» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop September 2018

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt deze komende periode geen zin in moeilijk gedoe, je wilt leuke dingen doen. En je weet er genoeg te bedenken. Toch zul je juist nu moeilijke dingen tegenkomen. Ga daar direct op in en laat het niet wachten, dan wordt het als een molensteen om je nek. Handel je belangrijke zaken meteen af, dan blijft er nog genoeg tijd over voor al die leuke dingen van je. Ook in je uitgaansleven en de liefde valt er voor jou deze maand genoeg opwinding te beleven, mits je al die vervelende dingen van te voren weet weg te werken.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

In de relatiesfeer kan het zijn dat jij deze maand recht tegenover je (eventueel toekomstige) partner komt te staan. Alles draait om de communicatie. Is die goed dan zijn jullie in staat een gezamenlijk doel na te streven en te behalen. Praat open en eerlijk met elkaar en geef aan waar voor jou de schoen wringt. Wacht hiermee niet tot de situatie op hoogspanning staat. Zijn er problemen op dit gebied, probeer deze dan op een creatieve manier te verbeteren. Zorg er in ieder geval voor dat jullie niet letterlijk tegenover elkaar komen te staan.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jouw liefdesleven is deze maand erg belangrijk voor je. Maar dat komt misschien wel omdat het niet allemaal even soepel loopt in jouw liefdesleven. Er zijn deze maand wat complicaties te verwachten. De belangrijkste oorzaak ligt echter bij jezelf. Je bent een beetje koppig en wilt alles precies zo gedaan hebben als jij het in je hoofd hebt. Gelukkig is dit slechts een tijdelijke fase en in de loop van de maand word jij weer wat flexibeler. Op het werk kunnen liefdesaffaires ontstaan. Kies geen mensen uit waar je tegenop ziet. Dat loopt niet goed af!

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Dit is de maand van de liefde voor jou. Singles zullen veel mogelijkheden tot leuke nieuwe ontmoetingen krijgen en je zult als single dan ook veel daten. De mensen die je daarvoor uitzoekt zullen in de eerste helft van de maand voornamelijk gefortuneerde mensen zijn, later verschuift je interesse naar meer intellectuele mensen. Heb je wel een partner dan zal je partner zichzelf wegcijferen om het jou naar de zin te maken. Waarschijnlijk zul je in de tweede helft van de maand te maken krijgen met temperamentvol gedrag hetzij van jezelf, hetzij van je partner.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Dit is een absolute carrière maand voor jou. Op het werk loopt alles soepel en loonsverhoging of een andere baan behoren zeker tot de mogelijkheden. In de liefde gaat het langzaam aan weer de goede kant op voor je. Een zware en verwarrende periode lijkt op zijn einde te lopen en de zon breekt door het wolkendek heen. Je krijgt duidelijkheid in je huidige relatie en daardoor kun je vooruitgang boeken. Indien je geen relatie hebt, zul je deze zonneschijn waarschijnlijk nog niet meteen merken, maar je zult zeker meer rust of eigenlijk opwinding vinden in je sociale leven.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Dit wordt een maand met tegenstellingen. Aan de ene kant ben je sterk geneigd je eigen weg te gaan en uit te stippelen, maar aan de andere kant voel je de onzekerheid. Ook wordt jouw vuur sterk aangewakkerd deze maand terwijl je aan de andere kant heel veel tegenwind kunt verwachten. Het devies voor deze maand is dan ook om zeker je eigen weg te gaan en de dingen naar jouw hand te zetten. Maar verwacht niet te snel resultaat, wees geduldig. De resultaten komen wel, daarvoor is jouw vuurtje veel te sterk aanwezig, maar ze komen trager dan verwacht.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Voor jou breekt de zon op het juiste moment door. Je hebt waarschijnlijk een moeilijke tijd achter de rug, maar nu breekt jouw tijd aan en je voelt je energiek en kunt het toelaten dat jij nu verwend wordt. Je voelt de passie in je lichaam terugkeren en je wilt dat laten weten ook. Wat dat betreft kan je geliefde rekenen op een aangename periode op het vlak van het liefdesspel. Door deze uitstraling val je al snel op bij het andere geslacht. Je bezit extra sex-appeal waar je, als je iets voor elkaar moet krijgen, handig gebruik van kunt maken.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je zult deze maand weer meer je aanleg en ambities om leiding te geven gaan tonen. Met je charmante houding en je vele nieuwe ideeën, kun je de komende tijd ook daadwerkelijk het een en ander bereiken. Je krijgt gemakkelijk de steun en medewerking van andere mensen, je bent immers zeer geliefd. Geef wel openheid van zaken, dat is echt belangrijk. Onduidelijkheid leidt gemakkelijk tot jaloezie en tegenwerking. En dat allemaal als gevolg van misverstanden, absoluut onnodig dus! Ook in de liefde kun je snel met jaloezie te maken krijgen.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je carrière gaat in sneltreinvaart deze maand. Je krijgt gemakkelijk gedaan wat je wilt en dat overigens niet alleen in de werksfeer. Je voelt je onafhankelijk en sterk maar op je werk moet je je onafhankelijkheid iets prijsgeven om de betere kaarten in handen te houden. In de liefde gaat het goed, je voelt je gelukkig en je maakt veel nieuwe vrienden in deze periode. Je zult je meer bezig gaan houden met de kern van het leven en je zult veel nieuwe interessante mensen leren kennen. Het zal je leven ingrijpend veranderen als je je laat leiden door de kansen van het universum.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij zult deze maand liever naar de voetbalwedstrijd van je kind gaan of op een andere manier plezier maken dan dat je overuren maakt. Een verstandige beslissing, huis en haard zijn in deze periode belangrijker voor jou dan carrière en status. En zeg nou zelf hoe lang kun je nog werken en hoe lang kun je nog op die manier aandacht besteden aan je kind? Het leven is te kort om er niet van te genieten, dat is wat er door jouw hoofd speelt. Je zult veel liefde ontvangen van de mensen die dicht bij je staan en ook letterlijk dichtbij wonen.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Probeer je lichaam en je geest in balans te brengen. Grote kans dat je dat lukt in de komende weken. Door je mentaal en emotioneel te ontspannen en lichamelijk juist voor inspanning te zorgen, kan er een nieuw evenwicht ontstaan in jouw leven. Dit lekkere gevoel wil je natuurlijk laten voortduren en dat kun je bereiken als je daar al je aandacht en energie aan schenkt. Je denkt dat je daar geen tijd voor hebt, maar het is de moeite meer dan waard. Er is een wisselwerking nodig tussen ontspanning en inspanning. Ga op zoek naar deze balans.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij bent aan het begin van deze maand oververmoeid en dringend aan rust toe. Is dit eenmalig of moeten jouw gewoontes worden bijgesteld? Zorg in deze periode voor een pauze voordat jij door jouw lichaam tot een pauze gedwongen wordt. Neem vakantie of ga er in ieder geval een weekendje tussen uit. Even weg zijn uit je oude vertrouwde omgeving, met zijn dagelijkse sleur, doet wonderen. Je kijkt daarna weer heel anders tegen de dingen aan. Je hebt dan bovendien weer de energie om bepaalde moeilijke dingen op te pakken en uit de weg te ruimen. Doen hoor!