» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 29 Maart 2015

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je hebt het gevoel dat je vandaag alles aankan. Als jij je niet alleen door je gevoel laat leiden maar ook helder blijft denken, zou je gevoel nog wel eens correct kunnen zijn.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij had gehoopt op een lekker rustig dagje. Helaas daar komt vandaag echt niets van terecht. Als het te gek wordt zul je echt een vakantie moeten plannen.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Tref je eigen beslissingen. Blijf bij je eigen gevoel en laat je niet door de gevoelens van anderen beļnvloeden. Dat gebeurt bij jou echt veel te vaak. Leer dat je je eigen gevoelens mag hebben.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Een plotselinge gebeurtenis zal je zeer gelukkig maken. Je vrolijke stemming kan je er toe aan zetten een paar dingen in jouw relatie op een zeer milde manier aan te pakken, waardoor een betere en solidere basis ontstaat.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij vindt toch dat je van een bepaald onderwerp zeer veel afweet? Dan moet jij je vandaag ook niet op de achtergrond houden, maar je kennis en inzicht delen met andere mensen die dat goed kunnen gebruiken.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Het lijkt wel of het bij jou altijd "alles of niets" moet zijn. Het kan ook heel goed zijn minder grote risico's te lopen en minder grote winsten in een keer op te strijken. Dan moet je dat alleen wat vaker doen.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Om de band met jouw vrienden voldoende inhoud te geven is wederzijds vertrouwen noodzakelijk. Leg het initiatief voor een open gesprek niet altijd bij anderen. Vandaag is het een goede dag om zelf het initiatief te nemen.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij geeft je huiselijkheid er aan. Tijdelijk of permanent? Wie zal het zeggen? Handel de lopende zaken goed af voordat jij - voorgoed - je koffers pakt, je weet het maar nooit.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij ontmoet vandaag de man of vrouw van je dromen. Je bent ineens helemaal hoteldebotel verliefd. Loop niet te hard van stapel want dan gaat het niet lukken jouw liefde te vangen.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Als jij plannen hebt voor gezinsuitbreiding dan is vandaag een prima dag om aan de slag te gaan, of je slag te slaan. Zo niet, dan moet je vandaag dus extra goed oppassen bij wat je doet.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen laat je iedereen verstelt staan. Je kunt er zeker van zijn dat dit je geen windeieren zal leggen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Die rustige dag die jij voor ogen had kun je wel vergeten. Je vrienden, je kinderen of misschien je partner... Je wordt vandaag niet met rust gelaten.