» Wissel overzicht: oude weergave maandhoroscopen

Maandhoroscoop Juli 2019

Maandhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij merkt deze maand dat je telkens terugvalt in oude gewoontes. Vooral als men initiatief van jou verwacht, merk je dat juist dit jou zwaar valt. Gebruik deze tijd om bewust naar je eigen manier van handelen te kijken. Waarom durf je geen initiatief nemen? Op die manier krijg je jouw strategieŽn helder voor ogen en kun je eventuele dingen waar je hinder van ondervindt aanpassen. Als iemand zich negatief uitlaat over jouw initiatieven, ga dan niet meteen bij de pakken neerzitten. Volhouden, jouw ideeŽn zijn de moeite waard.

Maandhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je bent geneigd eerder de problemen van een ander op te lossen dan je eigen problemen. Daardoor kom je heel sterk over, alsof jezelf geen problemen hebt en altijd wel raad weet met andermans problemen. Maar vergeet niet dat jouw problemen, zeker voor jou, veel belangrijker zijn. En iedereen heeft wel eens iets waar hij/zij over na moet denken, ook al is probleem soms een groot woord is. Laat gerust je eigen twijfels zien. Daarmee kun je anderen zelfs nog beter geruststellen. Zelfs jij hebt soms problemen en men zal je graag ter zijde staan.

Maandhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand staat in het teken van plezier maken, vooral op sensueel gebied. Je zorgt ervoor dat je krijgt wat je wilt. Ook op het thuisfront gaat het steeds beter, duidelijkheid en afspraken schept veel emotionele rust. In de liefde gaat het steeds beter. Je hoeft er zelf weinig aan te doen, het lijkt allemaal wel vanzelf te gaan. Je partner lijkt erg zijn/haar best te doen om het je naar de zin te maken en ben je single, dan is het gevoel dat iedereen om je heen draait en het je naar de zin wil maken waarschijnlijk nog sterker. Geniet er lekker van.

Maandhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jouw gevoelens staan in deze periode weer eens flink op de kop. Alles wat eerst veilig en geborgen leek en prettig was, dat lijkt verdwenen. Dat is heel vervelend, zeker op het moment zelf. Je weet niet goed meer wat je met de situatie aan moet. Zorg daarom eerst maar eens voor wat ontspanning en neem tegelijkertijd afstand, dan kun je daarna weer anders tegen de hele situatie aankijken. Zorg ervoor dat je jezelf geen schuldgevoelens aanpraat, koester geen wrok tegenover anderen, zorg ervoor dat jij rijker wordt van deze verwarrende tijd.

Maandhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij zult je de komende tijd vooral op jezelf richten. Je stopt veel tijd en energie in je eigen ontwikkeling. Je groeit en alhoewel dat niet altijd even gemakkelijk is, zul je daar uiteindelijk een reuze goed gevoel aan overhouden. In de liefde gaat het ook allemaal nog niet zo snel. Je moet dus even geduld hebben. Blijf die dingen doen die goed voelen. Zorg voor veel ontspanning en beweging. Word lid van een sportschool of ga lekker alleen wandelen of desnoods met je hond of je buurvrouw. Waarschijnlijk is de keuze om alleen te gaan de beste, zo kom je aan jezelf toe.

Maandhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Normaalgesproken zul jij eerder je geld verdienen door hard en veel te werken. Je bent een doorzetter en een volhouder. Deze maand gaat het echter beter als je het anders aanpakt. Je sociale vaardigheden zijn goed en door met de juiste mensen in contact te komen, kun je veel meer bereiken in je carriŤre. Dat is wel even wennen voor je, maar vooral financieel zal het je goed doen. In de liefde heb jij geen klagen. Singles kunnen een serieuze relatie tegen het lijf lopen en heb je al een partner dan kun je momenten van ware verliefdheid beleven.

Maandhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij staat sterk in je schoenen en je bent in staat om aan jezelf te denken. Dat klinkt misschien raar maar dat is moeilijker dan het lijkt. Het wordt immers gauw als negatief of egoÔstisch opgevat om aan jezelf te denken. Toch brengt jezelf in het middelpunt zetten voor iedereen veel voordelen met zich mee. Hoe zou jij het vinden als jouw partner eens heel duidelijk zou zeggen wat hij/zij dolgraag wil? Dan kun je hem/haar eindelijk eens uitgebreid verwennen. Je partner blij en jij blij! Waarom zou dat andersom dan anders zijn? Dit is jouw maand om je zin te krijgen.

Maandhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij hebt voor de komende maand je agenda waarschijnlijk al weer helemaal vol gepland. Nieuwe mensen ontmoeten, dat is waar jij warm voor loopt. Maar naast deze mentale uitdaging krijg jij deze maand te maken met je fysieke gesteldheid. Je lichaam kan dat tempo van je niet bijhouden en dat ga je merken. Als je niet tijdig je rust neemt om je nieuwe ervaringen te verwerken, kun je gemakkelijk ziek worden. Je lichaam dwingt je dan gewoon om met een warme deken op de bank te gaan zitten. Het is trouwens ook heel lekker om samen met je geliefde onder die deken te kruipen!

Maandhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je onafhankelijkheid wordt deze maand nog duidelijker. Als een situatie jou niet bevalt, heb jij de innerlijke kracht om de situatie te veranderen en naar jouw hand te zetten. Dat is ook de bedoeling van deze periode, organiseer je leven zodanig dat je (bijna) helemaal tevreden bent. In de tweede helft van de maand zul je echter wel moeten oppassen met je financiŽn. Het kan zijn dat je met extra of onverwachte kosten komt te zitten of dat je inkomen tijdelijk minder is. In ieder geval kun je financiŽle beslissingen beter even uitstellen. Gelukkig ben jij normaalgesproken niet iemand die gemakkelijk veel geld uitgeeft.

Maandhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Sta in het leven. Doe wat je moet doen en doe het op jouw eigen unieke wijze. Jij mag de voorwaarden in het leven scheppen en je hoeft je niet aan anderen aan te passen. Laat je nu ook zien, je hebt immers wat te bieden. Doe je dit goed dan merk je dat in je portemonnee. Het kan een uitermate goede maand worden op financieel gebied. En het rare is dat jij je eigenlijk helemaal niet bezighoudt met commerciŽle zaken. Je staat op een altruÔstische wijze in het leven, maar het past bij jou en het leven beloond jou op zijn eigen wijze.

Maandhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij bent een hoogvlieger en een visionair. Durf jij daar vooruit te komen? Zie je het zelf eigenlijk wel? Wie hoog vliegt kan laag vallen, maar daar hoef jij nu niet aan te denken. Jij valt niet. Laat zien wat je in huis hebt, ook aan jezelf. Je hebt heel wat te bieden, dingen die andere mensen nooit voor elkaar zullen krijgen doe jij met links. Durf jezelf te zijn en vergelijk jezelf niet met anderen, dat is niet eerlijk. Verwacht ook van anderen niet hetzelfde als je van jezelf verwacht, dat is ook niet eerlijk. En dan nu weer aan de slag.

Maandhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Voor jou wordt het een heerlijke tijd. De liefdesprikkels van deze tijd kunnen bij jou gemakkelijk naar binnen komen, mits je hiervoor openstaat natuurlijk. Het is een periode om veel nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe initiatieven te ontwikkelen. Je kunt de steun verwachten van mensen die jij emotioneel vertrouwt. Zij kunnen jou helpen om oude gevoelens een nieuw plekje te geven. Zo kun je dan ook met volle overgave aan iets nieuws beginnen. Een nieuwe liefde, een nieuwe baan, het behoort deze maand allemaal tot de mogelijkheden. Tijd voor een nieuwe start.