Persoonlijk horoscoop consult met Mieke van Kooten (€ 80,-)

Mieke van Kooten

Met een uitgebreide horoscoop kun je vaak al heel veel inzicht krijgen in je karaktereigenschappen en strategieën waar jij je niet zo van bewust bent. Het kan je duidelijkheid verschaffen waarom dingen in je leven lopen zoals ze lopen. Soms kom je tot de ontdekking dat wat jij altijd als normaal ervaren hebt helemaal niet zo vanzelfsprekend is voor iemand anders. Dat alleen al kan je leven veranderen.

Toch leert de ervaring dat er altijd vragen overblijven en sommige zaken extra aandacht en energie vereisen. Daarom bieden we onze bezoekers de mogelijkheid in een persoonlijk astrologisch consult vragen te stellen zodat we de horoscoop waar gewenst nader kunnen toelichten. Voor een persoonlijk consult kom je naar mijn praktijk waar we samen knelpunten en onduidelijkheden onderzoeken en werken aan oplossingen.

Vanuit de horoscoop is ook te zien welke zaken in jouw leven op dit moment extra aandacht vragen. Het feit alleen al dat er een “reden” is dat men zich voelt zoals men zich voelt kan al verlichting geven.

Natuurlijk kan naast een consult over de geboortehoroscoop ook een consult voor een relatie worden aangevraagd. Daarin komen in principe dezelfde dingen aanbod, echter met betrekking op de relatie. Vragen als "waarom reageren we op deze (niet leuke) manier op elkaar?", "wat kunnen we doen om de relatie weer spannend te maken?" etc. kunnen aan bod komen.

» Neem voor meer informatie contact op met Mieke

Homeopathisch consult

Spelen er gezondheidsklachten een rol in je leven dan kunnen die ook extra aandacht krijgen in het persoonlijk consult. Hiervoor gebruik ik naast de astrologische ook de homeopathische invalshoek. Het beeld dat vanuit de astrologie van jou is ontstaan, uitgebreid in het persoonlijk consult, kan ondersteund worden met een homeopathisch middel, waardoor jouw proces via het onbewuste versterkt wordt en er sneller resultaat wordt geboekt. Hiervoor gelden speciale tarieven die in de meeste gevallen vergoed worden door de zorgverzekeraars.

» Klik hier voor meer informatie en tarieven