» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 21 2018

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je ontmoet deze week iemand die heel belangrijk kan worden voor jou. Zorg dus dat de ontmoeting vlekkeloos verloopt. Maak het niet kapot voordat er ook maar iets is ontstaan. Wees eerlijk en rechtdoor zee, laat geen dingen liggen voor later.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Jij krijgt deze week nieuwe mogelijkheden. Die nieuwe wegen om te bewandelen was precies waar jij op zat te wachten. Grijp deze mooie kansen. Het zal je goed doen om van koers te veranderen. Laat oude, afgedankte zaken ver achter je.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Treed je dagelijks leven met een positievere instelling tegemoet. Je kunt deze week wat tegenslag verwachten. Dat brengt je veel te gemakkelijk uit je evenwicht. Maak je geen zorgen, het is spannend, maar het komt allemaal dik in orde.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je gaat binnenkort een reisje maken, met de bedoeling lekker te ontspannen. Pas echter op met wie je dat wilt gaan doen. Je reisgezelschap kan problemen met zich meebrengen en dan komt er niets van die ontspanning. Maak goede afspraken.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij zult de komende tijd zorgvuldig met je energie moeten omgaan. Niet omdat je te weinig hebt, maar omdat je barst van de energie. Deze kracht moet goed worden gericht om vergissingen te voorkomen. Je bent geneigd minder goed na te denken voor je iets gaat doen.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Een onverwachts compliment over je werkzaamheden dat jij deze week krijgt, stimuleert je tot nog hogere prestaties. Je drijft jezelf echt tot het uiterste. Het geeft je een geweldig goed gevoel, maar pas op; je kunt dit niet eeuwig zo volhouden.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Laat dat slepende probleem deze week eens rusten. Neem afstand en de feiten te accepteren zoals ze zijn. De andere partij is niet bereid zijn/haar standpunt te heroverwegen. Je moet leven met de omstandigheden, maar jij vindt je eigen weg wel weer.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij bent toch nog veel te jong om zoveel thuis te zitten. Trek er deze week eens lekker op uit met een goede vriend. Laat alles liggen en doe dat waar je nu aan toe bent. Ga lekker de natuur in of ga stappen met goede vrienden.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Als er deze week een conflict ontstaat, moet je zorgen voor de juiste communicatie. Kom niet in de verwijtende sfeer. Zeg duidelijk wat jij voelt en hoe jij je voelt bij dat wat de ander doet of zegt. De ander zal zich daar onbewust op aanpassen.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Als je kwaad wordt, kom er dan voor uit. Blijf niet zitten mokken in een hoekje, daar schiet je niets mee op. Lucht je hart, dat is eerlijk tegenover jezelf en die ander. Zo kan die ander wellicht ook bepaalde misverstanden wegnemen.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Deze week breekt een moeilijke tijd aan voor jouw relatie. Je wilt geen open gesprek en je bent zelfs ronduit koppig. Het ergste is dat je dat zelf niet ziet. Deze week in ieder geval niet, maar waarschijnlijk zie je binnenkort het licht weer.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je bent een beetje gesloten deze week en je weet zelf niet goed waarom. Je komt erg kattig over bij de mensen om je heen. Je wilt ook nog eens de hele tijd gelijk hebben. Daar moet je beslist iets aan doen, ga opzoek naar de oorzaak van je onvrede.