» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 21 Oktober 2016

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij zult jouw doelen in de privé-sfeer op eenvoudige wijze bereiken. Je richt je niet zo zeer op je partner maar veel meer op jezelf. Dat is wel even wennen voor iedereen, maar het pakt goed uit.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je kunt plannen wat je wilt, er komt gewoon telkens iets tussendoor. Dat zul je moeten accepteren en je moet gewoon doorblijven gaan met nieuwe plannen maken. In de liefde daarentegen loopt alles weldegelijk volgens plan.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Men probeert jou van je plannen af te brengen. Laat zien dat je overtuigd bent van jezelf en dat jij geen millimeter aan de kant zult gaan. Blijf op dezelfde weg doorgaan, je bent er toch van overtuigd?

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Het ene idee na het andere ontspringt vandaag aan jouw brein. Het liefste zou je ze allemaal meteen uitvoeren. Gelukkig zijn er mensen in je omgeving die dit in goede banen leiden.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als mensen iets anders willen dan jij, is dat niet omdat ze een hekel aan je hebben. Betrek niet alles op jezelf. Als je andere mensen respecteert, respecteren zij jou ook.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je hebt de kriebels. Er is iets dat jou vreselijk nerveus maakt. Een belofte die je niet wilt nakomen? Wees eerlijk en probeer je twijfel te analyseren. Ga geen binding aan als je er niet aan toe bent.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Liefde is niet alleen krijgen, het is vaak ook geven. Je moet de ander ondersteunen en er voor hem of haar zijn als dat nodig is. Tegelijkertijd moet je kunnen loslaten wat jij zo graag wilt vasthouden.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Iemand zal proberen je lekker te maken voor iets. Laat je niet door mooie woorden en een mooie voorstelling van zaken om de tuin leiden. Houd jouw objectief houding en bepaal later pas of jij meedoet of niet.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je kunt beter even afwachten tot de eerste opwinding is verdwenen. Dan kun jij de situatie weer helder overzien voor je stappen onderneemt.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je werkt zo hard en het gaat allemaal zo goed. Dat had niemand gedacht en jezelf al helemaal niet. Gelukkig krijg jij ook echt alle eer en waardering waar je zo hard voor werkt.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Laat je vandaag niet overhalen dingen te doen waar je niet volledig achterstaat. Jouw handelen blijft tenslotte jouw verantwoordelijkheid, ook als blijkt dat alles, door verkeerd advies, verkeerd is gelopen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij bent zoals altijd zeer scherpzinnig. Dat laat je vandaag weer eens blijken door een ingewikkelde situatie zonder slag of stoot op te lossen.