» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 3 Augustus 2015

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij krijgt vandaag veel gelegenheid om je kunde op het gebied van de verleiding te tonen. Dat kan dus wel een spannend dagje worden. Houd wel jouw hoofd erbij.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je komt in een moeilijke situatie terecht vandaag. Alleen door open en eerlijk met elkaar om te gaan, kun je de situatie tot een goed einde brengen.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Onderhuidse spanningen moet je aanpakken. Jij hebt daar last van en ze zullen ook met zekerheid niet daar blijven. Ook kost het je zo te veel energie, of ben jij niet erg vermoeid de laatste tijd?

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Als er vandaag een paar problemen zomaar worden opgelost, moet je niet schrikken. Het is nooit bij je opgekomen dat de tijd ook problemen kan oplossen. Maar daarom is dat nog wel waar. Iets om te onthouden voor de volgende keer.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij denkt dat je vandaag een rustig dagje hebt? Mooi van niet! Juist vandaag wil iedereen graag jouw mening en raad horen. Geeft niets, je zult je trots en voldaan voelen aan het einde van de dag.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je innerlijke evenwicht is prima in orde en dat straal je uit. Je bezit de kracht elke woordenwisseling in de kiem te smoren en iedereen tevreden te stellen. En dat is heel bijzonder.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Probeer datgene dat je zo graag wilt niet met dwingende hand maar met zachte hand te bereiken. Geduld en een diplomatieke aanpak zijn de sleutelwoorden voor je succes.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Bedenk eerst eens goed wat je nu werkelijk wilt. Het is onverstandig om je vast te leggen, terwijl je nog helemaal niet zeker bent van je zaak. Dan kun je beter nog even wachten.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

De zaken lopen helemaal niet zoals jij het wilt. De telefoon wordt neergegooid of mensen smijten de deur voor je neus dicht. Laat je niet ontmoedigen. Niet iedereen kan je klant worden.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je krijgt te kampen met een financiŽle tegenvaller. Je zult dus weer aan het werk moeten om jouw verlies goed te maken. Blijf niet te lang zitten mokken, ga gewoon aan de slag.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Oppassen vandaag! Een bijzonder mooi aanbod komt vandaag voorbij. Als je niet oplet gaat misschien iemand anders er mee vandoor. Zonde toch!?

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij hebt een fout gemaakt, so what? Er is niets aan de hand zolang je de moed hebt de consequenties te dragen. Leer ervan voor de volgende keer.