» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 21 2017

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Neem deze week de raad aan van een goede vriend. Het is niet jouw gewoonte maar daarom nog niet onverstandig. Het is goed om je vraagstuk van een onpartijdige kant te laten belichten. Het zal je verrassen hoe goed je dat doet.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Het maakt niet uit wie of wat er deze week op je pad komt. Jij weet wat je wilt en je bent helemaal zeker van je zaak. Dat geeft een zelfverzekerde houding waarmee je de grootste hindernissen met gemak neemt. Houd dat gevoel vast voor de toekomst.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Denk deze week liever een keertje extra na voordat je die stap neemt. Je komt dan wel een beetje voorzichtig over. Maar je voorkomt daarmee in ieder geval een eventuele misstap. Er kunnen onschuldige mensen geraakt worden.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je trekt avontuur aan, iets dat jij normaal met open armen zou ontvangen. Deze week voel jij echter meer voor vastigheid. Vooral in de liefde heb je dat nodig. Opmerkelijk misschien, maar die stabiliteit is nodig om jouw toekomstplannen vorm te geven.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Je bent zeer vlijtig en verricht dan ook een aanzienlijke hoeveelheid werk. Daar hoef je niet bescheiden over te doen. Laat de buitenwereld maar eens zien hoe hard jij hebt gewerkt. Pronken met eigen veren mag. Pluk de vruchten van jouw arbeid.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jouw energie lijkt onuitputtelijk deze week. Gebruik die energie echter gericht. Als je jouw energie richt op een of twee echt belangrijke dingen, dan kun je versnippering van je energie voorkomen. Op deze manier kun je echt veel meer bereiken.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij bent deze week lekker op dreef. Alle dingen die jij oppakt gaan vanzelf goed. Probeer daarom eens iets waar jij je anders niet aan waagt. Pak eens iets op dat je altijd voor je uitschuift of dat je altijd aan andere mensen overlaat.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij voelt je verantwoordelijk voor alles en iedereen. Laat die serieuze houding eens vieren deze week. Een luchtigere, vrolijkere houding doet wonderen bij het andere geslacht. En dat beetje extra ontspanning zou voor jou ook heel goed zijn.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Jouw leven kan wel wat opwinding gebruiken, dat vind jij tenminste zelf. Maar dat komt niet aanwaaien. Daar moet je zelf voor zorgen. Maar dat is jou wel toevertrouwd, vanaf deze week is het geen saaie boel meer.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij bent deze week op het jagerspad. Je wilt verveling voorkomen en daarom flirt je met iedereen die je ervoor in is. Erg doordacht is dat natuurlijk niet. Pas op dat je geen spijt krijgt van je oppervlakkige houding.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Je ontdekt deze week dat jij en je partner in grote lijnen weldegelijk hetzelfde doel in het leven hebben. Tussenliggende verschillen blijken opeens overbrugbaar, dat geeft jou nieuwe hoop.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Je werkt zo hard en het gaat allemaal zo goed. Dat had niemand gedacht en jij zelf al helemaal niet. En deze week krijg je ook eindelijk echt alle eer en waardering. Daardoor raak je natuurlijk nog gemotiveerder dan je al was.