Maandhoroscoop voor bedrijven

Astro Share levert maandhoroscopen voor radio, TV, internet, kranten, tijdschriften en mobiele diensten. Wat heeft de komende maand voor ons petto? De maandhoroscoop is een horoscoop waar veel belangstelling voor is.

Werkwijze

De invulling en beschikbaarstelling van deze informatie wordt geheel verzorgd door Astro Share. U kunt deze dienst simpel door middel van een URL aanroepen. De content wordt standaard in XML formaat geleverd en kan indien gewenst in andere formaten worden aangeleverd, zodat het toevoegen van maandhoroscopen aan uw eigen content snel en eenvoudig kan worden gerealiseerd.

Vaste kosten

De kosten voor maandhoroscopen bedragen 160,- per maand excl. BTW. Een ideale oplossing voor kranten en tijdschriften: wisselende content zonder hoge kosten.

Revenue sharing

Deze content kan ook op basis van revenue sharing worden geleverd. Zo heeft u de mogelijkheid om onze Astro-Services naadloos in uw eigen diensten te integreren zonder een contract met maandelijkse vaste kosten aan te gaan.

Auteursrechten

De maandhoroscopen worden geschreven door Mieke van Kooten. De auteursrechten blijven ten allen tijden eigendom van Astro Share.

Download contract
Neem contact op