Astro-Online Documentatie

Astro-Online aanroepen vanuit de cloud

Astro-Online bevat verschillende widgets die eenvoudig op elke website kunnen worden aangeboden zonder de noodzaak om zelf software te installeren. Een widget bevat een bepaalde astrologische functionaliteit en content, zoals bijvoorbeeld een geboortehoroscoop of een relatiehoroscoop. Bij het aanroepen van Astro-Online vanuit de cloud kopieert een website beheerder een stukje Astro-Online code in de website. De widget (bijvoorbeeld de geboortehoroscoop) wordt vervolgens op de website getoond. Daarvoor hoeft de beheerder van de website zelf geen Astro-Online software te installeren. De software wordt van de Astro-Online server gedownload en in de pagina geactiveerd.

Zo werkt het
Astro-Online widget aanpassen (TIP)

Astro-Online vanuit de cloud gebruiken met eigen content

Website beheerders die de beschikking hebben over eigen astrologische content (bijvoorbeeld horoscoopduidingen voor geboorte en/of relatiehoroscopen) kunnen die content aanbieden terwijl ze Astro-Online toch vanuit de cloud gebruiken. Daarvoor kan de website beheerder gebruik maken van de functies Astro-Online Delen en Astro-Online DS (Data Service). Volg voor meer informatie de onderstaande links.

Astro-Online delen
Astro-Online widget aanpassen (TIP)
Astro-Online DS

Astro-Online componenten downloaden en installeren

Op de pagina Astro-Online Architectuur zijn de verschillende componenten beschreven waaruit Astro-Online is opgebouwd. De documentatie voor deze componenten vind je door onderstaande links te volgen.

Astro-Online RIA
Yahoo User Interface
Astro-Online WS
Astro-Online DS