» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 30 2017

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Deze week kan met tegenslag beginnen, maar verbetering is op komst. Laat je niet ontmoedigen, er komen mooie kansen aan. Vooral op het gebied van werken. Er hangt een promotie of uitdagende opdracht in de lucht. Zorg dat je enthousiast reageert.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij ziet de dingen deze week niet helemaal zuiver. Luister naar de mensen die het niet met je eens zijn. Opbouwende kritiek leveren is niet zo eenvoudig. Laat je niet door je koppigheid in de problemen brengen.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je bent deze week in een prima humeur. Kan ook bijna niet anders met die vlinders in je buik. Geniet van dit gevoel. Houd je echter wel aan je eigen normen en waarden. Zeker in het begin neig je er toe alles uit het oog te verliezen.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Vraag een ander om een gunst. Die wens die jij in je hart meedraagt kan zo maar worden gehonoreerd. Voor die ander is het wellicht niet zo'n opgave als jij denkt. Loop deze kans niet mis. Er is immers niets dat je liever wilt.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij doet deze week veel moeite om het je partner naar de zin te maken. Je houdt oprecht rekening met zijn/haar wensen. Maar houd je wel voldoende rekening met je eigen behoeftes? Die zijn minstens even belangrijk. En dat vindt jouw partner ook.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Het ergste heb je al gehad, je bent nu echt goed op weg. Schrik dus maar niet meer terug als je met een paar kleine tegenslagen wordt geconfronteerd. Dat hoort nou eenmaal bij het leerproces. Gewoon doorzetten, de grote lijn blijft omhoog gaan.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je hebt het reuze druk. Je maakt je vooral ook erg druk. Je piekert wat af gedurende de week. Denk niet dat je dit kunt volhouden, zelfs jij niet. Zorg dat je een deel van je bezigheden kunt afronden. Dan kun je eindelijk weer wat meer ontspannen.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je ondervindt veel tegenwerking bij de uitvoering van je plannen. Ze zijn ook erg vooruitstrevend. Dat is niet erg, als je zorgt voor duidelijke argumenten die bestaande angsten wegnemen. Plan daarvoor dus ruim tijd in. Dan gaat het zeker lukken.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij denkt deze week aan van alles, maar niet aan de belangrijke dingen in het leven. Probeer je ergens voor te vluchten? Wees eerlijk en zie eventuele problemen onder ogen. Alleen zo kun je ze oplossen, praat er over met jezelf en met anderen.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Bepaalde dingen houd jij voor onmogelijk. Dat is misschien niet altijd de beste houding. Laat je deze week eens verrassen. Stel je open voor iets waarvan je altijd dacht dat het niet mogelijk was. Je zult verrast zijn als het toch realiteit wordt.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Er gebeuren deze week dingen achter je rug om. Maar voor het ontdekken van stiekeme dingen heb jij een extra zintuig. Geheimzinnige zaken breng jij binnen de kortste keren toch aan het licht. Gelukkig zijn er ook eerlijke mensen.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Deze week kun je wat geďrriteerd reageren op opmerkingen van anderen. Reageer je stress niet af op anderen. Neem, als het echt te gek wordt, vrij om weer een beetje tot rust te komen. Dat is voor iedereen fijner, niet alleen voor jou.