» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop November 2018

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Dit is echt jouw maand. In deze maand ben je de enige echte genieter: luieren, seks en lekker eten. Dat is eigenlijk het enige waar jij aan denkt. Je weet dat er meer is in het leven, maar dat laat je voor het gemak even liggen. De hormonen gieren door je lichaam en je gaat ongegeneerd op de versiertoer. Je houdt van luieren en genieten van het leven, maar je houdt er ook van om die ander te laten genieten. Aan het eind van de maand wordt je weer wat serieuzer. Dan keer je terug naar het werkelijke leven en pak je jouw verantwoordelijkheid weer op.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Contactueel heb jij geen klagen deze maand. Er zijn tal van mogelijkheden om je relatie te bestendigen of om een nieuwe relatie te beginnen. Met jouw vriendelijke en een beetje uitbundige uitstraling lok je soortgelijke reacties van mensen uit. Het kan een spannende tijd worden, je wilt immers je dromen uitleven. En daar heb je andere mensen bij nodig. Het verloopt allemaal helemaal naar wens, pas op dat je het niet in je bol krijgt. Blijf dus met beide benen op de grond staan, want anders is het niet meer de moeite waard je dromen uit te leven.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand staat voor jou je werk en je carričre op de voorgrond. Je besteedt er veel tijd en energie aan en een promotie of een hele andere veel leukere baan hangt in de lucht. Alhoewel dat waarschijnlijk niet meteen al deze maand zal gebeuren. Je zult deze maand ook proberen je werk en je thuissituatie meer te gaan combineren en dat lukt je wonderwel. In de liefde zul jij deze maand flinke vooruitgang boeken. De situatie die wellicht wat gespannen was de laatste tijd, ontspant zich en jij kunt je daardoor ook ontspannen. Je hebt kans op een flirt op het werk.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Deze maand strijden twee levensgebieden om jouw aandacht. Je familie en je carričre zijn beide tijdverslindende activiteiten voor jou. Ze zijn beide belangrijk, dus hoe vind je hier een goede middenweg in? Omdat je de komende tijd meer met emotionele aangelegenheden bezig zult zijn, kun jij je carričre het beste een injectie geven door in gedachten je doelen te bepalen en de weg er naar toe te plannen. Zo kun je emotionele harmonie, gezin en werk prima combineren. Zorg dat je veel thuis bent deze maand om ook echt de benodigde emotionele rust te vinden.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jouw sociale leven staat hoog op je prioriteitenlijstje deze maand en dat is goed. Degene die met jou een romantische relatie begint, kan rekenen op een koninklijke behandeling. Je bent op en top charmeur en je geniet ervan om de ander in de watten te leggen. Je kunt rekenen op een periode vol romantiek en erotiek. Op het werk kun jij een zakelijke relatie aangaan. Zorg ervoor dat je niet in machtsspelletjes terechtkomt. Jouw kracht ligt deze maand duidelijk op het gebied van de liefde en harmonie. Volg dus ook de meegaande weg in plaats van de tegendraadse weg.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Bij jou thuis gaat het er deze maand heftig aan toe. Heb je ruzie of ben je met een verbouwing bezig? Het kan allebei, druk ben je er in ieder geval wel mee. Toch kun jij je deze maand beter ook op je carričre richten. De kansen op een mooie promotie of salarisverhoging zijn groot. Een kwestie van het zoeken naar de juiste balans en alles loopt op rolletjes. Gelukkig is je vitaliteit in de laatste maanden merkbaar toegenomen en dus heb je ook de energie om je zowel op de emotionele kant als op de rationele kant van het leven te richten.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Deze maand houdt je populariteit onverminderd aan. Je geniet nog steeds van de aandacht die je krijgt van de mensen om je heen. Dat is natuurlijk goed voor de liefde, maar je vriendenkring wordt ook groter. Zorg dat je jezelf niet voorbij loopt en zorg dat je partner niet jaloers wordt. Maar met jouw goede sociale vaardigheden zal dat waarschijnlijk helemaal geen probleem zijn. Ook in de beroepssfeer zul je zeer succesvol zijn, maar ook dat heb je meer te danken aan je sociale contacten dan aan je eigen inzet. En dat is goed zo voor jou.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent deze maand als geen ander in staat de ander te verzorgen. Hij/zij voelt zich gezien door jou en dat is een heerlijk gevoel. Het sfeertje dat jij creëert zal jou en je partner gelukkig maken. Laat jezelf ook eens verwennen, geef die ander de kans iets voor je terug te doen. Dat schept een gevoel van gelijkwaardigheid, iets dat zeker voor jou op de langere termijn erg belangrijk is in een relatie. Voel jij je bekneld, dan is dit eveneens de tijd om los te breken. Je bent energiek genoeg om nu iets te veranderen en om iets nieuws op te bouwen.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Wellicht ga je een reis maken naar het buitenland deze maand, waarschijnlijk om je carričre een zet te geven. Je familie steunt je onvoorwaardelijk in de beslissingen die jij omtrent je werk neemt en dat draagt zeker bij aan het succes dat jij deze maand kunt behalen. Toch zul je wel je financiën goed in de gaten moeten houden, je kunt immers altijd meer uitgeven dan je verdient. Je liefdesleven is goed, mede doordat je zo goed gesteund wordt door je geliefde. Daardoor voel jij je geliefd en dat straal je uit. Ook sociaal gezien ontmoet je via je werk leuke en interessante mensen.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je bent deze maand waarschijnlijk uitermate geďnteresseerd in spirituele en occulte zaken. Er is meer tussen hemel en aarde voor jou en in deze periode merk jij dat duidelijk. Je weet gewoon dat er nog iets is, iets dat jou helpt. Je zult merken dat als je dat doet dat bij jou past, alles als vanzelf naar jou toekomt. Dit is dus de periode in je leven om je dromen waar te maken, ook omdat je zelfvertrouwen groot genoeg is. Droom je dromen en ga met je natuurlijke vuur en enthousiasme aan de slag en je zult zeker succesvol zijn.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij loopt al een paar weken met een heel gewaagd plan in je hoofd rond. Over jouw spannende plannen praten durf je nog nauwelijks, hoogstens met zeer goede vrienden. Dat is ook verstandig. Je moet nog even geduld hebben. Je zult binnenkort die informatie ontvangen die nodig is en die de haalbaarheid van jouw plan opeens veel dichterbij kan brengen. Dan kun je eindelijk je plannen gaan uitvoeren. En met jouw enthousiasme en fantasie zal het je geen enkele moeite kosten de juiste mensen over te halen die je nodig hebt om je plannen uit te voeren.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je hebt je een tijdlang innerlijk wat meer teruggetrokken om bepaalde zaken voor jezelf op een rijtje te krijgen. Je zult merken dat die periode nu weer voorbij is en je deze maand weer meer naar buiten zult treden met je gevoelens en je ideeën en wensen. Zo kun je jouw plannen nu gaan toetsen aan de wereld om je heen. Reageren mensen zoals jij hoopt, of moet je jouw plannen nog bijstellen? Dat is niet erg, je weet immers wat je wilt. Blijf trouw aan je gevoel, dan is de exacte manier waarop je jouw doel bereikt veel minder interessant geworden.