» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 12 2018

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent deze week in voor een romantisch avontuur. Een verliefdheid komt op, dat wordt een heerlijke tijd voor jou. Met zoveel zelfvertrouwen is dit de perfecte tijd om aan je uiterlijk te werken. Als ook dat verbeterd, kun jij niet meer stuk.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je krijgt deze week echt de ene opdracht na de andere te verwerken en je vindt dat jij alleen aan het sloven bent. Als de druk echt te groot wordt, moet je waarschuwen en wel voordat je het helemaal niet meer aan kan, want dan is het te laat.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent deze week zeer betrokken bij de problemen van anderen. Je hebt zelf echter ook een leven met eigen problemen. Houd die ook in de gaten. Het is leuk om andermans problemen op te lossen, het is beter om je eigen problemen op te lossen.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je gedraagt je deze week stug en nors. Als jij je relatie wilt verbeteren stel je dan minder gespannen op. Stel je open en kwetsbaar op. Toon je interesse in je geliefde, ga een goed gesprek aan. Aan je partner zal het niet liggen.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Deze week kun je een financiële meevaller verwachten. Een promotie met loonsverhoging of je haalt een top opdracht binnen. Of misschien nog iets anders. Maar je moet er wel voor werken, het komt je niet aanwaaien. Je wint dus niet de staatsloterij.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Laat je deze week niet van je plannen afbrengen, je plannen zijn goed. Maak van bedreigingen nieuwe kansen door open te staan voor veranderingen. Een flexibele houding is nu essentieel. Bedenk wat jij en je plannen waard zijn, dat is echt niet niks.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je hebt het deze week echt waanzinnig druk, zowel op het werk als privé. Houd je stressniveau daarom goed in de gaten. Neem de tijd om te ontspannen. Dat zal, verrassend genoeg, uiteindelijk ook nog een veel beter resultaat opleveren.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Ga door met dat waar jij de laatste tijd mee bezig bent. De richting die je hebt gekozen is zonder twijfel de juiste. Dat zal uiteindelijk ook blijken, ook al ondervind je nu nog regelmatig wat tegenwerking. Je geloofwaardigheid neemt vanzelf toe.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze week twijfel je waarschijnlijk aan alles wat je doet. Dat is niet goed voor je eigenwaarde. Neem de tijd. Heroverweeg je activiteiten. Schrap enkele zaken van je lijstje. Dat is niet erg, zo kun je immers betere kwaliteit leveren.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Accepteer deze week dat ook jij je grenzen hebt. Het is belangrijk dat je kunt bepalen waar die grenzen liggen. En ga daar dan ook niet overheen. Als dat lukt dan ga jij vanaf deze week een stralende toekomst tegemoet.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je bent erg onconventioneel. Doe de dingen dan ook op jouw eigen manier en eis geen goedkeuring van je omgeving. Pas dan kun jij je op en top gelukkig voelen. Maak je geen zorgen, je omgeving went er wel aan en zal je erom waarderen.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Deze week zit vol conflicten en woordenwisselingen. Let dus extra op je woorden om echte problemen te voorkomen. Jij kunt als geen ander verschillende kanten van een zaak zien. Door conflicten op te lossen groeit je gevoel voor eigenwaarde.