» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop Maart 2019

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent iemand die het hart op de tong draagt. Je zegt wat je dwarszit. Je bent doorgaans vrolijk van aard, maar je kunt mensen weldegelijk op hun tenen gaan staan met jouw houding. Je vindt het moeilijk iedereen te vriend te houden door jouw manier van eerlijkheid. Deze maand kun je overvallen worden doordat iemand zijn opgekropte ongenoegen onverwachts uit. Maar tegelijkertijd is dat de manier van communiceren die jou het meest aanspreekt, je kunt het zeker waarderen. Daar kan wel eens meer uitkomen dan je op het eerste gezicht zou verwachten.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Als jij ergens mee zit, laat dat dan duidelijk merken. Deze maand heb jij de neiging om je te gedragen als een echte binnenvetter. Begin eens lekker te mopperen, niet om je zin te krijgen maar gewoon om je onvrede te uiten. Laat goed zien dat je het ergens niet mee eens bent. Het is belangrijk voor je partner en je vrienden om te zien dat ook jij je grenzen hebt en dat je niet altijd maar over je laat lopen. Zorg er zelf voor dat de mensen in je omgeving rekening met jou kunnen houden. Je zult zien dat ze dat dan ook gaan doen.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij richt je deze maand sterk op je sociale leven. Je zult er behoefte aan hebben om je sociale vaardigheden nog verder te ontwikkelen en te verfijnen. Je zult je sociale contacten voornamelijk inzetten om verder te komen met je werk en je carrière. In de liefde wil het niet zo erg vlotten deze maand. Er is veel onduidelijkheid en je voelt je gespannen. Gelukkig ben je erg creatief en met die creativiteit kun je de thuissituatie in evenwicht brengen. Singles hebben wel kans op romantische en erotische ontmoetingen, maar de ware liefde kom je deze maand niet tegen.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Alles dat anders is dan anders trekt deze maand jouw aandacht, vooral als het om mensen gaat. Jij vindt juist de aparte of zelfs excentrieke mensen het interessantst. Maar dat zijn natuurlijk ook de mensen met een uitgebreide "gebruiksaanwijzing". Weet je wel zeker dat jij dat aankunt in een relatie? Dat staat garant voor een niet luchtige relatie. Reken maar op een relatie waar pittige discussies en diepgaande onderwerpen boven tafel worden gehaald. Misschien geven "gewone" mensen jou wel veel meer de rust die jij nodig hebt in een relatie.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Deze maand word jij duidelijk actiever in de liefde. Ben je single dan ga je op zoek naar avontuur en uitdagingen op het erotische vlak. Er bestaat een grote kans dat je iemand tegenkomt waar je meteen tot over je oren verliefd op wordt en dat is toch eigenlijk niets voor jou. Kijk dus wel uit met wat je doet, want het is lang niet zeker dat dit ook jouw ware liefde is. Heb je al wel een relatie dan kan je dit ook overkomen. Er bestaat dus grote kans op spanningen in je bestaande relatie, als je plotseling verliefd wordt op een ander.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Deze maand merk je dat je drang naar onafhankelijkheid groter wordt. Toch is het niet verstandig om nu al over te gaan tot initiatieven die jou sterk neerzetten in de wereld. Je kunt beter nog even wachten. Het sluiten van compromissen in stresssituaties is sterk aan te bevelen. "Go with the flow" geeft betere resultaten, met uitzondering van je werk. Daar kun je je helemaal uitleven. Hoe meer initiatief hoe hoger de waardering. In de liefde zal hoogstwaarschijnlijk een crisis ontstaan, maar echte liefde kan dit met gemak overwinnen. Is er sprake van echte liefde dan zullen jullie er beide sterker uitkomen.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jouw levensenergie komt terug en je voelt de tinteling van het leven door je heen gaan. Je krijgt de behoefte om dingen aan te pakken. Het roer moet om, je wilt niet afwachten. Aanvallen wordt het devies. Hierdoor lukt het om dingen in jouw liefdesleven aan te pakken. Je wilt elkanders verschillen niet zien als een probleem maar als mogelijkheden. Voor jou is dit een periode om rustig aan te doen en om te genieten van de natuur. De dagelijkse pietluttigheden moeten jou nu niet teveel storen dus doe alleen wat je moet doen en jij hebt een aangename tijd.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

LIEFDE staat voor jou deze maand in hoofdletters geschreven. Je hebt het gevoel dat je geluk niet op kan. Zelfs al heb je al langer een relatie, jij voelt weer vlinders in je buik en je bent weer helemaal verliefd op je partner. Je gaat deze maand veel op stap om nieuwe contacten op te doen. Je bent erg actief en je neemt absoluut te veel hooi op je vork. De liefde geeft je vleugels, maar het kan je toch te veel worden. Zorg deze maand dus tijdig voor voldoende ontspanning op zowel mentaal als fysiek niveau. Zo heb je alles tiptop voor elkaar.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij begint deze maand waarschijnlijk met een enorme carrièresprong. Je ambities komen duidelijk naar voren en je gaat er helemaal voor. Nieuwe plannen worden gesmeed om oude dromen te verwezenlijken. En dat doe je met succes. Familie en vrienden komen deze maand niet op de eerste plaats zou je kunnen zeggen, maar jij zult de komende periode familie en vrienden als ook je persoonlijke doelen in het leven het meest dienen vanuit je werk, vanuit de verwezenlijking van dat wat je werkelijk wilt. De voldoening die jij haalt uit je werk, heeft uiteraard een positieve uitwerking op je omgeving.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij begint deze maand met het nastreven van je persoonlijke doelen. Je hebt de energie om onafhankelijk te zijn, jouw eigen ideeën zijn voor jou de beste op dit moment. Je ziet er goed uit en je bent in goede gezondheid. Die energie van jou geeft je een hele innemende uitstraling. Je zult daardoor ook financieel goed draaien. Je werkt hard en serieus, zoals altijd, maar er kan ook op andere manieren geld binnenkomen deze maand. Je hebt wellicht meer kans op een prijs in een loterij, alhoewel niets wordt gegarandeerd! Het kan even goed zo zijn dat je partner extra geld binnenbrengt.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Pas op dat je deze maand kleine probleempjes niet laat liggen. Jij hebt op het moment meer oog voor de grote lijnen en de details laat je liever aan andere over. Dat kan zijn voordelen hebben, op dit moment geldt dat voor jou echter niet. Die kleine problemen kunnen gemakkelijk en zonder dat je het in de gaten hebt, uitgroeien tot regelrechte rampen. Pak misverstanden dus gelijk op en help ze uit de wereld. Dat is nu even lastig, maar het scheelt je op de lange duur heel veel tijd en energie. Dit geldt zowel in je privé-leven als op zakelijk gebied.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij gaat deze maand eindelijk een paar belangrijke beslissingen nemen. Beslissingen waar je al een tijdje op zit te broeden. Je weet dat dit voor jou niet altijd even gemakkelijk is. Luister naar dat stemmetje diep van binnen. Met je gevoel weet je immers allang wat je wilt. Schakel je verstand voor één keer heel even uit. Laat al je praktische problemen even schieten, dan neem je zeker de juiste beslissing. Je weet toch wel dat praktische problemen er slechts zijn om te worden opgelost. Het zijn de emotionele problemen waar je echt mee kunt worstelen.