» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 38 2018

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Krabbel niet terug als je deze week de kans krijgt om je emoties met iemand te delen. Dit is een bijzonder moment. Ga er met zorg en liefde mee om. Daar zou als je het goed aanpakt, wel eens een interessante nieuwe relatie uit kunnen ontstaan.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij weet deze week als geen ander hoe je overkomt bij andere mensen. Daar mag jij je best op aanpassen. Doe je niet mooier voor dan je bent. Gebruik je charmes op een positieve manier en zet ze in om iets voor een ander te bereiken.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij bent erg enthousiast in je bezigheden. Pas op dat je deze week niet te enthousiast wordt, het kan ook te worden. Mensen motiveren is goed, zolang ze je kunnen bijbenen. Tijdig stoppen is je uitdaging; niet te veel, niet te weinig.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je doet deze week nieuwe inzichten op, vooral op het gebied van intermenselijke relaties. Dat leidt tot verbetering. Verbetering van al je relaties, maar vooral van je liefdesrelatie. Romantiek kan niet uitblijven en daar ben jij hard aan toe.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij bent erg enthousiast over plannen die je deze week te zien krijgt. Probeer echter wel realistisch te blijven. De onzekerheid die nog bestaat mag je niet verwaarlozen. De teleurstelling zal immens zijn als de plannen niet haalbaar zijn.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij pakt het slim aan. Je stelt je doelen niet te hoog en maakt kleine stapjes vooruit. Dat gaat beter dan grote stappen en dus groeit je zelfvertrouwen met elk klein stapje en met elk doel dat je bereikt. Het is een echte successtrategie.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij probeert altijd je verplichtingen na te komen, ook als de situatie uit de hand dreigt te lopen. Jij vecht tot de laatste snik. Soms is opgeven echter niet verkeerd en kun je toch stellen dat jij je uiterste best hebt gedaan.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jouw charisma trekt andere mensen aan. Ze geloven wat jij zegt. Geef andere mensen wel de ruimte die ze nodig hebben. Juist daarmee schep je nog meer vertrouwen. Het geeft immers weer dat andere meningen jouw mening niet bedreigen.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Breng jouw ambities niet over op je partner, maar vervul zelf je dromen. Met jouw manier van werken maakt niemand gelukkig. Laat dat deze week goed tot je doordringen, want het is iets waar niet veel mensen bij stilstaan.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je reageert deze week erg geprikkeld. Met jouw overspannen reactie breek je alles af wat je net hebt opgebouwd. Je moet de kritiek die je krijgt niet persoonlijk opvatten. Je krijgt kritiek op je handelen, niet op jou als persoon.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je bent deze week niet in staat een situatie op waarde te schatten. Daardoor dreigt deze uit de hand te lopen. Kijk objectief naar de situatie en luister goed naar wat anderen vertellen. Dat kan de situatie snel weer ontspannen.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Er gebeurt van alles deze week en het meeste is zeer aangenaam. Ook in de liefde kun je het één en ander verwachten. Blijvend of niet, leuk vind je het in ieder gevel wel. Hoe meer afwisseling hoe beter, nietwaar?