» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop Juli 2018

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jouw energieke en doortastende houding geeft je deze maand een uitstraling van natuurlijk leiderschap. Je weet wat je wilt en je gaat ervoor. Andere mensen zullen jou als vanzelf volgen. Toch kan er een conflict ontstaan, als je niet genoeg laat zien hoe jij je voelt. Zeker de mensen die echt om jou geven zullen dit niet blijvend accepteren. Zij willen niet alleen je sterke buitenkant zien maar ook je gevoelige binnenkant. Laat zien dat ook jij maar een mens bent. Je zult je echt moeten gaan afvragen hoe jij met je gevoelens omgaat.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij hebt deze maand kans om veel nieuwe vrienden te krijgen, gek genoeg omdat je rebels bent. Je ziet de dingen helder en uit je kritiek zonder schroom. Als je dit tactvol kunt doen en kunt zorgen voor opbouwende kritiek, zal die ander juist blij zijn met jouw kritiek. Zo niet, dan kun je wel nieuwe contacten opbouwen, maar zullen oude contacten verdwijnen en dat zou jammer zijn. Ben je tactvol dan wordt je kritiek meer meedenken dan afkraken. Je zult hierdoor gemakkelijk geliefden vinden. Word niet laks in je houding, blijf attent.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je gezondheid is heel goed deze maand. Daar heb je zelf hard voor gewerkt en nu worden de resultaten duidelijk. Je seksleven is nog steeds goed, wat jou natuurlijk ook een enorme oppepper geeft. Romances worden echter wel op de proef gesteld deze maand, evenals je relatie tot je kinderen of tot kinderen in jouw directe omgeving. Je partner is nog steeds erg ondersteunend voor jou op werkgebied. Als je wilt dat het je financieel goed gaat deze maand, stel dan andermans financiŽle belangen boven die van jezelf. Het klinkt wellicht wat tegenstrijdig maar jij zult welvaren bij de welvaart van mensen om je heen.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Deze maand zul jij je voornamelijk richten op je uiterlijke verschijning. Er goed uitzien is nou eenmaal belangrijk voor jou. Toch ga je deze maand ook dieper en neem je jezelf eens helemaal grondig onder de loep. Het is wel verstandig om drastische veranderingen tot volgende maand uit te stellen, je kunt in de loop van de maand namelijk wel een paar keer van inzicht veranderen. Deze maand krijg je een aantal leuke flirts, maar als je een relatie hebt zal dit veel stress veroorzaken. Als single kun je flirts verwachten op de meest vreemde plaatsen.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je kunt deze maand wat tegenwerking verwachten in de liefde. Je kunt wat ongeduldig worden, maar de liefde laat zich niet haasten. Neem de dingen zoals ze komen en neem geen overhaaste beslissingen. Al ziet het er op het moment niet allemaal even rooskleurig uit, in dit jaar krijg jij zeker nog mooie kansen op het gebied van de liefde. Je bent deze maand super gevoelig, wat je vooral op financieel gebied veel voordeel kan opleveren. Op sociaal gebied en in de liefde zoals eerder gezegd, kan deze gevoeligheid je tegenwerken. Je bent prikkelbaarder dan anders, maar dat gaat over.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je gaat nog steeds je eigen weg deze maand. Je voelt je onafhankelijk en je ontplooit tal van initiatieven die jou als persoon sterker in het leven zetten. En dat is een hele goede zaak! Normaalgesproken zal deze nog al eigenzinnige aanpak je niet echt geliefd maken, maar wonder boven wonder, ook in de liefde krijg jij wat je hebben wilt. Romantische ontmoetingen of uitjes met je partner liggen in het verschiet. Wat voor jou belangrijk is in de liefde zijn materiŽle zaken en financiŽn. Je zult liefde voelen en vinden als jij deze zaken voor jezelf nastreeft.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je bent deze maand nog steeds erg populair bij vrienden en familie. Gebruik deze gunstige sfeer om bepaalde dingen geregeld te krijgen. Je komt verder door je netwerk in te schakelen dan door zelf hard te werken. Dat klinkt je misschien wat tegenstrijdig in de oren, maar je zult merken dat het deze maand zo werkt. De liefde lacht je toe, maar je zult er wel naar op zoek moeten gaan. Het gebeurt allemaal niet van zelf. En omdat geld en liefde bij jou onder hetzelfde gesternte valt, zal het je deze maand ook financieel voor de wind gaan.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij krijgt steeds meer het gevoel dat je op de juiste weg zit. Je bruist van de energie en je hebt een uitermate charmante uitstraling. Contacten met andere mensen lopen erg goed en veel mensen zullen de komende maand bij jou aankloppen voor advies, of gewoon voor de gezelligheid. In de liefde gaat het ook helemaal naar je zin, je bent erg gelukkig en dat is ook de oorzaak van jouw energie. Kortom een fijne tijd. Zorg alleen dat je niet gaat denken dat je energie onuitputtelijk is. Ook aan jouw energievoorraad komt een keer een einde.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je zult deze maand veel meer dan gewoonlijk naar je gevoel luisteren. Je wordt dingen gewaar die je normaalgesproken zou negeren. Je bent dit waarschijnlijk niet gewend van jezelf, je bent immers veel meer iemand die met twee benen op de grond staat. Maar het zal je goed bevallen en je zult er iets van leren dat je de rest van je leven meeneemt. Je weet goed wat je wilt en dat kan de nodige discussies geven, vooral met je geliefde. Maar in de onderhandeling vinden jullie elkaar weer en het zal jullie, als je respectvol blijft, dichterbij elkaar brengen.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

De trend van de afgelopen maand zet zich deze maand voort. Je bent bezig emotionele balans te vinden en je nieuwe weg voor de toekomst te bepalen. Het kan overigens ook zijn dat je letterlijk je huis aan het verbouwen bent, in plaats van je emotionele leven. Het is dan waarschijnlijk een grote verbouwing. In de loop van de maand zul je merken dat het proces ten einde komt. Je sociale leven wordt minder belangrijk en je wordt meer en meer weer serieuzer. Je bent zover dat je de nieuwe wegen die je hebt uitgestippeld kunt gaan bewandelen.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

De komende tijd kun je ontdekken waar jij je al die tijd al onbewust tegen verzet. Je wordt je eindelijk bewust van al datgene waar je nog nooit naar hebt durven kijken. Al die dingen waar jij je voor schaamt of die je niet zo leuk vindt van jezelf. Dit is de tijd waarin jij eerlijk durft te zijn. Dat is natuurlijk wel een beetje eng maar ook erg bevrijdend. Wees niet verbaasd, het kan echt heel verrassend zijn. Als je er eindelijk aan toegeeft zal er last van je schouders vallen en al vind je het even eng, het zal in je voordeel uitpakken.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij straalt de komende tijd charme uit en dat zul je heel goed kunnen merken aan de reacties die jij krijgt van de mensen om je heen. Een perfecte tijd om harten te veroveren, een echt lentegevoel bekruipt je. Met jouw innemende maniertjes kan en wil niemand jou iets weigeren. In de beroepssfeer, maar zeker ook in de liefde, wind jij iedereen om je vinger en kun je bereiken wat je maar voor ogen hebt. Pas wel op dat je niet over de gevoelens van anderen heen loopt. Dat is weliswaar niet jouw bedoeling, maar het gebeurt gemakkelijker dan je denkt.