» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop Mei 2017

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij voelt je afgesneden van hetgeen je voelt. Je wilt wel het diepe in maar je weet niet hoe. Je hebt waarschijnlijk te weinig tijd gestoken in gevoelskwesties. Neem een beetje gas terug en beoordeel of de dingen nog goed voelen. Dit zorgt er namelijk voor dat je in balans blijft en zodoende de weg vindt die jij wilt volgen. Als je deze maand op veel verzet stoot, dan kan het zijn dat jij je gevoel te weinig toont. Ook al vertel je wel wat je bezighoudt, het kan gemakkelijk een onpersoonlijk verhaal worden. Het gaat er ook om hoe jij iets beleeft. Leg je gevoel in jouw waarheid.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jouw mildere toon uit de vorige maand zul je deze maand voortzetten. Je krijgt het voor elkaar om problemen op een speelse manier op te lossen. Je gebruikt daarbij al je creativiteit. Mensen in je omgeving gaan zich ook meer en meer ontspannen omdat jouw haarfijne kritiek steeds milder wordt. Zeker in de privť-sfeer zul je dit merken. Je partner vooral zal zich meer open stellen en meer zichzelf durven zijn. Schuif je verplichtingen gerust nog even naar achter om hier wat langer van te genieten, of beter nog: zorg ervoor dat dit zo blijft.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je onafhankelijkheid is sterk deze maand. Het betekent dat je aandacht hebt voor jezelf, voor wat jij wilt. Je kunt in deze periode de dingen naar jouw hand zetten. Dat moet je nu doen, nu is de tijd daarvoor. Je bent krachtig en je geliefde zal zich met genoegen naar jouw wensen schikken. Je kunt anderen plezieren door jezelf te plezieren! Is dat niet mooi!? Normaalgesproken ben je iemand die niet lang nadenkt over uitgaven of investeringen. Deze maand ben je echter veel voorzichtiger en zul je ook minder speculeren op de financiŽle markt. Het legt je overigens geen windeieren.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij moet deze maand echt je gezondheid in de gaten houden. Je bent zo druk aan de gang met van alles en nog wat dat je energieniveau snel kan zakken. En dan ben je vatbaar voor ziektes. Zorg dus vooral dat je op tijd voldoende rust neemt en aandacht hebt voor jezelf. Luister naar je lichaam! Je sociale leven is deze maand dik in orde. Je kunt genieten van een grote populariteit en je gaat daardoor veel uit. Jij staat immers graag in het middelpunt van de belangstelling. Ook in de liefde heb jij niets te klagen. Er valt genoeg te flirten.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij bent deze maand uiterst zelfverzekerd als het gaat om de liefde. Je voelt je sterk en geliefd. Je zult dan ook tal van spannende dates kunnen krijgen, als jij dat wilt. Je zult in ieder geval veel uit gaan en plezier maken met vrienden. Je sociale leven draait op en top. De ware liefde kun je vinden op je werk of later in de maand onder je eigen oude vertrouwde vrienden! Vriendschap is iets dat belangrijk is voor jou en je zult deze vriendschap ook bij je geliefde zoeken. Je partner moet ook jouw maatje, je beste vriend(in) zijn. De sterren staan gunstig voor jou deze maand.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je sociale leven is in deze maand op en top. Je ontmoet veel vrienden en leert nieuwe mensen kennen. Het is een mooie periode om je sociale omgangsvormen te verfijnen, je gaat immers om met zeer veel verschillende mensen. In de liefde gaat het eveneens naar wens. Jij voelt je wellicht aangetrokken tot iemand uit een ander land of uit een andere cultuur. De spanning geeft je het gevoel dat je leeft. Heb je een partner zoek dan die spanning samen met je partner op. Durf ook eerlijk te zijn ten opzichte van hem of haar.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Dit is de maand om jezelf in de wereld neer te zetten! Je kunt je persoonlijkheid als nooit te voren tonen. Je komt sterk en daadkrachtig over. Je zet je ideeŽn om in daden en vooral als het gaat om persoonlijke groei toon je veel initiatief. Je hebt nu ook duidelijkheid voor jezelf wat de doelen in jouw leven zijn. Nu is het nog "slechts" een kwestie van plannen en actie ondernemen. In de liefde en op het werk zal dit zeker veranderingen met zich meebrengen. Logisch, al het oude dat niet meer in jouw plannen past gaat er nu aan.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je voelt de natuurlijke roep om rustig aan te doen goed aan. Je kunt je vol overgave geven aan elke vorm van genot. "Niets hoeft en alles mag" zou je credo nu kunnen zijn. Je bent mild en je staat liefdevol tegenover je medemensen. Dit is een uitstekende periode om waardevolle contacten te leggen. Jij kunt je vol overgave geven aan het ritme van de dag. Het kost jou weinig moeite om overdag niets te doen. Maar in de avond komt de werkelijke ik pas in jou los en moet de opgedane energie er op een gepassioneerde wijze uit.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jouw carriŤre zal deze maand erg veel aandacht opeisen, maar de resultaten zijn er dan ook naar. Werk en maatschappelijke positie zullen voor jou waarschijnlijk het hele jaar belangrijk zijn en veel aandacht eisen. Gelukkig zul je heel succesvol zijn, dus de energie die je er in steekt, komt er ook weer uit. Je familie en met name je partner ondersteunen je hierin omdat zij begrijpen dat jij dit onder andere voor hen doet. Je brengt veel tijd buitenshuis door om te reizen, te werken en te studeren. Maar ook al mist men je thuis, er wordt niet geklaagd. Probeer een goede balans te vinden.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Alhoewel je niet zoveel tijd en energie aan je vriendenkring besteedt als anders in deze periode, zal het waarschijnlijk wel allemaal om liefde en relatie draaien in je leven. Je partner is het centrum van jouw gedachten. Misschien willen jullie wel lekker met zijn tweeŽn onderduiken en slechts van elkaar genieten. Wat dacht je van lekker samen op skivakantie gaan of ingesneeuwd raken tijdens een vakantie? Geen aanloop voor jullie, jij voelt veel meer voor een vakantie naar bijvoorbeeld Las Vegas en dan stiekem trouwen. Als dat is wat je wilt, volg dan je dromen. Ook als je omgeving een groot feest in gedachten heeft.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij zult deze maand liever naar de voetbalwedstrijd van je kind gaan of op een andere manier plezier maken dan dat je overuren maakt. Een verstandige beslissing, huis en haard zijn in deze periode belangrijker voor jou dan carriŤre en status. En zeg nou zelf hoe lang kun je nog werken en hoe lang kun je nog op die manier aandacht besteden aan je kind? Het leven is te kort om er niet van te genieten, dat is wat er door jouw hoofd speelt. Je zult veel liefde ontvangen van de mensen die dicht bij je staan en ook letterlijk dichtbij wonen.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

De tijd is aangebroken om wat zelfverzekerde op te treden. Geloof in jezelf, want echt je bent het meer dan waard. Als anderen al denken dat jij een bepaalde opgave aan kunt, waarom twijfel je daar zelf dan nog aan? Je kunt nog beter werk afleveren als je ook zelf weet wat je wel en niet kunt. Valse bescheidenheid is dus niet op zijn plaats, wees realistisch. Het is inderdaad moeilijker je eigen kwaliteiten op hun waarde te schatten dan de kwaliteiten van anderen. Een ander lijkt het altijd beter te doen dan jij, maar dat is niet zo. Geloof in jezelf.