» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop Maart 2018

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent een beetje een losbol de komende tijd. Je hebt geen zin om diepzinnig bezig te zijn, je hebt zin om dingen te doen. Het liefst zonder daar eerst over na te denken. Je bent energiek en die energie die moet er uit. Of je daarbij mensen tegen de borst stoot interesseert jou niet, dat zijn problemen voor later. Het is nu de tijd om te genieten. En er gaat natuurlijk niets boven genieten! Let echter wel een beetje op de gevoelens van hen die jij lief hebt. Het zou toch zonde zijn als jij straks de mensen verliest waar je echt omgeeft.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je maakt een tijd van medewerking mee. Veel mensen om je heen zijn bereid om jou te helpen. Waarschijnlijk is deze ervaring jou vreemd. Jij helpt immers altijd juist die ander. Deze maand is het echter omgekeerd, jij krijgt hulp. Als je dus iets nieuws wilt beginnen in je werk of privé, doe dat dan nu. Het is een gunstige tijd ook om te gaan samenwonen of een nieuwe relatie te beginnen. In de liefde voel jij je zelfverzekerd, een gevoel wat vrij uniek is voor jou. Besteed deze tijd goed, je kunt nu een basis leggen voor de rest van je leven.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand gaat het om relaties opbouwen, netwerken is het toverwoord. Je zult om je carrière goed te laten verlopen de juiste contacten moeten leggen, dus bezoek de juiste beursen, congressen etc. Het kan zijn dat je van baan wisselt deze maand. Jouw werkomgeving lijkt instabiel. In de privé-sfeer wordt op een heel bijzondere manier een beroep op jou gedaan. Het kan zijn dat je partner of iemand uit je directe omgeving jouw hulp inroept en even niet meer alleen verder kan. Zorg dat je alles uit je handen laat vallen om op het juiste moment op de juiste plek te zijn.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Voor jou is de liefde aan het begin van deze maand prima in orde. De tweede helft van de maand kan er echter een aantal ware uitdagingen ontstaan. Deze uitdagingen in de liefde moeten serieus worden genomen. En alhoewel uitdagingen niet altijd even prettig zijn, zullen een paar flinke ruzies de lucht wel laten opklaren. Is de relatie goed, dan zal zij de test zeker doorstaan. Echte liefde is namelijk niet kapot te krijgen. Zit er iets niet goed, dan komt dat nu boven water drijven. En dat is dan maar beter ook. Uiteindelijk zul jij er beter uitkomen.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij bent een geduldig en trouw mens. Een gedane belofte zul jij niet gauw verbreken. Veranderingen worden door jou slechts na grondig beraad en onderzoek doorgevoerd. Als iemand iets fout doet, kun jij er rustig over praten en zo de situatie weer stabiliseren. Deze innerlijke stabiliteit betekent dat je niet snel overstuur bent, maar ook dat jij niet snel verliefd zult worden. Zoek daarom, als je een nieuwe relatie wilt, deze binnen je bestaande vriendenkring. Dan weet jij waar je aan begint en kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je zult je deze maand regelmatig aan de situatie moeten aanpassen, iets wat niet echt jouw sterkste kant is. Je eigen zin doordrijven zal niet lukken en zelfs jij zult inzien dat dit in de meeste gevallen ook helemaal niet wenselijk is. Andere mensen om jou heen hebben goede ideeën en daar haak jij op in. Het grote voordeel is dat je hiermee je sociale vaardigheden zeker zult ontwikkelen. Je moet immers luisteren en inhaken op wat andere mensen te melden hebben. En dat zal je uiteindelijk de grootste vooruitgang bieden in je liefdesleven, je relatie zal een enorme oppepper krijgen.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je carrière voert de boventoon deze maand. Het is de beste gelegenheid om je dromen op dit vlak te laten uitkomen, die je voorlopig zult krijgen. Je sociale vaardigheden spelen daarbij een grotere rol dan doortastend optreden en hard werken. Zelfs kennis en persoonlijke vaardigheden zijn minder belangrijk dan je sociale vaardigheden. Onderhandelingen en compromissen maken het succes mogelijk. In de liefde draait het voor jou in eerste instantie om romantiek en gezelligheid. Later deze maand wordt de chemie tussen jou en je partner belangrijker en ook daar voel jij je goed bij.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Deze maand zie je de vele mogelijkheden op je afkomen om je carrière te verbeteren en kun je niet langer stil blijven zitten. Je stort je vol overgave op de kansen die je krijgt en zult succesvol zijn. Je thuisfront zal wellicht wat minder aandacht krijgen, maar in de loop van de tijd zul je juist vanuit het thuisfront de grootste ondersteuning krijgen. Je zult deze maand ook veel behoefte hebben aan lichamelijk contact. Je libido is veel sterker dan anders en daar ga jij op jouw manier mee om. Dat de buitenwereld jou te zien krijgt is deze maand wel overduidelijk.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat jij lekker in je vel zit en dat doe je de komende periode door vooral veel tijd en aandacht aan je thuis, je familie en je eigen emoties te besteden. Zorg dat jouw binnenwereld weer in balans komt en de rest komt dan op den duur vanzelf wel weer. Je zult merken dat het belangrijk is om dingen uit te spreken tegen je partner en zo een diepere band met elkaar te smeden. Verliefdheid wordt omgezet in een houden van op zielsniveau. Dat wil overigens niet zeggen dat jij je niet meer verliefd kunt voelen.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Deze maand kun jij waarschijnlijk het best beginnen door je zo goed mogelijk aan te passen aan de omstandigheden. Je wordt aan alle kanten geholpen door vrienden en familie, mits je daarvoor open staat. Het kan zijn dat je trots je hier in de weg gaat staan. Deze periode kun je echter veel beter je eigen "ik" op een wat lager pitje zetten en meegaan in wat zich aandient. Profiteer van je sociale vaardigheden zodat je leven opnieuw vorm kan krijgen. Richt je verder liever meer op wat je partner en je gezin nodig hebben, dan op status en uiterlijkheden.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Sta in het leven. Doe wat je moet doen en doe het op jouw eigen unieke wijze. Jij mag de voorwaarden in het leven scheppen en je hoeft je niet aan anderen aan te passen. Laat je nu ook zien, je hebt immers wat te bieden. Doe je dit goed dan merk je dat in je portemonnee. Het kan een uitermate goede maand worden op financieel gebied. En het rare is dat jij je eigenlijk helemaal niet bezighoudt met commerciële zaken. Je staat op een altruïstische wijze in het leven, maar het past bij jou en het leven beloond jou op zijn eigen wijze.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Het wordt je allemaal even te veel in de loop van deze maand. Daar hoef jij je niet voor te schamen. Probeer een rustpauze in te lassen voor jezelf. Een langere of kortere pauze al naar gelang de drukte van je werkzaamheden of de ernst van je problemen. Neem jezelf in ieder geval serieus. Als je een belangrijke waarschuwing krijgt is dat nooit voor niets. Ga lekker op vakantie of ga desnoods een lekkere boswandeling in de frisse lucht maken. Als je terugkomt ligt alles er natuurlijk nog precies zo maar je bent in je hoofd in ieder geval lekker opgeruimd.