» Wissel overzicht: oude weergave weekhoroscopen

Weekhoroscoop week 03 2019

Weekhoroscoop Ram

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent momenteel zeer creatief. Dat kan zich op verschillende manieren uiten. Je schildert misschien of maakt muziek. Of je maakt onbewust van alles dat je doet iets bijzonders zonder je echt creatief te voelen. Het wordt zeker gewaardeerd.

Weekhoroscoop Stier

Stier

21 apr−21 mei

Je wilt deze week die beslissing nemen, maar de tijd is er nog niet rijp voor. Alles en iedereen verstoort je gedachten. Stel die moeilijke beslissing dus nog maar even uit en je zult zien; komt tijd, komt raad.

Weekhoroscoop Tweeling

Tweeling

22 mei−21 jun

Je hersens werken deze week op volle toeren. En je tong is zo scherp als een mes. Nu kun je mensen overhalen om je te helpen. Te helpen met je plannen. Pas op met die scherpe tong, je maakt sneller ruzie dan je in de gaten het en daar krijg je spijt van.

Weekhoroscoop Kreeft

Kreeft

22 jun−22 jul

Je houdt je graag met de achtergronden bezig. Dat is goed, maar het is noodzakelijk tijdig terug te keren naar de praktijk. Pas op dat je niet in de theorie verzandt. Deze week zul je daar extra op moeten letten, vooral als het om emoties gaat.

Weekhoroscoop Leeuw

Leeuw

23 jul−23 aug

Jij bent ontevreden over het werk dat iemand voor jou gedaan heeft. Je hebt het gevoel dat je alles over moet doen. Ga deze week eens voor jezelf na of dat nu inderdaad aan het afgeleverde werk ligt of aan de hoge kwaliteitseisen die jij stelt.

Weekhoroscoop Maagd

Maagd

24 aug−23 sep

Jij rondt deze week iets belangrijks af. Sta een keer stil bij je succes. Ren niet gelijk door, naar je volgende mijlpaal. Doelen stellen is prima, maar realiseer je zo nu en dan goed dat je ze gehaald hebt. Dan weet je weer waar je het voor doet.

Weekhoroscoop Weegschaal

Weegschaal

24 sep−23 okt

Deze week kom jij tot de conclusie dat je in je leven dat moet doen waar je goed in bent. Dat levert voldoening, succes, geld en status op. Al het andere levert je slechts frustraties op. Was het een harde les? Het was zeker de moeite waard.

Weekhoroscoop Schorpioen

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je hebt het ene nog niet afgerond of je bent al weer met het andere bezig. Nu kun je best twee dingen parallel doen. Maar kijk uit dat je jezelf niet voorbij loopt. Neem deze week wat rust. Denk na over wat je al hebt bereikt en wat je nog wilt.

Weekhoroscoop Boogschutter

Boogschutter

23 nov−22 dec

Doe dat wat je echt wilt. Je idealen hoef je niet te laten varen alleen maar omdat het leven even anders loopt. Als je iets werkelijk wilt, zul je daar de mogelijkheid toe vinden. Stel je eigen prioriteiten in het leven.

Weekhoroscoop Steenbok

Steenbok

23 dec−20 jan

Jij bent op zoek naar afwisseling in je liefdesleven. Daar heb je veel voor over en je wilt er voor vechten. Je zult ook zeker vinden wat je zoekt. Let er wel op dat je niet verkrampt tijdens je zoektocht, want dan lukt het niet.

Weekhoroscoop Waterman

Waterman

21 jan−19 feb

Jouw gevoel dat je de mensen om je heen niet begrijpt en zij jou niet begrijpen, maakt je regelmatig erg onzeker. Er is echt niets mis met jou of met je ideeŽn. Het kost gewoon meer tijd om aan elkaar te wennen. Met wat geduld lukt dat wel.

Weekhoroscoop Vissen

Vissen

20 feb−21 mrt

Ook als jij deze week bereid bent wat meer concessies te doen zul je jouw doel met gemak bereiken. Daarbij heb je niemand op zijn of haar tenen gestaan. Geen kwade gezichten en het resultaat is waarschijnlijk ook nog beter.