» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 23 Oktober 2014

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Vandaag kun je alles aan, als jij je flexibel kunt opstellen. Als je partner iets anders dan anders wil, sta dan open voor verandering. Je zult er geen spijt van krijgen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij krijgt vandaag veel gelegenheid om je kunde op het gebied van de verleiding te tonen. Dat kan dus wel een spannend dagje worden. Houd wel jouw hoofd erbij.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Vandaag mag jij lekker dat doen wat je zo graag doet, maar waar je nooit echt de tijd voor hebt. Als het aan jou lag zou je nog wel tien andere hobby’s hebben.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Een oude kwaal: jij stelt je eisen aan anderen veel te hoog. Dat leidt toch alleen maar tot teleurstellingen. Niet iedereen kan jouw kwaliteitsniveau bereiken, wen daar nou maar aan en houd er rekening mee.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Als er vandaag een paar problemen zomaar worden opgelost, moet je niet schrikken. Het is nooit bij je opgekomen dat de tijd ook problemen kan oplossen. Maar daarom is dat nog wel waar. Iets om te onthouden voor de volgende keer.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Blijf geloven in en trouw aan je eigen principes. Zo wek je een zeer gedegen indruk bij anderen en wat nog belangrijker is, dan blijf je geloven in jezelf. Al het andere is onbelangrijk.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je innerlijke evenwicht is prima in orde en dat straal je uit. Je bezit de kracht elke woordenwisseling in de kiem te smoren en iedereen tevreden te stellen. En dat is heel bijzonder.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij verzet je tegen iets dat je niet meer kunt tegenhouden. Het gaat gewoon gebeuren, dat weet je heel goed. Verspil jouw energie niet aan verzet, bereid je liever voor op de nieuwe situatie.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je kunt maar moeilijk met je partner op één lijn komen. Probeer het eens met een paar intieme onthullingen of bekentenissen. Je zult zien dat er een wereld voor je opengaat en voor jouw partner ook.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Er is iets dat belangrijker is voor je toekomst dan je in eerste instantie verwacht. Bemoei je om dit "iets" correct af te handelen. Vind je het belangrijk, dan krijg je daar vandaag alle tijd en ruimte voor.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Er treedt een communicatieprobleem op met iemand in jouw omgeving. Met een analytische benadering ga je het niet redden. Je zult iets van jezelf bloot moeten geven als je verder wilt komen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag is een dag om discussies rustig op te bouwen. Je argumenten zijn zo goed dat je "tegenstanders" bijzonder snel overstag gaan.