» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop Juli 2017

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je voelt je energiek en je hebt zin om actie te ondernemen. En als jij zegt actie, dan bedoel je ook echt actie. Je bent direct en fel in je uitlatingen en je gedrag. Daar kan niet iedereen even goed mee omgaan. Niets nieuws onder de zon zul je zeggen, maar wel iets om de komende periode extra rekening mee te houden. Vooral als je bepaalde reacties van anderen niet begrijpt. Je kunt in deze periode leren hoe je overkomt bij anderen, mits je daarvoor openstaat. Er is een tijd aangebroken voor communicatie en persoonlijke groei.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij bent iemand die normaalgesproken al heftige gevoelens heeft, maar deze maand lijkt dat nog heftiger. En alsof dat nog niet genoeg is, bestaat er deze maand grote kans dat je iemand ontmoet die jou in vuur en vlam zet. Toon je gevoelens aan deze persoon, hoe heftig ze ook zijn. Doe je dat niet dan bestaat de kans dat je iets heel erg moois misloopt. Het zal de ander echter goed doen, als hij of zij ziet dat jij dezelfde gevoelens koestert. Zorg dat jij je nooit hoeft af te vragen hoe het leven gelopen was als je wel je gevoelens had getoond.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand zal voor jou een aantal hobbels bevatten op het gebied van studie of je persoonlijke levensfilosofie. Je gaat anders tegen dingen aankijken en dat kan grote gevolgen hebben. Het loopt waarschijnlijk uiteindelijk allemaal goed af, maar je zult er zeker veel tijd en energie aan moeten besteden. De hoofdvraag die kan ontstaan is: Ben ik nog wel op het goede pad? Doe ik nog wel dat wat bij me past? Het zijn vragen die we ons allemaal van tijd tot tijd stellen en daar is niets mis mee, zolang je de tijd neemt om het antwoord te vinden.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij richt je deze maand sterk op je sociale leven. Je zult er behoefte aan hebben om je sociale vaardigheden nog verder te ontwikkelen en te verfijnen. Je zult je sociale contacten voornamelijk inzetten om verder te komen met je werk en je carričre. In de liefde wil het niet zo erg vlotten deze maand. Er is veel onduidelijkheid en je voelt je gespannen. Gelukkig ben je erg creatief en met die creativiteit kun je de thuissituatie in evenwicht brengen. Singles hebben wel kans op romantische en erotische ontmoetingen, maar de ware liefde kom je deze maand niet tegen.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Vaak ligt de oorzaak van lichamelijke klachten in de psyche. Zo kan bijvoorbeeld keelpijn wijzen op een verminderde communicatie. Denk maar aan het spreekwoord: een brok in je keel hebben. Bij jou kunnen deze maand gemakkelijk zulke lichamelijke klachten met een psychische oorzaak ontstaan. Dit zijn echter ook de moeilijkste klachten die er zijn. Vaak weet je heel goed waar het aan ligt, maar de oplossing is moeilijk uitvoerbaar. Zorg dat jij je zaakjes op orde krijgt, zodat je gezond blijft. Pak indien nodig, de oorzaak aan, niet de symptomen.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jouw populariteit groeit deze maand zeer snel. Je richt je ook sterk op de mensen om je heen. In de liefde lijkt alles opeens in snel tempo te verlopen. Uit leuke romantische ontmoetingen die jij hebt, kunnen spontaan serieuze relaties ontstaan. Heb jij al een partner dan zul je merken dat je in je huidige relatie echt een stukje dieper gaat. Jullie kunnen elkaar opnieuw ontdekken en naar elkaar toe groeien. Jullie worden serieuzer, maar tegelijkertijd ook speelser. Uit je vele sociale contacten komen deze maand ook nog eens positieve veranderingen voort op het financiële vlak.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Deze maand heb jij de kracht en de energie om jouw persoonlijke groei en jouw persoonlijke onafhankelijkheid vorm te geven. Dat kan wel even wat voeten in de aarde hebben, maar je gaat op weg naar wat jezelf wilt en wie jezelf bent. Houd je doel goed voor ogen, het zal geen gemakkelijke weg zijn. Gelukkig heb je veel goede vrienden die je steunen. Vriendschappen zijn voor jou momenteel ook belangrijker dan romantiek en liefdesrelaties. Maar dat neemt niet weg dat er heel langzaam maar zeker toch iets aan het opbloeien is. Je bent daarin echter nog niet eerlijk tegen jezelf.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je kunt deze maand weer naar buiten komen. De tijd die je voor jezelf hebt genomen heeft je goed gedaan en nu ben je klaar om de wereld in te gaan. Je durft je vernieuwde "ik" aan de buitenwereld te tonen en je wordt enthousiast ontvangen. Dat heeft uiteraard weer een positief effect op jou en zo ontstaat er een opwaartse spiraal. Je kunt genieten van de vaste grond die je onder je voeten voelt en de sensatie die dat geeft in je lichaam. Je voelt je goed en je wilt flirten met de wereld. Voor jou breekt echt een hele fijne periode aan.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je moet deze maand voor je gevoel grote schoonmaak houden. Waarschijnlijk vooral op emotioneel gebied, maar ook door je huis zul je grondig de bezem halen. Jouw thuis en jouw thuisgevoel moeten ontdaan worden van allerlei oude en stoffige zaken. Je zult deze maand echter ook veel tijd aan je werk besteden. Het wordt dus zoeken naar de juiste balans tussen thuis en werk. In de liefde gaat het naar je zin, alhoewel je juist daar dat schipperen tussen werk en thuis het meeste zult voelen. Over het algemeen heb jij deze maand echter veel romantiek en veel pret met je geliefde.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Als jij deze maand meer aandacht aan je werk en je carričre gaat besteden, kan het gebeuren dat het thuisfront aan je gaat trekken. Je krijgt het gevoel dat je in tweeën gespleten wordt. Zorg dat beide partijen in evenwicht komen en blijven, de een krijgt niet meer dan de ander. En houd dan ook jezelf nog in balans door voldoende tijd te reserveren voor jouw eigen dingetjes in het leven. Geen gemakkelijke opgave maar het is te doen. Het fijne is dat het zowel op het werk als in de liefde ook deze maand geweldig goed gaat met jou.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je bent deze maand waarschijnlijk uitermate geďnteresseerd in spirituele en occulte zaken. Er is meer tussen hemel en aarde voor jou en in deze periode merk jij dat duidelijk. Je weet gewoon dat er nog iets is, iets dat jou helpt. Je zult merken dat als je dat doet dat bij jou past, alles als vanzelf naar jou toekomt. Dit is dus de periode in je leven om je dromen waar te maken, ook omdat je zelfvertrouwen groot genoeg is. Droom je dromen en ga met je natuurlijke vuur en enthousiasme aan de slag en je zult zeker succesvol zijn.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Als je het echt weten wilt, zul je toch echt de stoute schoenen aan moeten trekken. Stap op die ene speciale persoon af en vraag hem of haar rechtstreeks of de gevoelens die jij hebt wederzijds zijn. Dat is natuurlijk wel spannend, maar je hebt toch wel enig vermoeden? Denk eens goed na over hoe hij/zij op jou reageert. Kunnen jullie het samen goed vinden? Je hebt echt niets te verliezen. Mocht die ander jou afwijzen dan heb je in ieder geval duidelijkheid. Of ben jij zo iemand die zijn leven in een droom leeft? Zorg dat je verder kunt met je leven.