» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 39 2017

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Jij praat slecht met je omgeving de laatste tijd. Je springt van de hak op de tak en zelfs je gedachten zijn warrig. Houd daar deze week rekening mee en stel bepaalde beslissingen liever even uit tot je jouw gedachten weer goed kunt ordenen.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Trek je niet meteen terug als er iets niet helemaal zo loopt als jij je had voorgesteld. Je kunt zo romantisch zijn. Je partner is dan zo verliefd op je. Je partner vindt je geweldig en dat is wat telt. Kijk naar de intentie achter de reactie.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij krijgt deze week veel waardering van je geliefden, zonder dat je er voor je gevoel iets bijzonders voor hebt gedaan. Dat is nog eens even een meevaller. Geniet er van, je zult het op de een of andere manier toch wel verdiend hebben.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je kunt en mag deze week pas openheid en eerlijkheid van anderen verwachten als jij zelf ook open en eerlijk wordt. Vertel eens wat over jouw dromen en wensen en hoe je die wilt realiseren. Mensen zijn daar heus oprecht in ge´nteresseerd.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je werkt hard en het gaat allemaal goed. Dat had niemand gedacht ook jijzelf niet. Deze week krijg je alle waardering. Eindelijk echt alle eer en waarderingvoor je werk. Daardoor raak je natuurlijk nog gemotiveerder dan je al was.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Je wordt je er deze week plotseling van bewust dat jij je niet zo kunt bewegen als je graag zou willen. Probeer die banden die jou beperken in je vrijheid te veranderen. Maak knelpunten bespreekbaar en betrek daarin vooral je eventuele partner.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Veel mensen in je omgeving krijgen de indruk dat je helemaal niet ge´nteresseerd bent in hen. Als je oprecht vindt dat je dat wel bent, dan wordt het echt de hoogste tijd eens iets aan jouw houding te veranderen. Dit kan zo echt niet langer.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Deze week kom jij tot de conclusie dat je in je leven dat moet doen waar je goed in bent. Dat levert voldoening, succes, geld en status op. Al het andere levert je slechts frustraties op. Was het een harde les? Het was zeker de moeite waard.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij krijgt deze week onverwachts hulp aangeboden. Wees blij en pak de hulp met twee handen aan. Het kan zijn dat je bepaalde zaken alleen niet de baas bent. Schaam je niet, hulp aanvaarden is geen schande.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Doe dat wat je echt wilt. Je idealen hoef je niet te laten varen alleen maar omdat het leven even anders loopt. Als je iets werkelijk wilt, zul je daar de mogelijkheid toe vinden. Stel je eigen prioriteiten in het leven.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Deze week zijn het vrouwen die voor onrust zorgen om je heen. Wellicht word je ergens tegen je zin in bij betrokken. Kies geen partij als je dat niet wilt. Maak duidelijk hoe je er over denkt. Dit zal anders niet in jouw voordeel uitpakken.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Jouw gevoel dat je de mensen om je heen niet begrijpt en zij jou niet begrijpen, maakt je regelmatig erg onzeker. Er is echt niets mis met jou of met je ideeŰn. Het kost gewoon meer tijd om aan elkaar te wennen. Met wat geduld lukt dat wel.