» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 47 2017

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij reageert deze week wel erg boos op je omgeving. Dat is niet terecht, want men heeft slechts het beste met je voor. Vergeet niet dat je alleen oprechte kritiek krijgt van mensen die echt om jou geven. Kritiek geven is immers erg moeilijk.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je werkt een groot deel van je leven. Zorg er dus voor dat je leuk werk doet, werk dat je een zekere voldoening geeft. Doe je dat niet, ben je een groot deel van je leven ontevreden. Stap desnoods rigoureus over op een andere baan.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Het is de hoogste tijd dat je leert compromissen te sluiten. Probeer niet zo koppig te zijn. Geef wat eens wat meer toe. Probeer ontspannen met zulke situaties om te gaan. Je zult zien dat de resultaten niet slechter worden, maar juist verbeter.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Jij komt deze week in een ruzie terecht. Als de partijen niet bepaald zachtzinnig met elkaar omgaan, is het jouw beurt. Laat zien hoe men een boodschap overbrengt. Jij weet als geen ander standpunten zo duidelijk te maken dat iedereen meeloopt.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je laat je deze week onaangenaam verrassen door iets waar je rekening mee had moeten houden. Dat is even heel vervelend. Het kost je veel energie om de zaken glad te strijken. Zorg dus dat je de volgende keer wel voorbereid of beter voorbereid bent.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Laat je deze week niet door je gevoelens meeslepen. Met een objectieve kijk neem jij de juiste beslissing en die heb je nu absoluut niet. Stel de beslissing dus even uit tot jij weer tot rust bent gekomen en je gevoelens weer de baas bent.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Heb jij zelf eigenlijk wel in de gaten hoeveel vertrouwen je kunt winnen met die bescheiden charme van je? Als jij je daar iets meer van bewust wordt, kun je het ook beter gaan inzetten. En dat kun je deze week goed gebruiken.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Als het deze week niet zo lekker loopt, zet jezelf dan niet onder druk. Dat maakt het alleen maar moeilijker. Probeer te ontspannen. Als jij de dingen los kunt laten, kunnen anderen dat ook. Als de druk van de ketel is, kun je tot een oplossing komen.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je hebt een scherpe tong en die gebruik je graag. Met wat meer diplomatie in je uitingen kun je veel meer bereiken. Met schoppen tegen schenen gaat het minder goed. Vooral bij vriendschapsrelaties. De schade kan dan onherstelbaar zijn.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Sommige dingen zijn deze week niet zo als ze op het eerste gezicht lijken. Je moet dus goed op je hoede zijn. Ga niet af op dat wat anderen zeggen, dan word je niet teleurgesteld. Je buikgevoel heeft het goed, leer daarop vertrouwen.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je partner legt deze week grote druk op je. Je hebt het gevoel dat jij je eigen weg niet kunt gaan. Reageer dat niet af. Praat er over en vertel daarbij vooral wat nou eigenlijk die eigen weg van jou is. Je partner is daar beslist nieuwsgierig naar.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Als een bepaald onderwerp veel mensen aangaat, heeft iedereen zijn eigen mening en zal niet iedereen jouw mening delen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat jij jouw mening niet mag uiten. Jouw mening doet niets onder voor die van een ander.