» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 24 Februari 2017

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij gaat van richting veranderen, nieuwe wegen bewandelen. Dat doe je niet alleen, maar samen met je partner. Een gunstige ontwikkeling zolang jullie elkaar maar niet uit het oog verliest.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij hebt vandaag een flink aantal gesprekken. Je verwacht dan dat de andere mensen naar je luisteren als je iets te vertellen hebt? Dan zul jij toch echt ook moeten luisteren als een ander iets te vertellen heeft.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je kunt je plannen voor vandaag wel vergeten, daar komt toch niets van. Een vriend komt onverwachts langs en daar moet je tijd voor vrijmaken, als de vriendschap je tenminste echt iets waard is.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je zult iets minder impulsief moeten reageren in je relatie. Zorg dat je gevoel en je reactie overeenstemmen. Als je even wacht met je reactie kun je je reactie beter op je werkelijke gevoel afstemmen.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Bepaalde zaken zijn er een beetje bij ingeschoten de laatste tijd. Als je ze nieuw leven in blaast, zul jij alle zeilen moeten bijzetten om de ontwikkelingen bij te houden. Succes verzekerd!

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Het ergste heb jij al gehad en je bent goed op weg. Schrik dus maar niet meer terug als er een paar kleine tegenslagen optreden. Dat hoort bij het leerproces. Gewoon doorzetten.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij wilt alleen zijn en nadenken. Aanrakingen laten je haren recht overeind staan en dat terwijl je eigenlijk zo'n knuffel kunt zijn. Wijs je geliefde niet de deur, hij/zij houdt meer van je dan je denkt.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jouw fantasie kent geen grenzen vandaag. Dat is heel goed, mits je daar zelf geen last van hebt. Zorg voor een creatieve uitlaatklep. Daar kan meer uitkomen dan je in eerste instantie verwacht.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Heb jij vandaag al in je spaarpot gekeken? Een financieel meevallertje zorgt ervoor dat de bodem nog niet in zicht is. Komt dat even goed uit.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij hebt een fout gemaakt, so what? Er is niets aan de hand zolang je de moed hebt de consequenties te dragen. Leer ervan voor de volgende keer.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij voelt je de laatste tijd gespannen en onder druk gezet. Dat houdt geen mens lang uit. Probeer een korte pauze in te lassen, om weer op adem te komen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Vandaag zal er iemand zijn die jou met complimentjes overlaat en je het hof maakt. Je kunt daar niet tegen op en komt in de verleiding hieraan toe te geven. Denk aan een eventuele partner.