Aanvraag uitgebreide geboortehoroscoop ( 37,50)

Vul voor het aanvragen van een uitgebreide geboortehoroscoop het volgende formulier helemaal in en klik op de button "Versturen". Daarna ontvang je van ons zo spoedig mogelijk een factuur. Zodra de factuur is betaald sturen wij je de uitgebreide geboortehoroscoop per email toe.


Gegevens aanvrager


Geboortegegevens voor de aanvraag van de geboortehoroscoop

Uitgebreide geboortehoroscoop

De uitgebreide geboortehoroscoop wordt berekend op basis van geboortedatum, tijd en plaats. Hiervoor worden in principe dezelfde berekeningen uitgevoerd als voor het samenstellen van de gratis geboortehoroscoop. De uitgebreide geboortehoroscoop bevat echter meer informatie over het karakter van de persoon omdat in deze horoscoop meer energievormen worden beschreven.

Daarnaast schrijft Mieke voor elke uitgebreide geboortehoroscoop een persoonlijke toelichting. Die toelichting bevat informatie over horoscoop structuren die door computer programma's niet kunnen herkend en daarom een persoonlijke benadering vragen. Bij het bestellen van de horoscoop wordt de besteller tevens in de gelegenheid gesteld om een persoonlijk vraag te stellen die Mieke in de uitgebreide horoscoop zo goed mogelijk zal proberen te beantwoorden.

De uitgebreide horoscoop wordt de aanvrager in PDF formaat per email toegestuurd. Voor het lezen van het toegestuurde document kan de Acrobat Reader van Adobe worden gebruikt. Deze reader kan gratis worden gedownload  van de website van Adobe en worden gebruikt om de horoscoop op een willekeurige printer af te drukken. Voor het versturen van de horoscoop is het van groot belang dat het emailadres correct wordt ingevoerd.