» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 13 2019

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij hebt deze week een veel te mooie voorstelling van zaken. Je verwachtingen voor de toekomst zijn te hoog gespannen. Blijf optimistisch naar de toekomst kijken om succesvol te zijn, maar blijf om teleurstellingen te voorkomen ook realistisch.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je durft maar geen nieuwe wegen in te slaan, terwijl de oude wegen je helemaal niet bevallen. Wat heb je te verliezen? Je kunt er echt alleen maar beter van worden. Het kost slechts een beetje moed. Denk nu eens niet aan anderen maar aan jezelf.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij probeert altijd je verplichtingen na te komen, ook als de situatie uit de hand loopt. Soms is opgeven niet verkeerd. En kun je ook dan achteraf toch stellen dat jij jouw uiterste best hebt gedaan. Denk daar deze week eens goed over na.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je hebt de neiging je eigen zin door te drukken. Je luistert helemaal niet naar wat andere mensen te vertellen hebben. Op het werk kan dat zelfs leiden tot machtsmisbruik. Luister naar het advies van je partner, hij/zij kent jou beter dan je denkt.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Luister deze week goed naar de standpunten van anderen en (her)overweeg je eigen standpunten. Dat wil niet zeggen dat je jouw mening meteen moet omgooien, maar misschien leidt een compromis uiteindelijk toch tot het door jou nagestreefde resultaat.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je bent regelmatig geneigd je gevoelens tegenover je partner te verbergen of ze zo te draaien dat ze beter zijn voor je partner. Beslis niet wat goed is voor een ander, laat dat aan die ander zelf over. Dat vind jij immers ook fijn om te doen.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Ben je wat prikkelbaar deze week? Maak van bekvechten geen tweede natuur. Geef de ander eens gelijk. Al gaat het maar om een kleinigheidje, het zal je goed doen. Wellicht is deze ene keer wel het opstapje naar een flexibelere levenshouding.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij krijgt een uitnodiging die je eigenlijk wel wilt aannemen, maar die buiten je waarden en normen patroon ligt. Doen of toch niet? Je twijfelt erg en dat is begrijpelijk. Neem daarom ook geen emotionele beslissing, daar krijg je spijt van.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je hebt deze week veel gedachten door je hoofd spoken. Neem de tijd je gedachten en ideeŽn op een rijtje te zetten. Schrijf ze op zodat je ze niet in je hoofd hoeft te houden. Als je weer rustig kunt nadenken realiseer dan een paar van je ideeŽn.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Je hebt deze week veel behoefte aan contact. Prima, maar verwaarloos je partner niet. Hij/zij kan dat gevoel snel krijgen. Vooral als jij zoveel met anderen omgaat. Geef duidelijk aan wat je ideeŽn zijn en betrek je partner ook bij je uitstapjes.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je pikt, zoals gewoonlijk, feilloos de gevoelens van andere mensen op, zowel goed bedoelde als minder goed bedoelde. Ze zijn voor jou glashelder. Je kunt de mensen om je heen dan ook zeer goed inschatten, maak daar deze week gebruik van.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij kunt deze week maar niet beslissen. Dat maakt je knorrig en ook anderen hebben last van je humeurige gedrag. Hak de knoop eindelijk door, want niet beslissen is in feite ook beslissen. Zorg dat je geliefden niet de dupe worden.