatie loopt alles op rolletjes. Geniet er maar van, het duurt waarschijnlijk nog wel even.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij hebt behoefte aan nieuwe vrienden, nieuwe ervaringen en nieuwe mensen. Dat is even wennen voor je partner. Ga dus zorgvuldig om met de kritiek die je van je partner krijgt en duik niet meteen in de verdediging.