» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 21 2019

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je hoeft niet alles zelf te doen. Er zijn genoeg mensen in je omgeving te vinden die je graag een handje helpen. Doe jij jouw dingen, doen zij hun dingen. En al doen zij het anders, het resultaat zal misschien wel beter zijn.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Die ene kwestie waar jij deze week zo druk mee bezig bent, raakt de verschillende belangen van verschillende mensen. Het is van belang om samen te werken of in ieder geval te overleggen. Anders ontstaan er problemen en loop je vertraging op.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Dat jij goed in balans bent, komen jou en anderen deze week goed uit. Als er paniek ontstaat, houd jij het hoofd koel. Men is jou daar na afloop zeer dankbaar voor. Je mag best trots zijn, want dit kan niet iedereen.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je hebt een fantastisch idee, maar je durft het niet te vertellen. Niet iedereen heeft van die goede ideeën zoals jij. Wees trots op je creatieve brein. Vertel je idee en de mensen om je heen zullen versteld staan van jouw originele idee.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij hebt behoefte aan vrijheid. Je brengt deze week een gezellige avond door met vrienden en je verlangt opeens weer naar die ouderwetse ongebondenheid, naar je vrijheid. Bespreek deze dingen met je partner en ga niet alleen experimenteren.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

De boog kan niet altijd gespannen zijn, dus jij mag deze week best even wat rustiger aan doen. Probeer eens wat vroeger te stoppen en ga dan sporten. Je hoeft ook niet helemaal te stoppen met je activiteiten om toch even te kunnen relaxen.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Pas op je tellen deze week. Let op als je jouw grens bereikt en ga niet over je grenzen heen, daar krijg je spijt van. Natuurlijk word je altijd op je vingers getikt als je net zin hebt om eens gek te doen. Maar misschien is dat maar goed ook.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij gaat een drukke tijd tegemoet. Je gezin eist meer aandacht van je, maar ook je werkzaamheden eisen meer aandacht. Terwijl je juist meer tijd voor jezelf wilt hebben. Zorg dat je die tijd op niet al te lange termijn weer kunt inplannen.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jij geeft geld uit als water. Pas op, dat kan niet goed gaan. Zelfs al heb je een riant salaris, alles raakt een keer op. Gelukkig gaat het op het werk goed en is een inkomensverhoging niet uitgesloten. Maar ook dan geldt, ieder salaris kan op.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij bent deze week echt een vechter. Maar je tegenstander is dat ook en er lijkt dan ook geen eind te komen aan de strijd. De enige oplossing is dat je op zoek gaat naar onafhankelijke hulp om een doorbraak te forceren. Zo kan het niet doorgaan.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jij laat je deze week onaangenaam verrassen door iets waar je rekening mee had moeten houden. Dat is even heel vervelend. Het kost je veel energie om de zaken glad te strijken. Zorg dus dat je de volgende keer wel voorbereid of beter voorbereid bent.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Iemands uiterlijk wordt veelal niet zozeer bepaald door hun knapheid, maar door hun zelfvertrouwen en uitstraling. Deze week ontmoet jij iemand die deze theorie belichaamt. Je valt voor een “onaantrekkelijk” iemand.