Uitgebreide geboortehoroscoop ( 37,50)

De uitgebreide geboortehoroscoop wordt berekend op basis van geboortedatum, tijd en plaats. Hiervoor worden in principe dezelfde berekeningen uitgevoerd als voor het samenstellen van de gratis geboortehoroscoop. De uitgebreide geboortehoroscoop bevat echter meer informatie over het karakter van de persoon omdat in deze horoscoop meer energievormen worden beschreven.

Daarnaast schrijft Mieke voor elke uitgebreide geboortehoroscoop een persoonlijke toelichting. Die toelichting bevat informatie over horoscoop structuren die door computer programma's niet kunnen herkend en daarom een persoonlijke benadering vragen. Bij het bestellen van de horoscoop wordt de besteller tevens in de gelegenheid gesteld om een persoonlijk vraag te stellen die Mieke in de uitgebreide horoscoop zo goed mogelijk zal proberen te beantwoorden.

Klik hier om een uitgebreide geboortehoroscoop aan te vragen

Kinderhoroscoop tot 12 jaar ( 37,50)

De kinderhoroscoop is speciaal geschreven voor kinderen tot 12 jaar en wordt berekend op basis van geboortedatum, tijd en plaats. Hiervoor worden in principe dezelfde berekeningen uitgevoerd als voor het samenstellen van de gratis geboortehoroscoop. De kindergeboortehoroscoop bevat echter meer informatie over het karakter van het kind omdat in deze horoscoop meer energievormen worden beschreven en de kinderhoroscoop bevat een aantal handige tips en handvaten voor de opvoeders van het kind. De specifieke karaktereigenschappen van het kind die gekoesterd en gecultiveerd mogen worden, zodat het kind kan opgroeien tot een mooi en zelfstandig mens dat gelukkig in het leven staat.

Daarnaast schrijft Mieke voor elke kinderhoroscoop een persoonlijke toelichting. Die toelichting bevat informatie over horoscoop structuren die door computer programma's niet kunnen herkend en daarom een persoonlijke benadering vragen. Bij het bestellen van de horoscoop wordt de besteller tevens in de gelegenheid gesteld om een persoonlijk vraag te stellen die Mieke in de uitgebreide horoscoop zo goed mogelijk zal proberen te beantwoorden.

Klik hier om een kinderhoroscoop aan te vragen

Uitgebreide relatiehoroscoop ( 37,50)

De uitgebreide relatiehoroscoop wordt berekend op basis van de geboortedatum, tijd en plaats van twee personen. Hiervoor worden in principe dezelfde berekeningen uitgevoerd als voor het samenstellen van de gratis relatiehoroscoop. De uitgebreide relatiehoroscoop bevat echter meer informatie over de relatie tussen twee personen omdat in deze horoscoop meer energievormen worden beschreven.

Daarnaast schrijft Mieke voor elke uitgebreide relatiehoroscoop een persoonlijke toelichting. Die toelichting bevat informatie over horoscoop structuren die door computer programma's niet kunnen herkend en daarom een persoonlijke benadering vragen. Bij het bestellen van de horoscoop wordt de besteller tevens in de gelegenheid gesteld om een persoonlijk vraag te stellen die Mieke in de uitgebreide horoscoop zo goed mogelijk zal proberen te beantwoorden.

Klik hier om een uitgebreide relatiehoroscoop aan te vragen

De bestelde horoscoop wordt de aanvrager in PDF formaat per email toegestuurd. Voor het lezen van het toegestuurde document kan de Acrobat Reader van Adobe worden gebruikt. Deze reader kan gratis worden gedownload van de website van Adobe en worden gebruikt om de horoscoop op een willekeurige printer af te drukken. Voor het versturen van de horoscoop is het van groot belang dat het emailadres correct wordt ingevoerd.