» Wissel overzicht: door daghoroscopen bladeren

Daghoroscoop 20 April 2018

Daghoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent vandaag wraakzuchtig. Je duldt geen kritiek op jouw leven. Met jouw leven dienen anderen zich niet te bemoeien. De criticus is nog niet van je af, als je de kans krijgt sla jij hard terug.

Daghoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Het is niet verstandig grote risico's te nemen vandaag, behalve als het gaat om de liefde. Op dat vlak kan de dag niet stuk. Neem rustig flink wat risico en je zult veel intieme momenten beleven.

Daghoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Krijg jij vandaag lichamelijke klachten dan is de oorzaak daarvan te vinden in je psyche. Keelpijn wijst bijvoorbeeld op een verminderde communicatie. Pak de oorzaak aan, niet de symptomen.

Daghoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

"Eerlijkheid duurt het langst" of "om plezierig te leven, vermijd ik geen pijn". Het zijn de uitspraken die jij deze periode regelmatig na moet lezen zodat je ze niet vergeet. Het zal leiden tot de liefde die je zoekt.

Daghoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Vandaag kom jij voor verrassingen te staan. Niet allemaal aangenaam. Wees dus voorbereid op moeilijke situaties en weet wat je wilt. Wat is echt belangrijk voor jou? Waar wil jij voor vechten?

Daghoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij gaat de laatste tijd wat onzorgvuldig met gevoelige informatie om en dat krijg je te horen. Wees niet gepikeerd maar neem de kritiek aan en doe er je voordeel mee. Het is toch waar?

Daghoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Pas op vandaag met wat jij je allemaal laat vertellen. Er kunnen mensen zijn die misbruik proberen te maken van jou en je goede bui.

Daghoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Vandaag ontdek jij waar jij je al die tijd al onbewust tegen verzet. Je wordt je er eindelijk van bewust. Wees op je hoede, het kan heel verrassend zijn.

Daghoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Pas op dat jou vandaag niet iets in de schoenen geschoven wordt, waar jij niets mee te maken hebt. Vertel duidelijk je mening over het geheel.

Daghoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Het zou verstandig zijn als jij vandaag je grote mond een beetje onder controle zou houden. Je bent een flapuit, dat weet je toch? Soms brengt je dat nou eenmaal in de problemen.

Daghoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij kunt die problemen niet oplossen door ze simpelweg te negeren. Je zult er actief mee aan de slag moeten. Vraag daarbij eventueel professionele hulp, dat is echt geen schande. Je moet het uiteindelijk toch zelf doen.

Daghoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Foutje? Wat gebeurd is, is gebeurd, daar verander je niets meer aan. Leer ervan dat je het zo nooit meer doet en ga verder met je leven. Dat is het enige en het beste wat jij kunt doen.