» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 17 November 2018

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent zeer gevoelig en er ontgaat je dan ook niets. Gecombineerd met jouw open en eerlijke houding tegenover je partner zal dit zorgen voor een heerlijke periode in je liefdesleven.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij veroorzaakt een crisis in de familie, maar gelukkig ben je slim genoeg om de partijen te sussen voordat de zaak werkelijk escaleert. Maak duidelijke keuzes en wees daarin eerlijk.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Pas op voor valse beschuldigingen. Wat niet waar is, is niet waar. Ook al kun je het moeilijk geloven, het kan natuurlijk zo zijn dat jij er totaal naast zit met jouw gevoelens. Denk aan je relatie.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij moet leren praten over de problemen die jou werkelijk dwars zitten. Blijf niet hangen op dat oppervlakkige niveau maar durf eens een stapje verder te gaan. Je zult je als herboren voelen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Op het werk loopt alles vandaag op rolletjes. Je collega's zijn het voor de verandering eens helemaal met jou eens en het lijkt wel of iedereen vandaag wil opschieten. Zo kun jij lekker vroeg naar huis.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Mis je enige opwinding in je leven? Denk nog eens goed na, het is toch niet zo lang geleden dat je naar deze rust verlangde. Geniet ervan zolang het duurt.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je twijfelt tussen toestemmen en weigeren. Als je daarmee te lang doorgaat, zal de onrust die je veroorzaakt, de mensen in je omgeving ergeren.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij maakt je veel te druk over een ontmoeting. Als je gewoon jezelf kunt zijn en je niet door zenuwen of verwachtingen laat leiden, zal deze ontmoeting jou veel goeds doen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Vandaag is het geen geschikte dag om risico's te lopen. Speel liever op save. Het duurt misschien iets langer, maar jij bereikt je doel tenminste.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je beschikt over enorm veel kracht en energie. Daar kun je gemakkelijker schade mee aanrichten dan jij je misschien wel realiseert. Je zult moeten leren, hiermee met gevoel en verstand om te gaan.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij hebt ronduit geniale invallen om de dingen te bereiken waar jij naar streeft. Ook in de zoektocht naar een partner, zul je grote vorderingen maken. Op het werk kan een promotie bijna niet meer fout gaan.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij bent ontevreden en je hebt de neiging werkelijk alles in twijfel te trekken. Probeer een duidelijk lijn te varen, dat schept rust in de situatie. Zo kun je de problemen beter overzien en tot een oplossing komen.