» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 29 2019

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Een nieuw partnership leidt er deze week toe dat jij jezelf verder ontwikkelt. Je krijgt deze week ook sterk die behoefte. Laat deze zeer gunstige situatie niet schieten, maar wees alert. Geef toe aan jouw gevoelens, ze zitten er niet naast.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je uitgelaten bui van de afgelopen dagen is getemperd. Je denkt weer na over de richting die jij je leven wilt geven. Je komt daardoor natuurlijk tot nieuwe inzichten en toekomstplannen. En dat is maar goed ook, want zo kom je vooruit in het leven.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je bent druk. Tijd voor jezelf is er al helemaal niet meer bij. Zorg dat je prioriteiten gaat stellen in je leven. Als je gezond wilt blijven, kun je niet alles blijven doen. Blijf goed luisteren naar de signalen van je lichaam.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Luister deze week goed naar standpunten van anderen en heroverweeg je eigen standpunten. Misschien veranderen je inzichten. Zo kun je, geheel onverwachts, tot een compromis komen dat uiteindelijk toch leidt tot het door jou nagestreefde resultaat.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jouw werkzaamheden nemen deze week erg veel tijd in beslag en je houdt veel te weinig tijd over voor jezelf. Dit kun je niet al te lang blijven volhouden. Zorg er dus voor dat deze periode eindig is en zoek en boek alvast een leuke vakantie.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij krijgt deze week veel liefde van je geliefden, zonder dat jij er voor je gevoel iets bijzonders voor hoeft te doen. Natuurlijk heb je het wel aan jouw eigen zorgzame gedrag te danken. Toch leuk dat je beloond wordt, geniet er maar lekker van.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Je hebt de afgelopen tijd veel bereikt en het einde is nog niet in zicht. Dat heb je wel helemaal aan jezelf te danken. Het zijn jouw energie en inzicht geweest die je zo ver hebben gebracht. Ga zo door en maak gebruik van komende groeimogelijkheden.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je bent deze week niet de gemakkelijkste in de omgang. Als mensen raar reageren op je, weet je vast dat het aan jou ligt. Waarschijnlijk ben jij aan rust toe, maar het kan ook zijn dat je juist wat meer actie nodig hebt. Doe er wat aan.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Laat je deze week niet overhalen om dingen te doen die jou op termijn ongelukkig zullen maken. Neem een beslissing. Al heb je nu medelijden met die ander, je moet er doorheen. De pijn wordt alleen maar groter, zowel voor jou als voor de ander.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

De kans bestaat dat jij deze week de man of vrouw van je dromen ontmoet. Je bent ineens hoteldebotel verliefd. Benader je geliefde teder en voorzichtig. Om een langdurige relatie op te bouwen moet je behoedzaam te werk gaan.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij bent deze week niet snel uit het veld te slaan. Ook al geeft je partner je daar wellicht alle reden toe. Je kunt relativeren en je partner steunen in zijn/haar zoektocht. Je bent zelf immers ook niet vies van wat emotioneel graafwerk.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij bent deze week zeer creatief. Dat uit zich op verschillende manieren. Je maakt onbewust van alles iets bijzonders. En dat zonder echt met je creativiteit bezig te zijn. Zelfs als je de tafel dekt, wordt het iets bijzonders. Je wordt gewaardeerd.