» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 27 Juni 2016

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent emotioneel veel te veel begaan met de situatie. Je hebt het gevoel dat je zelfs niet meer normaal kunt functioneren. Neem eerst eens afstand van de situatie en probeer tot rust te komen. Beslis dan pas wat je moet doen.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je hebt grote behoefte aan vrijheid en persoonlijke groei. Je wilt kunnen doen en laten wat je wilt en niet gebonden zijn. Zorg ervoor dat je deze behoefte niet wegdrukt, maar geef hier aan toe. Pas dan zul jij gelukkig worden.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Let goed op je eten. Je hebt de neiging te veel en slecht te eten. Dat heeft niet alleen lichamelijke gevolgen, maar ook de psyche lijdt daar onder. Het kan gemakkelijk tot onvrede met jezelf leiden.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jouw innerlijke rust is op het moment ver te zoeken. Je zult moeten vechten om je emotionele evenwicht te hervinden. Pas daarna kun je weer vooruit komen in het dagelijkse leven.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij moet nog een beetje geduld hebben, maar jouw dag komt nog wel. Als je verstandig bent bereid je alles vast voor en blijf je niet stilzitten wachten. Dan wordt het met zekerheid jouw geluksdag.

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Wees wat afwisselender in je uitgaansleven. Je partner vindt het ook leuk als jij eens wat meer initiatief toont en zegt wat jij graag wilt. Dat geeft beslist een nieuwe dimensie aan jullie relatie.

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij hebt jouw plannen tot in het kleinste detail uitgewerkt, zodat er niets fout kan gaan. Pas op, want juist deze aanpak maakt je star en dan kan een wijziging in de omgeving je helemaal uit je evenwicht brengen.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Laat dat probleem rusten. Probeer afstand te nemen en de feiten te accepteren zoals ze zijn. Die andere is toch niet bereid zijn/haar standpunt te heroverwegen.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Vandaag is het een heerlijke, rustige (werk)dag. Geen problemen die jouw energie opslokken. Geniet daar maar eens lekker van.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Doe niet zo bescheiden. Als iemand jou wil bedanken, neem dat bedankje dan ook aan. Dat is voor beide partijen leuk en men durft jou ook in de toekomst nog eens om een gunst te vragen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je loopt met een gewaagd plan rond. Vandaag kun je iets te horen krijgen, waardoor je eindelijk de moed krijgt om jouw plan in daden om te zetten. Doen!

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je partner krijgt vandaag onverbloemd jouw mening te horen. Dat komt hard aan, veel harder dan je denkt. Het zou verstandig zijn je mening iets mooier te verpakken.