» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 03 2018

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je neemt deze week weer eens te veel hooi op je vork. Jij wilt altijd alles wel doen, alles is immers interessant. Pas op dat je niet instort onder die zware last. Ook jij bent maar een mens en ook jij hebt je grenzen om rekening mee te houden.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij hebt deze week een veel te mooie voorstelling van zaken. Je verwachtingen voor de toekomst zijn te hoog gespannen. Blijf optimistisch naar de toekomst kijken om succesvol te zijn, maar blijf om teleurstellingen te voorkomen ook realistisch.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij verrast met je acties deze week vriend en vijand. Je komt met zeer vernieuwende en verrassende ideeŽn. Al zal niet iedereen het meteen begrijpen en accepteren, het levert je wel meteen respect en de bijbehorende financiŽn op.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Probeer die beslissing uit te stellen. Laat je deze week niet tot een overhaaste beslissing dwingen. Neem de tijd om je gevoelens op een rijtje te zetten en in alle rust te beslissen. Zo krijg je nooit spijt van je beslissing.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je hebt de neiging je eigen zin door te drukken. Je luistert helemaal niet naar wat andere mensen te vertellen hebben. Op het werk kan dat zelfs leiden tot machtsmisbruik. Luister naar het advies van je partner, hij/zij kent jou beter dan je denkt.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij krijgt deze week zoals altijd de moeilijke gevallen toegeschoven. Dat zint je niet. Zie het als een compliment. Je bent competent en dat laat men op deze manier blijken. Dat is misschien niet altijd even leuk, maar het is wel een uitdaging.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je bent regelmatig geneigd je gevoelens tegenover je partner te verbergen of ze zo te draaien dat ze beter zijn voor je partner. Beslis niet wat goed is voor een ander, laat dat aan die ander zelf over. Dat vind jij immers ook fijn om te doen.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je hebt je mening gevormd over een bepaald onderwerp in je leven en daar geloof je heilig in. Als je in een discussie komt, schaam je dan niet voor je mening. Breng je mening duidelijk naar voren, je zult zien dat mensen je daarom respecteren.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij wordt deze week wellicht gedwongen tot een samenwerking die je niet ziet zitten. Leg je er gewoon bij neer. Wacht af hoe de situatie zich ontwikkelt. Je zult zien dat deze samenwerking je zal laten groeien en zich positief ontwikkelt.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij kunt geen problemen oplossen door ze simpelweg te negeren. Je zult er actief mee aan de slag moeten gaan. Vraag daarbij eventueel professionele hulp, dat is echt geen schande. Je zult het ook dan uiteindelijk allemaal zelf moeten doen.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Om je toekomst richting te geven moet je eerst duidelijkheid hebben over je huidige situatie. Waarmee ben je niet tevreden? Zorg deze week eens dat je te weten komt hoe je tegenover je huidige leventje staat. Pas dan kun je je nieuwe richting bepalen.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Ben je een relatie aan het opbouwen, doe dat deze week dan wat kalmer aan. Neem de tijd, die ander loopt echt niet weg. Leg in je enthousiasme geen druk op de ander, dat kan een teleurstelling worden. Een stevige basis voor de toekomst leg je nu.