» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop Januari 2019

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Het kan gebeuren dat het contact met een vriend(in) deze maand opeens niet meer soepel verloopt. Ligt dat aan jou of aan hem/haar? Als jij zeker bent dat het aan die ander ligt, dan zou het goed voor je zijn om dit eens op een conflict te laten uitlopen. Spreek allebei open en eerlijk uit wat je denkt en voelt. Jij kunt daar veel van leren en wat voor jou al een conflict lijkt, is voor velen slechts een discussie. Het kan goed zijn dat de lucht geheel opklaart en dat jij na afloop je vriend/vriendin weer helemaal terug hebt. Het is het proberen waard.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij bent iemand die niet snel van richting verandert in het leven. Heb jij eenmaal een doel en het pad daar naar toe bepaald dan ga je er helemaal voor. Dit doorzettingsvermogen kan er echter deze maand voor zorgen dat je wat teleurgesteld raakt. In de liefde kan het allemaal wat anders lopen dan je verwacht had. Als jij je echter wat flexibeler kunt opstellen en de ander meer de richting kunt laten aangeven, zul je zien dat de gang van zaken langzamerhand weer naar jouw tevredenheid verloopt. Je partner zal met zekerheid heel trots zijn op je.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij moet deze maand echt je gezondheid in de gaten houden. Je bent zo druk aan de gang met van alles en nog wat dat je energieniveau snel kan zakken. En dan ben je vatbaar voor ziektes. Zorg dus vooral dat je op tijd voldoende rust neemt en aandacht hebt voor jezelf. Luister naar je lichaam! Je sociale leven is deze maand dik in orde. Je kunt genieten van een grote populariteit en je gaat daardoor veel uit. Jij staat immers graag in het middelpunt van de belangstelling. Ook in de liefde heb jij niets te klagen. Er valt genoeg te flirten.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Natuurlijk moet je aangeven wat je ideeën en dromen zijn, dat is heel goed. Je moet weten wat je wilt en dat vervolgens nastreven. Maar probeer vanaf deze maand eens om dat wat jij wilt of wilt doen, in enkele woorden weer te geven. Maak er geen eindeloos lang verhaal van, maar geef wel heel duidelijk aan wat jij wilt. Als het je lukt kort en krachtig te blijven, zul je met zekerheid succes hebben. Dat korte en krachtige past immers ook veel meer bij jouw persoonlijkheid. Vooral in de privé-sfeer zal dit op de lange termijn het beste werken.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Richt je deze maand liever op de mensen die dicht om je heen staan dan op jezelf. Je talenten uitsluitend inzetten voor je eigenbelang zal je geen goed doen. Richt jij je op die anderen, dan zullen jouw talenten uiteindelijk ook voor jou veel goeds opleveren. Vooral op het persoonlijk gebied is dit duidelijk zichtbaar. Wees open naar je geliefde, want kleine dingentjes kunnen jou gemakkelijk diep raken en jij kunt je geliefde snel pijn doen. Uit duidelijk wat de achterliggende gedachte is van jouw handelen. Zo zal je geliefde jouw liefde beter aanvoelen en voorkom je misverstanden.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Dit is jouw carrièremaand. Het werk gaat je bijzonder makkelijk af en je vindt het erg leuk om te doen. Meestal gaat dat hand in hand en ook succes is dan te verwachten. Je krijgt veel persoonlijke lof voor het werk dat je hebt verricht. Meer verantwoording komt op je pad en daar ben je nu ook aan toe. Helaas is het zo dat als je zo positief in de belangstelling staat je ook altijd te maken krijgt met jaloezie. Daar zul je boven moeten staan. Laat het goede gevoel dat jij hebt over jezelf hierdoor niet verpesten, dat zou doodzonde zijn.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Dit wordt een rustige maand voor jou. Je zit lekker in je vel en je bent energiek. Zorg dat je deze maand de rust in huis bewaard. Harmonie in de liefde en in je vriendschappen zal ervoor zorgen dat jij je fit en gezond blijft voelen. Je voelt je goed en je ziet er goed uit, de liefde lacht je toe en jij lacht breeduit terug. En zo hoort het ook! Geniet van deze heerlijke maand waarin je liefdesleven sprankelt en jij regelmatig de vlinders in je buik voelt. Je hebt waarschijnlijk ook echt het gevoel dat het leven er is om er van te genieten.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Deze maand voel jij je ronduit goed. Je bent enthousiast en je vind het heerlijk om een beetje te flirten met anderen of anderen een beetje voor de gek te houden. Kijk uit dat je, zonder dat jij je daarvan bewust bent, die ander geen pijn doet met je opmerkingen. Natuurlijk doe je dat niet met opzet, maar soms ben je gewoon te enthousiast om dat op te merken. Als je het geduld kunt opbrengen, kun je deze maand in een heftige discussie komen waarin je veel over jezelf kunt leren. Zo kun je ongewenste en verouderde gewoontes afleren.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze maand ga jij je min of meer gedwongen bezighouden met mediteren, yoga en dergelijke verlichte zaken. Dit heeft waarschijnlijk altijd al je interesse, maar deze maand komt het dusdanig op je pad dat je er wel extra aandacht aan moet besteden. Je relatie kan onder vuur komen te liggen. Zorg dat je extra tijd vrij kunt maken om de rimpels glad te strijken. Is je relatie de moeite waard dan komen jullie hier verrijkt uit. Je wilt een goede relatie en dit is jouw kans om daarvoor te zorgen. Neem geen genoegen met een oppervlakkige relatie, zorg voor vuur, passie en emotie in jouw liefdesleven.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je gaat veel minder eigen weg deze maand. Dat maakt het voor je partner en vrienden een stuk makkelijker om met jou om te gaan. Je kijkt meer naar de belangen van anderen dan puur alleen je eigen belang. Je hebt je leven weer vormgegeven en je wilt nu dat de mensen waar jij van houdt daar ook in passen. Op financieel vlak ben je echter nog steeds op je eigen weg. Je hebt de neiging om snel geld te verdienen en even snel weer uit te geven. Probeer iets rustiger te worden. Investeer niet impulsief, maar neem de tijd en maak je huiswerk.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij gedraagt je de laatste weken een beetje naïef. Iemand die jou zeer na staat, voelt dit haarfijn aan en hij of zij zal zich daar aan ergeren. Jouw gedrag kan gemakkelijk leiden tot een ruzie waarbij de problemen dan eindelijk boven water komen. Gelukkig maar, ook al is het niet de beste manier om problemen te bespreken. Het is veel beter problemen gelijk aan te spreken en niet te wachten tot de ander er over begint. De vraag is waarom je er niets aan doet. Word je bewust van je gedrag, dat is de eerste stap in de goede richting.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Het ziet er bijzonder gunstig uit voor jou deze maand. Dat betekent helaas niet dat alles altijd even gemakkelijk zal gaan, maar de resultaten zullen wel de moeite waard zijn. Zowel in je zakelijke leven als in jouw privé-leven zijn mooie ontwikkelingen te verwachten. Geef toe aan die plotselinge behoefte opener te zijn over jouw gevoelens. Doe dat natuurlijk alleen bij enkele goede vrienden. Op die manier hoef je ook niet bang te zijn dat je gekwetst wordt. In deze openheid ligt namelijk wel de sleutel naar het succes van alles dat jij deze maand wilt ondernemen.