» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop November 2017

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij strooit veel met complimenten deze periode. Je hebt zin om te flirten en dat doe je dan ook. Een terrasje pikken en dan maar zien wat er allemaal gebeurt. Andere mensen kunnen jou ook gemakkelijk versieren, het komt zeker niet allemaal van ťťn kant. Je trekt de liefde gewoonweg naar je toe. Als je nog geen relatie hebt kun je lekker alleen je gang gaan. Heb je wel een relatie neem dan je partner mee. Je zult zien dat je ook samen heel erg van anderen kunt genieten. Er zal een wereld voor jullie open gaan.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Zonder je niet af deze maand. Je hebt de neiging om in je eentje te lopen piekeren, maar om uit die rondtollende gedachten te komen heb je juist het contact met andere mensen nodig. Zelf blijf je maar in kringetjes ronddraaien met je gedachten, dat is heel logisch. Gelukkig krijg je in de loop van de maand de boel weer beter op een rijtje, mede dankzij een goede vriend of vriendin. Je wilt weer geliefd zijn en daar wil je best het een en ander voor doen. Je zorgt voor leuke kleertjes, een paar pondjes minder en dat heeft uitwerking op je humeur.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent een intellectueel mens, iemand die het liefst met zijn/haar kennis en communicatie werkt. Deze maand ben je echter zeer praktisch ingesteld. Ga niet meteen klussen, maar gebruik je praktisch instelling meer om je kennis over te dragen door les te geven of je producten anders aan te prijzen. Je zult een beter contact en een beter begrip met je publiek hebben. Dat is veel waard, leer daarvan voor de toekomst. Ook met je partner kun je in deze periode een beter contact opbouwen door deze praktische instelling. Het zal je relatie verdiepen, wat leidt tot een romantische sfeer.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Deze maand staat in het teken van plezier maken, vooral op sensueel gebied. Je zorgt ervoor dat je krijgt wat je wilt. Ook op het thuisfront gaat het steeds beter, duidelijkheid en afspraken schept veel emotionele rust. In de liefde gaat het steeds beter. Je hoeft er zelf weinig aan te doen, het lijkt allemaal wel vanzelf te gaan. Je partner lijkt erg zijn/haar best te doen om het je naar de zin te maken en ben je single, dan is het gevoel dat iedereen om je heen draait en het je naar de zin wil maken waarschijnlijk nog sterker. Geniet er lekker van.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jouw plaats in en jouw kijk op het leven zijn in de loop der tijd flink veranderd. Jij realiseert je dat de komende tijd opeens en dat stemt je een beetje nadenkend. Logisch, soms realiseer je je opeens dingen die langzaam zo gegroeid zijn, die je niet ziet groeien, maar ondertussen wel groeien. Wees dus blij met deze ontwikkeling, het is een teken dat je gegroeid bent in je persoonlijkheid, zodat je meer jezelf kunt zijn. Het is tenslotte het enige wat je op de lange duur echt gelukkig kan maken en het is goed om daar eens bij stil te staan.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Deze maand is de druk op je sociale leven gelukkig weer helemaal verdwenen. In de liefde verloopt alles zorgeloos en zonder problemen. Je hebt ook weer de rust gevonden om alle indrukken te verwerken en een plekje te geven, zodat je in balans kunt blijven. Je richt je in je sociale leven op plezier maken en je gelukkig voelen. Je partner en jij gaan een ontspannen periode tegemoet. Romantische of eigenlijk meer erotische ontmoetingen, vinden plaats op de gebruikelijke plaatsen. Je doet lekker waar jezelf zin in hebt en past toch op de gevoelens van je dierbaren. En gelijk heb je!

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

In de liefde zul jij deze maand veel afwisselende ideeŽn en wensen hebben. En die afwisseling zul je ook opzoeken. Het ene moment denk je meer aan sex en passie, het andere moment ben je romantischer ingesteld. Aangezien jij deze maand veel energie aan je werk besteed, is een flirt op het werk zeker niet uitgesloten. Maar liefde blijft voor jou toch voornamelijk iets om te groeien als persoon. Geen fysieke intimiteit zonder emotionele intimiteit. En dat bouw je niet zomaar op, daar heb je een echte partner voor nodig. Raakt iemand jouw hart dan is alles mogelijk voor jou.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Dit is woelige maand voor jou. Je zult je financiŽn gaan herzien in deze maand, maar echte beslissingen kun je nog niet nemen. Later zal ook jouw partner zijn/haar financiŽn gaan herzien, maar hij/zij kan al wel beslissingen nemen en echte veranderingen doorvoeren. De kans bestaat dat ook jij een carriŤrewissel zult kiezen. Ook de liefde kan deze maand worden getest. Echte liefde zal de test doorstaan en je relatie zal zich dan zeker verdiepen. Maar is je relatie niet gebaseerd op echte liefde, dan bestaat de kans dat je dat gaat inzien en zult kiezen voor een andere weg.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze maand zul je een paar keer op je tenen lopen, vooral op het gebied van je relaties. Ook je liefdesrelatie kan kort maar hevig onder spanning komen te staan. Vriendschappen zullen hetzelfde lot ondergaan en alleen de echte vriendschappen zullen deze storm doorstaan en juist hechter worden daardoor. En dat is maar goed ook. Je hebt veel nieuwe contacten gelegd en daar kunnen ook mensen tussen zitten die op de langere termijn, als vriendschappen zich verdiepen, niet echt de moeite waard zijn. Je zult ook jezelf onder de loep nemen, in feite is dat de vriendschap die je met jezelf hebt.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij krijgt waarschijnlijk een drukke tijd deze maand. Je doet er dan ook verstandig aan om je energie te richten op die dingen die echt prioriteit hebben voor jou en je partner of gezin. Laat andere dingen even rusten. Die tijd komt wel weer. Verder zul je echt je gezondheid in de gaten moeten houden. Door de drukte loop je het risico overwerkt te raken. Neem meer rust en tijd voor jezelf en geniet van het leven, je vrienden en familie. Ga niks groots organiseren, maar laat je eens lekker uitnodigen. Met jouw charmes en warme persoonlijkheid is dat geen enkel probleem.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij begint deze maand met het nastreven van je persoonlijke doelen. Je hebt de energie om onafhankelijk te zijn, jouw eigen ideeŽn zijn voor jou de beste op dit moment. Je ziet er goed uit en je bent in goede gezondheid. Die energie van jou geeft je een hele innemende uitstraling. Je zult daardoor ook financieel goed draaien. Je werkt hard en serieus, zoals altijd, maar er kan ook op andere manieren geld binnenkomen deze maand. Je hebt wellicht meer kans op een prijs in een loterij, alhoewel niets wordt gegarandeerd! Het kan even goed zo zijn dat je partner extra geld binnenbrengt.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Een goede vriendschap die je al heel lang hebt, dreigt te verwateren. Zoiets moet natuurlijk van twee kanten komen, jij zult dus ook een keer het initiatief moeten nemen. Laat je iets origineels invallen en doe er iets aan. Spreek eindelijk weer eens een keer met elkaar af. Ieders leven verandert in de loop van de tijd en soms is het moeilijk oude vriendschappen daar weer in te passen. Maar het is altijd de moeite waard om het toch te doen. Als er praktische problemen ontstaan wees dan creatief, zoek oplossingen.