» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop September 2019

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

De komende tijd heb jij nog helemaal geen zin om je weer met je werk of je studie bezig te houden. Jij hebt nog steeds veel meer zin in avontuur, een reis of nieuwe mensen ontmoeten. Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is ver te zoeken. Je zult veel op pad gaan om je hang naar avontuur en vrijheid uit te leven. Het meest verlang je naar een nieuwe romance of een spannende date en waarschijnlijk zul je die vinden. Ook al is het vaak zo dat als je te graag wilt niets lukt, voor jou geldt deze maand zoek en je zult vinden.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Deze maand ben je een beetje op jezelf gericht. Je bent bezig met je eigen emoties en hebt een klein muurtje om je heen gebouwd. Zorg dat je niet te afstandelijk wordt richting jouw vrienden. Zeker die paar goede vrienden verdienen het om van jou betrokkenheid te zien. En betrokkenheid is niet altijd enkel je verantwoordelijkheid nemen. Het houdt juist in dat je ook jouw eigen emoties en twijfels toont, je medeleven. Toon dat achter je wil om alles perfect te doen, weldegelijk iemand met twijfels, angsten en andere emoties schuilgaat.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je kunt deze maand het beste je energie richten op je carričre en je ambities. Dat is namelijk toch het gene dat jou het meeste bezighoudt. Familie en vrienden zullen het even een tijdje zonder jouw volle interesse moeten stellen. Niet dat je helemaal geen tijd meer voor ze hebt, het staat alleen even op een wat lager pitje. Je kunt tenslotte maar een ding tegelijk echt goed doen. Als jij deze maand met plezier je werk kunt verrichten, kun je rekenen op een lekkere financiële meevaller. Singles maken deze maand op het werk de meeste kans op een flirt.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Normaalgesproken weet je heel goed wat je wilt en ben je een expert in het overtuigen van mensen. Jij weet iedereen altijd aan jouw kant te krijgen, zonder dat je daar zelf eigenlijk erg in hebt. Deze maand zie je echter in dat je een compromis zult moeten sluiten. Zorg ervoor dat je met dat compromis niet te veel van jouw eigen principes afwijkt. Als je te veel van je eigen normen en waarden afwijkt kun je op de lange duur een slecht gevoel overhouden aan deze deal. Wil je afspraken maken voor langere tijd, zorg dan vooral dat je jezelf blijft.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Alhoewel jij deze maand genoeg flirts zult hebben, lijkt jouw interesse wat verzwakt. Natuurlijk vind je die aandacht heerlijk en daar moet je ook zeker van genieten. Je maakt plezier zolang het maar niet te serieus of te beknellend wordt. Relaties en liefde op lange termijn boeien jou minder dan anders. Je sociale leven in het algemeen staat op een wat lager niveau. Deze maand zul jij je meer met jezelf gaan bezig houden dan met anderen. Jij gaat je dromen waarmaken, de plannen zijn uitgedacht en liggen klaar. Je gaat de weg van zelfontplooiing, een moeilijke maar boeiende weg.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je bent echt razend populair deze maand. En het is maar goed dat er ook nog wat dingetjes tegenzitten, anders zou je beslist naast je schoenen gaan lopen. Een beetje bescheidenheid zal je sieren. Maar toch een heerlijke maand voor jou, dus geniet ervan. In de liefde ben je serieuzer en je zult ook serieuzere mensen tegenkomen, op zoek naar serieuze relaties. Je bent daarin ook meer geďnteresseerd, als je tenminste vrij bent. Ben je getrouwd dan zal de liefde tussen jullie zich verdiepen, als je daar wat moeite voor doet. Jij en je partner genieten dan samen van deze mooie maand.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Dit wordt een mooie tijd voor jou, je voelt je fit en je staat open voor de liefde. Je geniet met volle teugen van de aandacht die je krijgt en je bent zelf ook niet te schichtig om te flirten. Een goede tijd dus om jezelf in het zonnetje te zetten en die dingen te gaan doen waardoor jij je gelukkig voelt. Voor jou breekt er een periode aan waarin je jezelf op een daadkrachtige manier neer kunt zetten. Dit geldt voor het dagelijks leven maar ook in je liefdesleven. Ook zakelijk gezien kun je in deze tijd fortuinlijk handelen.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent deze maand goedgehumeurd en vol enthousiasme. Je voelt je fysiek beresterk en je kunt bergen verzetten. Waar je jouw enthousiasme op richt is bepalend voor het verloop van deze maand. Je hebt de neiging iets te veel naar je eigen dingetjes te kijken en daardoor ontstaat er veel en vaak ruzie, juist met de mensen die jij zo graag mag. Probeer deze mensen niet te kwetsen. Gebruik je bruisende energie om vriendschappen op te peppen en meer diepgang te creëren, vooral in de relatie met die ene speciale persoon.

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je bent deze maand gelukkig in de liefde. Je gaat veel uit en je wilt nieuwe mensen leren kennen. Vrijgezellen hebben zeker kans op een nieuwe relatie. Heb je reeds een relatie, ook dan zal er een hele gelukkige periode aanbreken. Bij jouw liefde hoort deze maand zeker ook seks en het liefst veel en vaak, maar dat zal geen probleem zijn. Zorg dat je niet verstrikt raakt in een machtsstrijd met je geliefde. Je bent erg actief in de relatie en dat wordt zeker gewaardeerd door je partner, maar het heeft ook een keerzijde. Jullie zullen beide moeten geven en nemen in de relatie.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij begint de maand met een carričrepiek. Je kunt je met een gerust hart op je werk storten en je zult zeer succesvol zijn. Je thuisfront heeft even wat minder aandacht nodig want zij zien in dat ze mee profiteren van jouw succes op de arbeidsmarkt. Gelukkig maar, het is voor jou een belangrijk levensgebied deze maand. Je kunt ook financieel een opkikker verwachten deze maand. Onthoud wel dat je altijd meer geld kunt uitgeven dan je verdient en dan houd je alsnog een gat in je portemonnee over. Je bent een impulsieve koper deze maand, dus blijf opletten.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Deze maand heeft een grote serie mogelijkheden voor jou in petto. Nieuwe wegen om in te slaan staan voor jou open. Je zult nieuwe inzichten ontwikkelen in de loop van de maand. Tevens zul je zien dat er voor oude problemen plotseling nieuwe oplossingen ontstaan. Natuurlijk wil jij daarover praten, dat ligt in jouw aard. Maar zoek wel de juiste persoon om mee te praten. Je partner is, als je een partner hebt, natuurlijk de eerst aangewezen mens om mee te praten. Als je vergaande beslissingen neemt, overleg dan wel met betrokken personen.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Wees deze maand duidelijk in wat je wilt en praat hierover met de mensen om je heen. Doe je dat niet dan zul je zien dat er gemakkelijk conflicten met je omgeving kunnen ontstaan. Deze duidelijkheid zal jou zelf tevens helpen om je eigen gevoelens op een rijtje te krijgen. Het verwoorden van je emoties, hoe moeilijk dat soms ook is, helpt je ook om de juiste beslissingen te nemen. Je hebt nu de kans om je eigen identiteit neer te zetten. Immers door beslissingen te nemen, laat je aan iedereen inclusief jezelf zien wat jij wilt en waar jij voor staat.